|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
8.8.2011 18:06:19   
*tedy*
No,user posted image pa smo tudi mi z morja. Imeli smo se super, jutri imam pregled in če je vse ok, gremo še za teden dni na Pokljuko. Me prov zanima kaj bo glede na to da me že kar cel mesec dajejo lažni popadki, zadnji teden tudi po 20- 25 na danuser posted image .

Sicer pa punce ni mi jasno tiste ki ste pravile da ste se naplavale-le kako vam uspeuser posted image . pri meni je gledalo takole, če sem plavala žabico sem imela noge in rit zunaj vode in sem bila user posted image user posted image kot nasedel kit, user posted image user posted image  se je cela plaža smejala. če pa sem plavala na hrbtu  se pa nisem mogla obrnit in je bilo podobno kot želva na oklepuuser posted image user posted image . skratka en sam hec,no, vsaj namakala sem pa seuser posted image .

matične celice; jih lahko shraniš v matično banko brezplačno na zavodu za transfuzijo krvi v Lj, vendar ne moreš potem svojih dobit če jih potrebuješ. Imaš pa prednost če jih tvoj otrok potrebuje in imajo take v registru. Skratka jest jih bom dala, morda pomagam komu drugemu, stane me itak nič, pa še dobro delo naredišuser posted image .

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.8.2011 18:28:40   
agha
Ojla!

Danes sem hotela it ven z mojima fantoma pa sem se na pol poti obrnila, ker se mi je zdelo, da ne bom več mogla domov priti. Sicer so pa mene tudi par ur dajali popadki ampak očitno nič resnega. Poleg popadkov pa še takšno nadležno špikanje, kot bi mi iglo kdo rinil noter. user posted image user posted image user posted image   Srecka84, jaz sama sicer mislim, da ni panike dokler gre samo za otrdevanje trebuha ampak morajo biti poleg tega istočasno še boleči krči, da gre za prave popadke. Meni trebuh stalno otrdeva. Ravnokar je podoben skali. user posted image user posted image kar se tiče pa izcedka ti pa ne vem nič kaj dosti povedat...

Otrok se pa baje umiri pred porodom oz. v zadnjem mesecu. Sicer se moj prvi user posted image ni umiril niti v porodni. user posted image Ta je pa že nekaj časa bolj miren ampak čutim njegove premike, kar je pa bistveno. Ne brca več tako zelo.

Moj trebuh je pa bolj nizko, vse se je že spustilo sicer pa nikoli ni bil ne vem kako visoko.

matične celice - jaz sem jih v prvo hotela spravit na transfuziji, kot piše tedy, ampak na koncu je bil itak CR in v tem primeru so mi rekli, da se ne da nič shranit. Drugače sem pa tudi jaz mnenja, da gre predvsem za en drag natuser posted image ...

Fajn se imejte!!!!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.8.2011 18:55:37   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: agha

matične celice - jaz sem jih v prvo hotela spravit na transfuziji, kot piše tedy, ampak na koncu je bil itak CR in v tem primeru so mi rekli, da se ne da nič shranit. Drugače sem pa tudi jaz mnenja, da gre predvsem za en drag natuser posted image ...

Jaz sem imela prvič CR in so uspešno shranili celice. Ma sva se odločila, da če sva prvemu nudila to, bova tudi drugemu user posted image . Dokončno me je prepričala oddaja na tv prejšnji teden. Je drago? Seveda. Možnost, da celice dejansko uporabiš v teh 20 letih je res manjša, ampak shranjevanje lahko podaljšaš, na stara leta pa lahko hudo prav pridejo..
Jaz verjamem, da je v tem prihodnost in da denar ni vržen skozi okno (ne smemo pozabiti, da lahko te celice pomagajo tudi komu drugemu iz ožje družine) in hb, da si to lahko privoščiva. Vsak pa ima svoj prav in pravico do svojega mnenja.

otrdevanje trebuha: jaaaaa, včeraj in danes me je občasno že celo tako špikalo, kot krči pri M. user posted image

zatekanje nog: če sem cel dan nogah in je tako sparno vreme kot danes, tudi meni zatekanje ne prizanese. Ni pa kritično.

Me pa ful zanima, katera od nas bo prva dobila vstopnico za Rim. user posted image In pa, ali bo več septembrskih user posted image ali user posted image .

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
8.8.2011 19:52:15   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

krysia a je bilo vse ok, če si zadnji dan nesla papirje na CSD? Kaj pa nardijo, če zamudiš? Mene je malo prestrašla, ker sem začelo porodniško v soboto in je na csd-ju rekla, da je dan pred soboto zadnji, ko še lahko kaj prinesem. A če zamudiš, ti pole en mesec ne dajo porodniške??

Žal ti ne morem pomagat, ker pri meni ni bil zadnji dan - če sem prav izračunala (28 dni pred PDP), se men porodniška začne 15.8. Upam, da ti bo katera druga znala pomagat ...

ojej oprosti - ne vem kje sem prebrala, da se ti danes začen porodniška (po moje pri kateri drugi) user posted image .... In sem avtomatsko razmišljala, da je bil to zadnji dan. Sorry. A lahko to tud na nosečniške horomone zvalimuser posted image ??

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.8.2011 20:24:44   
*AnaL*
Pozdravljene so user posted image !
Evo mene iz pregleda... Je bil danes en nadomestni g, ker je moja na dopustu in pridem v ordinacijo pa pravi da on ne dela UZ-ja ampak da le potipa trebuh in ugotovi če je kaj narobe user posted image . Tako da mi je samo prijel trebuh spodaj in s tem preveril, če je user posted image  še pravilno obrnjen - z glavico navzdol... in baje je. Ni pa niti srčka poslušal... Pa me je naročil ponovno čez 14 dni... Se mi zdi da takle pregled sploh ne bi bil potreben...?
Glede otrdevanja trebuha *tedy*... če to otrdevanje ne boli oz. ne pritiska full na dol (zoprn boleč občutek), mislim da ni panike...  Vsaj pri meni je in je bilo tako - v vseh treh nosečnostih. Vseeno pa to omeni na pregledu, da ti izmeri MV.

Teni, z malce zamude... Vse najboljše in najlepše!!

Lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil *AnaL* -- 8.8.2011 20:25:28 >

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
8.8.2011 20:54:52   
*AnaL*
Sem pozabila napisat prej... Naslednji pregled imam 24.8.

L.p.

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.8.2011 21:45:15   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 09.08., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 10.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , 10.08. in 11.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 10.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 12.08., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 10.08., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , ?., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 09.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 101
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.8.2011 21:47:01   
Teni_
Hvala še enkrat vsem za čestitke.

Meni pa v bistvu trebuh nič ne otrdi, samo na čase me malo zvije kot pri menstruaciji, ampak nič kaj resnega še. Pa tu in tam v križu.

Grem zdaj v komo počasi, upam, da se naspim.user posted image

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.8.2011 22:03:38   
anastazia
oj!
ne vem, če smo se že pogovarjale ... KJE imate namen rodit? v katerih porodnišnicah po sloveniji?
jaz v celju. sem bila tut prvič zadovoljna. še katera v celju? :)

lp!

(odgovor članu *AnaL*)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.8.2011 22:27:53   
panja
Ja jaz imam tudi namen rodit  v Celju - prvič bila tam, bila zadovoljna. Pa tudi najbližje mi je.
Upam, da jo čimprej obiščem - porodnišnico milsim in da jo čimprej potem tudi zapustiva user posted image ...

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.8.2011 22:40:55   
moniketna
lep pozdrav!

joj kako paše malce ohladitve, včeraj ponoči sploh nisem mogla spat, sva iemla v spalnici 25st., bolj sem odpirala okna se mi zdi da je blo slabš.

kar se tiče matičnih celih jih ne bova hranila, ker se mi ni zdi vredo tega denarja, so predrage.

rodila bom v Slovenj Gradcu, ker mi je seveda najbližje.

bebico pa par dni kar konkretno čutim, najbolj divja je pa ponoči, pa še sred noči me večkrat zbudi. kar se tiče otrdevanja trebuha, zaenkrat ni neki posebnega pač parkrat na dan mi otrdi, sam tut kr hitro popusti.

punce dejte mi povedat kako vam uspeva depilacija tam spodaj, jaz se namreč morm kr orng namatrat, pa še z ogledalcem si pomagamuser posted image ima katera kak drug predlog?

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
9.8.2011 7:30:37   
mate0ja
jutro,

spet sem v jopici, ampak vsaj vem da diham. Včerej nisem bla prov prepričana v to. Še štiri delovne dni. Sploh si ne predstavljam, da bom potem pa doma.

Zdej mam že plenice oprane pa nekaj micenih oblekic, tko da me danes likanje čaka. Jutri pa končno šoping, pol sm pa ready. Tokrat skoraj mesec prej kot v prvo, ko sm komaj zadnji teden mela vse naštimano. Ampak se je izšlo.

anastazia - jest grem na Jesenice. Dolga in simpatična zgodba, če odštejem dolgčas se tam počutim kot doma.

Meni pa trebuh nič ne otrdeva, niti o kakih popadkih ne duha ne sluha, včasih ko predolgo sedim me šiv od CR zapeče ko ostanem, to je pa tud vse. Zaprta sem pa po moje še vakumsko user posted image .

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
9.8.2011 7:45:55   
srecka84
Jutro,

končno malo ohladitve.

Spanje: Že kar nekaj dni ne spim lepo. Spat grem okol 21.30 ali 22.30 in ni šanse da bi spala celo noč razen kakega obiska na wc. Včeri zvečer sem šla spat okoli 21.00 ure, saj sem si rekla, da če že pred televizijo komaj držim odprte oči bom ja spala to noč...ma ne ob 22.30 sem bila že prebujena. Spet tv prižgem v sobi, mislila sem da bom zaspala nazaj ampak spet sem se motila. Od 22.30 pa vse do 4. ure sem bila budna in non stop po wc-ju. Nekje po 4 uri me je zmanjkalo ob 5.20 pa ima moj user posted image budilko nastavljeno za it delat, ki me je itak zbudila...od takrat sem že budna.

Najin user posted image pa mi po trebuščku vragolije počne...user posted image

Porodnišnica: Mislim it v Postojno.

Lp

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
9.8.2011 8:22:22   
Teni_
Dobro jutro.

Jaz grem rodit kar v MB. Niti nisem razmišljala, da bi šla kam drugam.

Moje noge so bile včeraj tudi hvaležne dežju in ohladitvam. Pa spalo se je tudi lažje.

Jaz se še kar pobrijem - malo na slepo, pa gre. Sem se pri prvih dveh tudi do konca - ni bilo nekih prevelikih problemov.

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
9.8.2011 8:24:29   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 10.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , 10.08. in 11.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 10.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 12.08., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 24.08., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 10.08., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , ?., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 101
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
9.8.2011 8:29:22   
josephine27
tud meni ta ohladitev kar pašeuser posted image . mož pa stoka kakšno poletje je letosuser posted image . danes grem h frizerju, ker me moja griva že pošteno moti. grem nazaj na krajšo pričesko. itak vsi pravijo da sem lepša s kratkimi.

glede matičnih celic razmišljam da bi dala v javno banko. nisem še sicer 100% ampak se bo treba kmalu odločit. zakaj ne bi komu pomagala če lahko. če darujemo kri zakaj ne bi še matičnih celic. saj nič ne boliuser posted image . no vsaj jaz razmišljam o tej smeri. pri zasebni hrambi me pa moti par stvari in glede na to da za moj proračun to ni ravno poceni sem se odločila da v zasebno banko ne dam.

porodnišnica
- še vedno kolebam med Šempetrom in Postojno. upam da se odločim še preden začnejo popadkiuser posted image

sicer pa me jutri čaka pregled in ctg. upam da bo vse ok. verjetno bom spet kregana ker sem pridelala 2 kg od prejšnjega pregleda. sicer je verjetno večinoma voda ker sem precej zatečena že ko zjutraj vstanem.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
9.8.2011 9:08:47   
2.2.
dobro jutro!
pa sem le dočakala ta dan...sicer se bo vleklo pa malo živćki do pregleda.
zadnjič sem si v kiku kupila tako fajn pajkice-legice ki so res udobne sicer sem si malo prevelike kupila vendar mi je fajn ker si jih lahko dam čez trebuh. pa zdaj jih kar nosim za doma, ker so res superca, zdaj pa si bi še ene kupile samo ziher jih nebom dobila. pa neznam če mi bo uspelo danes do kika it. me možek pelje na pregled ker imam kar 1h vožnje do tam pa parkerplac je težko dobit-pa saj veste kako nas možeki razvajajo. no on bo šel iz službe ven in potem bo šel nazaj delat zamujeno...vse za nas babe.
ej sem pa danes nekaj sanjala da sem kao bila na pregledu pri nadomestni G(kar bo danes) in na eni slikici iz UZ mi je pisalo punčka-bomo videli septembra-same babnice pri hiši.....
pri nas se je danes ponoči kar izpadalo in se je dalo lepo spat zjutraj pa polno elana sem že sobo pospravila dala prat postljnino, pa včeraj mi je dragi posteljko sestavil, samo jo nebom oblačila dokler ne pridemo domov iz P da se ne prah zbira, saj to je 5min dela. tako da zdaj imam vsaj mislim res use za najmlajšega in zame za v P, razen kompletka za iz P kar pa nenaletim na dobenega primernega in bodo že potem šli kupit in oprat ko bomo že vedeli kaj je.
jaz zatekam ne tako kot v 1 nose. sicer malo že ampak ni sploh strah, sicer se pa pozna če počivam je ok, kako sem nanogah pa so malo hruškaste-je tudi možek priden da me vsak večer temeljito zmasira in namaže.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
9.8.2011 9:59:14   
Princess1
Dobro jutro souser posted image ,

TENI - z zamudo pa vseeno vse najboljše! user posted image

No midva sva pa končno dočakala dan, ko greva po sobico, voziček in vse ostale stvari v BC!!! user posted image  Možek pride ob enih iz službe in greva,....ko sem naročala se mi je zdel, da nikol ne bom dočakala, zdej pa je končno prišel dan D.

Zatekanje - zatekam itak ful že od začetka, tuširam se dvakrat na dan, možek pa me zvečer še zmasira. Nekak bom že do konca.

Vreme - jupi za ohladitev in upam, da bo tako tudi ostalo, ker me sopara totalno ubije.

Spanje - sicer dobro, ko me ne tišči lulat, kar je pa x-krat na noč user posted image .

Porodnišnica - grem k mojemu g v Trbovlje, ker bo itak CR in njemu najbolj zaupam.

FB - itak je bilo na listi za nares odjava s FB-ja ker mi je to totalno kretensko, tko, da v hitrm pričakujte, da mojga profila ne bo več gor.

Britje spodaj - jaz sem do prejšnjega meseca hodila na brazilsko depilacijo ampak se sedaj ne morem nikakor več naštimat na mizi tko, da si zdej s pomočjo ogledala naredim sama 1xteden z depilacijsko kremo. Pol pa možek strokovno pregleda če je vse ok user posted image .

Lepo mi bodite in vso srečo vsem souser posted image , ki imate danes preglede!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
9.8.2011 10:02:25   
Krysia
Pozdravček za vse.

Še ena, ki je navdušena nad ohladitvijo user posted image Takoj lažje diham in živim ... sem bila danes že v akciji - sme šla po potrdilo za moža, da bo lahko pri poordu. Ampak tole je pa res butasto - v eno stavbo greš po potrdilo, v drugo pa plačat ... pa sej me načeloma ne moti, če ne bi bila čist brez kondicije ... pa pustimo to, da v bližini porodnišnice ni za dobit parkinga ... še dobro, da me je možek peljal in je počakal v avtu ...

Rodit grem v LJ - prvič je bilo čisto OK, upam, da bo tokrat tudi.

matične celice ... jst sem še vedno mal skeptična glede tega, tako da se za to pač ne bova odločila ...

Kar se pa tiče otrdevanja trebuha, je pa tko  - sicer mi otrdi, ampak tudi hitro popusti, nimam pa nobenih bolečin ali česa podobnega ... tako da kaže, da bo naša bejba še nekaj časa počakala ... sicer pa kar naj še počaka, ker nimamo še čisto vsega pripravljenega ... no, v globalu je, manjkajo še drobnarije ... ap enkrat s emoram v Tosamo spravit, da še tam pustim malo denarja ...

No, zdej me pa šef (= mož) meče z računalnika user posted image se tipkamo ...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
9.8.2011 11:48:11   
mala mala
jaaaaaaaaaaaa... ohladitev user posted image user posted image user posted image kak paše.. celo spala sem..

ena je spraševala glede porodniške, kaj se zgodi, če pravi čas ne oddaš papirjev.. moja kolegica je nesla papirje 5 dni po roku, ko se ji je dejansko že začela porodniška.. dobla normalno porodniško pa vse, sam na CSD je poslušala, kaj si pač misli user posted image

glede porodnišnice: rodit grem v Rakičan ( Murska Sobota)

trebuh mi zaenkrat nč ne otrdeva, imam pa težave z špikanjem v nožnici, kar konkretno, večkrat na dan.. ima katera izkušnje s tem?? špikne me, pol pa mir, lahko tui več ur, pol pa spet.. ni to neka stalna bolečina, ampak neprijetna..

depilacija spodaj in noge pa kar prepustim puncam v studiu, kamor hodim.. nena se mantram user posted image

glede kg.. pridelala sem +10 od začetka pa do sedaj, 35 t..

uživajte v ohladitvah..

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
9.8.2011 11:48:19   
Shamsia
srečka - meni se je to dogajalo prejšnji teden. Tut nism vedla kaj bi in kaj ne bi. Potem sem pa šla popoldne mal počivat 2 dni in do danes se mi je to ponovilo ne vem če 3x. Tako da probej mal počivat, če ti uspe in pol vidiš. Če kličeš v porodnišnco ti pa itak rečejo, da se pridi pokazat, tako da jih jst nism niti klicala in je pasalo samo od sebe.
Danes sem tut jst s pregleda, vse ok, mali ma 2740 cca., glavco 32 in še zmeri obrnjen na dol. Naslednji pregled mam pa 29.8., ko mi bo najbrž naredu CTG, ko bom polnih 37 tednov.
anastazia - meni je najbližja postojna, tako da upam, da mi rata prit pravočasno user posted image  Sem bla pa v prvo ful zadovoljna z vsem.
moniketna - depilacija ja user posted image  Jest se vsak dan pod tušem tako od oka parkrat potegnem. Se itak ponavadi brijem, sam lih vsak dan ne. Zdej pa ja, ker pol nimam dost dela in če bo treba kej prej it, ne bo panike, sam klistir in u porodno user posted image
Spanje pa tut pr meni ni najbl fajn no, me vsaka malenkost zbudi in pol ne morm zaspat nazaj. Ponoči zaenkrat sicer še ne hodim na WC in mi je čist fajn. No pa najbrž začelo zadnji mesec, ko se bo spustil nižje. Lih zjutrej, ko bi spala, pa zvoni ura za u službo user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
9.8.2011 11:50:58   
Shamsia
mala mala - ja, mene tako špika ja. Me je že prvič, sploh pol po porodu par dni zvečer, je blo prou za nezdržat. Nism mela pa nič krčev potem, ko sem dojila. Morda je to kšno širjenje/krčenje maternice, kaj vem. Me pa užge vsake tolko ja.

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
9.8.2011 11:50:58   
Shamsia
mala mala - ja, mene tako špika ja. Me je že prvič, sploh pol po porodu par dni zvečer, je blo prou za nezdržat. Nism mela pa nič krčev potem, ko sem dojila. Morda je to kšno širjenje/krčenje maternice, kaj vem. Me pa užge vsake tolko ja.

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
9.8.2011 13:06:53   
2.2.
evo mene iz pregleda.
je bila takšna gužva je ta nadomeščala 3 ordinacije in je tako hitro delala da še nisem dohajala in bila zelo površna.... v glavnem v 5min vse naredila. srčka ni poslušala je pa naredila uz in je rekla da je v medenični vstavi....bom mogla it e enkrat na uz ko bo moja prišla to pa je konc meseca. zdaj me jepa kar malo strah-še sploh kar sem jo vprašala je rekla da mi bo že osebna povedala-mislim.
koliko je pa otrok velik in koliko tehta pa itak nevem ker ni povedala razen tiste meritve ki se zapišejo v materinsko.

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
9.8.2011 14:48:15   
nepremagljiva
Dan.

Jaz sem danes povožena. Vso noč me je bolel križ pa tak občutek imam še vedno, kot da bom dobila menstro. Tako da sem z veliko muko kuhala kosilo. Še za jest mi ni bilo kaj dosti. Morala bi it v trgovino, pa mi resnično ni. Bom šla najprej kakšno rundo oddremat. Ajme, kako me zdeluje zadnje čase. Se pa tolažim, da je pred mano še samo 10 dni.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?