|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
7.8.2011 17:56:18   
lily81
hej..

se še katera danes počuti grozno.. nenormalno mi je vroče, komaj diham, grozno zatekam..ajoj..noge imam take, kot bi me čebele popikale..sem bila že dvakrat pod tušom- nič ne pomaga..

Teni-še tukaj vse najlepšeuser posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
7.8.2011 18:34:40   
Teni_
Hvala za čestitke!

Joj, jaz imam tudi gležnje grozno zaotečene. Pa niti čez noč kaj dosti ne gre nazaj. Se zjutraj ravno tako vstanem z otečenimi.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.8.2011 19:06:11   
olana
Ja tud jaz imam zatečene gležnje, sem že pozabla kak je bit šlanguser posted image user posted image , sinočnja noč je bila katastrofalna, upam da bo danes kej boljše. Ni tale vročina za nas.

Jutri pa končno materinska šola, sem že mislila, da ne bom dočakala, imamo pa samo 3x, tko da po moje bodo pa ti obiski predavanj bolj obsežniuser posted image . Js ne vem kaj je z mano, ampak men nenormalno pašejo jabolka in to bolj so kisla, bolj je fajn. Zdele sem pojedla dve naenkrat in se bom glih zdaj razpočla.user posted image Na teden jih pa sigurno pojem kilo pa pol. Da o lubenicah sploh ne govorim. user posted image

Nič, lepo se mejte, Teni, tebi pa še tukaj vse najboljše za rojstni dan!!user posted image user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.8.2011 19:33:33   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: lily81

hej..

se še katera danes počuti grozno.. nenormalno mi je vroče, komaj diham, grozno zatekam..ajoj..noge imam take, kot bi me čebele popikale..sem bila že dvakrat pod tušom- nič ne pomaga..

Teni-še tukaj vse najlepšeuser posted image

Jaz. user posted image
Danes imam celo jaz malo zatečene noge. Ta sparina je ubijalska. Sem kot napol ožeta cunja. tudi jaz sem se že hladila pod tušem.

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
7.8.2011 20:01:19   
josephine27
tud meni stopala zadnje dva dneva močno zatekajo pa tud potim se blaznouser posted image

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.8.2011 21:22:18   
agha
Oj!
Pa sem včeraj zakorakala v 36. teden...user posted image user posted image Jupi!!!!!

Jaz sem pa danes 2 uri lazila dopoldne naokoli z mojim dragim in sinom in sem potem prišla domov totalno kaput. Kondicije itak nimam nobene. Se potem kar nisem in nisem mogla več spočit. Sicer sem vseeno še skuhala ampak poležavala sem pa tudi kolikor sem lahko. Drugače me pa ful bolijo noge, podplati sploh in ne vem kam naj jih dam. Trenutno jih imam v lavorju z vodo in soljo iz mrtvega morja in mi ful paše, da se malo hladijo. Sem na morju...user posted image Pa hrbet me tudi matra. Sicer pa ni čudno, če nosim tako velikega user posted image .

Princess1
-  se strinjam s tabo. Tudi jaz imam raje CR, kot pa da me raztrga otrok do ne vem kam...Sem slišala zgodbe, ko so bile punce po "navadnem" porodu veliko bolj boge, kot pa jaz po CR. V prvo sem ga mogla imet zaradi drugih vzrokov zdaj sem sicer upala, da mi ga ne bo treba ampak mi trenutno slabo kaže.

Teni - vse naj naj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer pa upam,da boste fajn spale!!!

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.8.2011 22:24:46   
daka
Teni vse najboljše user posted image !!

Tudi jaz sem iz dneva v dan bolj kaput.Pa saj bo hitro konec in takrat bo bolje!!

Nočko vsem!!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.8.2011 22:46:37   
vintage
Pozdravljene pupceuser posted image

Hvala vsem za spodbudne besede, le kaj me je pognalo v tako razmišljanje? Določene situacije so me pač spomnile, da ni vse tako rožnato ampak se dobro držim in grem lepo dalje. Morda bo res ta izkušnja biti mama najlepša na svetuuser posted image

Zanima me če ima morda še katera težave z zasebnimi sporočili? Vsakič ko želim  odpret sporočilo mi zablokira celi računalnikuser posted image user posted image user posted image  Naredi še kateri tako?

Zatekanje - danes sem kar fajn zatekla ko sva šla s fantom malo pohajat po naravi, sicer pa s tem nimam težav. Bolj mi delajo težave krči, ki so res grozni. Večinoma me prijemljajo v dimljah in gredo do dna. Pa o išiasu niti da ne začnem govorit, grozno. Zaradi njih se bojim tudi vozit, vpetek sem komaj vozilauser posted image
Na pregledu mi je ginekologinja rekla, da če bo šlo tako naprej da bo treba kar rodit, da to ni ok. sem si nabavila magnesol, čemo videt če bo kaj pomagaluser posted image

Drugače je vse ok, izpit sem naredila s 7user posted image , priprave potekajo dalje...počasi počasi čakamo na dan duser posted image  sem  zelo neučakana, kaj pa ve? Si želite da bi bilo to že za vami ali ste tako neučakane kot jaz?user posted image user posted image user posted image
A imate tudi ve tako močne in izrazite premike v trebuščku? Jaz res ne vem kaj otročiček dela, skoz je v muvingu, prav boli že...

Nič drage moje, grem kar počasi v horizontalo, lepo se imejte še naprejuser posted image

Teni - Vse najboljše še z moje strani, upam da si praznovala tako kot si si želela!user posted image

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
7.8.2011 22:49:48   
jaznoseca
Teni vse naj naj user posted image !

počutje ja , zelo veliko vplivanjo na nas temperatureuser posted image  in vesela sem, da je letos eno tako kislo poletjeuser posted image . Za nas ne bi moglo biti bolje...

Mi smo imeli pa danes en tak lep danuser posted image . Malo doma, malo po piknikih, pa večerno kopanje v domačem mini bazenčku. Sine je komaj sedaj zaspal - zgleda, da ne bom nikoli dočakala, da bi bil naš otrok zaspane user posted image ... Upam, dao bo drugi pri tem drugačenuser posted image .

Skratka, brcamo na ful, pregled se bliža in komaj čakam, da našga junačka spet vidim. Tamali je pa itak že čisto neučaka - pa kdaj pa kdaj pa kdaj, končno pride ta njegov bratec?? Na veliko lupčka in boža moj vedno večji trebušček. Sem se danes malo poslikala - morda pripnem pa še kakšno slikco.

spanje ja ja valjda, jaz že pridno treniram nespečnost user posted image . Katastrofa!

Pa lahko noč vsem!

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
8.8.2011 7:47:26   
mate0ja
jutro,

Teni najprej tebi vse najboljše za rojstni dan. Praznovanje je verjetno že mimo, zdej pa samo to pazi, da boš čim bolj izkoristila to leto user posted image

Jest sm ta vikend bolj kot ne prelenarila, ta vročina in sopara me ubijata. Nosečnost se je tudi meni začela poznat. V petek je blo pa itak noro, nikoli še slišala, da bi se kdaj kateri zgodilo kaj takega kot meni. Mali je brcal in brcal in brcal neprestano 7,5 ure skupaj. Sm bla že čist krepnena od tega. Imela občutek, da je trebuh premajhen, pa da bo kar nekaj ven pogledalo. Kar neprijetna zadeva. Delam še ta teden, kar pomeni da me logično čaka garanje.

Ajda_ najprej naj ti povem da mi gre to izkoriščanje države zelo na jetra, saj s tem izkoriščate tiste, ki pošteno prijavljamo zadeve, pošteno delamo in se po možnosti še za marsikaj obrišemo pod nosom, ker obstaja veliko takih, ki izkoriščajo sistem.
Nadomestilo za starševstvo ne moreš dobiti hkrati s pokojnino po starših. Zato bi se mogla tej odpovedat, da bi dobila nadomestilo. Tako kot tudi ne moreš dobivat plače pa še porodniške zraven.
Za urejanje preživnine se obrneš na sodišče, tam daš vlogo, počakaš na razpravo, se razjasniš o skrbništvu in preživnini in potem dobiš odločbo s katero izkazuješ samohranilstvo.
Vse glede študija urejaš na svojem faksu z usreznimi dokazili. Status lahko zamrzneš vendar se najprej pozanimaj kaj to pomeni za tvojo pokojnino. Ker kot jaz vem materinstvo ni usrezna podlaga za prejemanje pokojnine.

Varčevanje - glede na to da sem na tem področju zelo dobro podkovana (pa ne govorim o lastnih prihrankih user posted image ) vam povem, da je banka sicer varna, ampak le do neke mere, da nam je varčevanje v njen dobro poznano (ampak le do neke mere).
Vsi prihodki, ki jih ima družina se štejejo v družinske prejemke, ja tudi obresti, donosi ... in če obresti presegajo določeno mejo država zve za njih in jih usrezno obdavči in upošteva pri vseh izračunih za družino. Za otroke (če mislite za njih varčevati do polnoletnosti ali dalj časa) je najbolj smotrno v vzajemnih skladih.Stroški so nizki, obdobje dovolj dolgo, da je sprejemate prevelikih rizikov, skladov je mali milion tako da se za vsakega najde nekaj. Varčevanje ni zavezujoče, tako da vas nihče ne bo po denarnici udaril, če ne plačujete periodično. Kar je pa največji plus, davčna vas obremeni šele takrat, ko iz sklada izplačate. Prej niti nimajo podatkov. Samo prosim ne nasedajte zavarovalniškim agentom, ki ponujajo naložbena življenska zavarovanja, ker se zna zgodit da boste zelo jezne na cel svet, ko boste ugotovile, da vam zavarovalnica čisto legarno nabija kup stroškov.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
8.8.2011 8:49:26   
lily81
jutro

Danes sem tamalga peljala v vrtec-uf-olajšanje, sam je kar poskočil vzgojiteljici v objemuser posted image user posted image  Sem že misla, da bo kakšna panika po tolkem času..

Čez urco se dobim s prijateljico, ki ima danes rok- da malo poklepetave..  Moj trebuh je čedalje višji- sploh ne rabim modrčkauser posted image user posted image .. namesto, da bi se počasi začel spuščati.. je pa res, da ga imam tik pod joškami, in čisto pri dnuuser posted image .. upam, da ne bo tak, kot je bil moj..59 cm je bil velik- so ga v porodnišnici vsi gledali kot čudo, ko se je rodiluser posted image .. Lažni popadki me matrajo od včeraj zvečer..kolk mi gredo na živce, ker ne vem- a je ta prav al je lažn.. bom nehala forume brat ( o lažnih popadkih), ker me čisto zmešajo...
Če bom šla toliko prej rodit kot sem šla prvič znam jit že konec tega tedna- se ne bi nič branila- glede na to, da je bil dva-tri tedne težak že 2620 g...
Zatečena sem še vedno-imam mravljince v nogah in rokah..
Kg- sem na plus 21- ajojuser posted image  to jih bom spet slišala v sredo na pregledu- če ne bi bilo sladkarij, se najbrž ne bi nič zredila- tako pa... Pa drugače sploh nisem sladkosneda- v normalnem stanju ne vem , če pojem čokolado na mesec...

Varčevanje- jaz delam na banki in imam odprt račun za tamalga- res pa je, da niso neke vsote.. Otroški dodatek +plus sama nekaj dodam.. Nekaj bo,ko bo šel od doma- sicer pa nikoli ne veš kaj vse vmes pride- še najbolj bi bilo, da začnemo zlato kupovat počasi..

lepo se imejte

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
8.8.2011 8:52:05   
Teni_
Dobro jutro!

Hvala vsem za čestitke!

Mene pa v sredo čaka pregled v porodnišnici v ambulanti za rizično in me prav zanima, kaj bodo povedali glede sprožitve. Če bodo kaj prej ali ne.

Mene pa zraven oteklih nog in ostalega muči, da še komaj v banjo stopim. Tako me kost boli, da komaj nogo dvignem čez. Saj, ko eno noter spravim še druga kar gre. Samo pri prvi nogi je pa pravi podvig. Mislim, da bomo še ta teden vse ven vrgli in tuš noter, kr bom znorela.

Neposredna povezava do sporočila: 1012
8.8.2011 8:55:08   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 09.08., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 10.08
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image

srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 15.08. in 24.08.,  Postojna, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.08., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.08.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
4.9.

Teni RR, 28,4user posted image ,2user posted image , 10.08. in 11.08., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , 10.08., Savinjska, user posted image

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
10.08., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 12.08., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 19.08.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 22.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.08., Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 16.08., ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.08., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 18.08
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 10.08., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , ?., ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 18.08., Prlekija, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 09.08., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 16.08., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 17.08., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 23.08., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  09.08. in 31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 24.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 26.08., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.08., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 09.08., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 101
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
8.8.2011 9:24:43   
Pigy
Kok smo boge nosečke.

Imam občutek da smo komi včeri jamrale o slabostih, danes pa že o zatekanju in lažnih popadkih user posted image user posted image . Komaj čakam, da vidim, katera bo odprla sezono septembrk.

Meni zgleda mal pomaga boscupan, sem lepo prespala to noč, nobenga laž. popadka. Moj me je včeri 20* klical, kako sve in skoz ponavlja da ne smem rodit ta mesec user posted image user posted image . Me pa še vedno tako reže spodaj, pa neverjetno se mi je prebava popravila, celo vsak dan grem, ponavadi 1* na teden, pa še to včasih komi. user posted image

Dobila sem še tri velike vreče cotk velikosti 68-80, pa sem prebirala ko budala in skoraj vse roza, ali pa hello kitty user posted image . Ampak ok, bom preživela. 

Sem mela še obisk, je kolegica kmal dol padla ko me je vidla, se nisve vidle od lanskega leta. Me je potolažila da dobr zgledam, ampak da sem pa ogromna, da njena soseda nosi dvojčka in ima 3.9. rok, pa je pol manjša od mene  user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: olana
Js ne vem kaj je z mano, ampak men nenormalno pašejo jabolka in to bolj so kisla, bolj je fajn. Zdele sem pojedla dve naenkrat in se bom glih zdaj razpočla. Na teden jih pa sigurno pojem kilo pa pol. Da o lubenicah sploh ne govorim.

Če ti kej pomaga, jst pojem 8 kilsko lubenico v dveh dneh. Me je kr sram skoz v isti trgovini kupovat....

lily81- sem mal težja od tebe user posted image user posted image user posted image , k sreči bo kmal konc, pa se kilogramčki ne bojo več kopičili user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
Mene pa zraven oteklih nog in ostalega muči, da še komaj v banjo stopim. Tako me kost boli, da komaj nogo dvignem čez. Saj, ko eno noter spravim še druga kar gre. Samo pri prvi nogi je pa pravi podvig. Mislim, da bomo še ta teden vse ven vrgli in tuš noter, kr bom znorela.

user posted image user posted image user posted image user posted image   brez skrbi nisi edina. Meni kr manjka zdej k mojga ni, si komi podplate umijem, prav utrujena ratam kok se mučim user posted image .

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
8.8.2011 9:29:54   
Dorianna
Ajajaj, smo pozitivno nastrojene zadnje dneve!! Saj samo še jamramo?!?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa saj vse user posted image težave bodo že čez mesec +/- kakšen dan že pozabljene, zakladki pa v naših rokah. Pač vse pride v paketu! Ne moreš dobiti pošiljke brez embalaže. user posted image

Dajmo raje kakšno pametno, babjo udarit - magari čez dedce. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
8.8.2011 9:30:52   
Krysia
En lep pozdravček

Teni RR, najpej z zamudo vse najboljše in najlepše. Upam, da si lepo praznovala.

agha, tudi jaz sme popolnoma brez kondicije. Včeraj smo se malo potepali, potem šli še v Aqualuno, da se je naš tirletnik načofotal, jaz sem bila pa čisto crknjena ... To mi gre ful na živce, ker pri prvem sem skoraj do konca okrog skakala in lezla na kakšne manjše hribčke ... Pa bomo že ...

zatekanje - no, to je pa na srečo nekaj, česar ne poznam. So mi pa znane bolečine v križu pa v sramni kosti al tam nekje spodaj pa pritisk na rebra - res ne vem, kaj ta naša bejba počne v mojem trebuhu, ampak včasih se mi zdi, da trenira borilne veščine al pa kakšne hude baletne gibe user posted image Pa čisto suho kožo imam, prav grozno je ... bom očitno morala v lekarno po kakšno zadevo prav za suho kožo, ker navadne zadeve čisto nič ne pomagajo ... še najboljše je mleko za po kopanju za dojenčke user posted image

Danes sem končno odnesla papirje na CSD - gospa je pogledala, očitno je bilo vse OK - zdaj pa čakam na odločbo ... Sem nameravala še v porodnišnico (oziroma tisto babiško šolo al kaj je že tista lesena stavba tam zadaj) po potrdilo za moža, da bo lahko pri porodu, pa mi je tako vroče, da pač ne bom šla danes ... A se meni samo zdi al je res nenormalno vroče?

Aja, a smo se zdaj zmenile za kakšno pijačo al ne? Če se ne motim, so bili predlogi za danes ali četrtek popoldan ... za danes je mogoče že mal prepozno, kaj pa četrtek? Kakšna kandidatka? Nič, grem še popravce sestavit - upam, da mi rata danes, da mam pol mir s službo do septembra 2012, če bom takrat slučajno kje dobila zaposlitev...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
8.8.2011 9:33:06   
Shamsia
Pozdravljene

Jest pa na srečo nimam kej jamrat zaenkrat. Še ta teden in drug teden delam, potem pa PORODNIŠKA! Ki jo seveda kumi čakam user posted image  Zatekam še ne, čeprou prvič vem da sem, zredila sem se 5 kil in pol, otrdevanje in krči od prejšnjega tedna so se pa hvalabogu umirili. Sem mal počivala popoldne par dni in očitno je pomagalo. Spravljam se k štimanju stvari za dojenčka, ampak zaenkrat ni haska. Oprala sem en stroj cunjic, če bo slučajno kej prej, da bo za par dni, ma nabavlal nismo pa še nič. Najbrž bomo samo kšne pleničke in sudocrem, ribodermin, ostalo pa kasneje, po potrebi. Sem zasledila, da nekatere nabavlate že adaptirana mleka - kaj že veste oz ste se prepričale, da ne boste dojile? V porodnišnci itak dajo dodatek, če sama nimaš mleka, v tistih parih dneh preden prideš domov, ma pa tut oči cajt, da skoči po mleko...
Imena seveda tut prbližno nimamo še zbranga, bo najbrž tudi tokrat v porodni šele za zihr izbrano, ko ga bomo vidli user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
8.8.2011 9:33:07   
Shamsia
Pozdravljene

Jest pa na srečo nimam kej jamrat zaenkrat. Še ta teden in drug teden delam, potem pa PORODNIŠKA! Ki jo seveda kumi čakam user posted image  Zatekam še ne, čeprou prvič vem da sem, zredila sem se 5 kil in pol, otrdevanje in krči od prejšnjega tedna so se pa hvalabogu umirili. Sem mal počivala popoldne par dni in očitno je pomagalo. Spravljam se k štimanju stvari za dojenčka, ampak zaenkrat ni haska. Oprala sem en stroj cunjic, če bo slučajno kej prej, da bo za par dni, ma nabavlal nismo pa še nič. Najbrž bomo samo kšne pleničke in sudocrem, ribodermin, ostalo pa kasneje, po potrebi. Sem zasledila, da nekatere nabavlate že adaptirana mleka - kaj že veste oz ste se prepričale, da ne boste dojile? V porodnišnci itak dajo dodatek, če sama nimaš mleka, v tistih parih dneh preden prideš domov, ma pa tut oči cajt, da skoči po mleko...
Imena seveda tut prbližno nimamo še zbranga, bo najbrž tudi tokrat v porodni šele za zihr izbrano, ko ga bomo vidli user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
8.8.2011 9:59:00   
jejhata
Dobro jutro,
moja porodniška se je začela danes in tudi danes si jo grem urejat - nest papirje na CSD. Tako sem se tudi zmenila, da bo še julijska plača noter, ko sem imela letni dopust.... Sicer nekaj časa nisem bila pristona pri debatah, a v zadnjih straneh nisem zasledila, če katero zanima hramba matičnih celic. A se bo katera odločila?

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
8.8.2011 11:12:39   
2.2.
ekola....po dolgem času se še jaz malo oglasim.
vsem ki ste praznovale-vse najbolše!
pri nas je še vse po starem, jutri končno pregled-ki ga nemorem dočakat.
današnja noč če bi lahko sploh rekla temu noč...sem jo prebedela nisem nikakor mogla zaspat po obisku wc. potem pa zjutraj ko bi še spala pa itak vrtec in vsakodnevna dela. zdaj moram še kosilo skuhat pa se mi tako neda nič dobro da malo piha ker drugač bi me kap od te sparine.
se mi pa zdi da dva dni bolj manj čutim otročka-sicer ga da če se umirim in malo pobožam po trebuhu ni pa več tako intenzivno skoz....
tamala tako nemore dočakat bodočega člana....ima vsak večer obvezno delo da mi bušija namaže in pravi kaj vse lepo diši po dojenčku.
pa včeraj je predlagala za imena-nima slabega okusa.-sicer za punčko imamo že izbrano, ki je bila tudi v ožjem izboru še od prvega poroda. za fantka pa nekako nisva skupna to kaj se meni dopade in tamali pravi da se ne rima in nikakor mu ne potegne a predlaga pa nič.-mu kar vsak večer tečnarim naj izbere kaj. pa imamo leksikon imen doma pa je pregledal pa nič-saj vem to kaj nam je obema všeč je že zasedeno....
matične celice-nebom dala shranit sem že verjetno pisala. vsak bi naredil za otroka vse....samo če nemoreš ne gre....pa še tako drago je. zakaj nedajo zastonj ali pa neko normalno ceno ki bi si lahko vsak privoščil in bi bilo za nas in za zd. lažje, če bi bilo kaj narobe. sicer sem pa prejšnji teden gledalo eno oddajo o tem....

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
8.8.2011 13:57:55   
issa
pozdravljene!!
evo takole, jaz že samevam doma user posted image user posted image tamali je odšel za 14 dni na morje z babico in dedkom. Tako da bo užival!! Jaz pa sem danes tudi že na veliko počivala,.user posted image ponoči nisem glih vredu spala (verjetno ker nisem spala doma), pa skos sem slišala tečne komarje okoli moje uhe..user posted image tako da sem prej malo nadoknadila..user posted image user posted image user posted image saj za delat še nimam nič, dragi je cel dan v službi, zase se mi pa ne da kuhat,...user posted image pa danes še lahko izkoristim in počivam, ker jutri kupiva barvo in počasi prebarva stanovanje, prestaviva pohištvo in sestaviva pojstelico..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako da danes si dam še duška v nedelju,..user posted image user posted image user posted image user posted image pa še kavica me čaka pol zvečer..user posted image user posted image user posted image

o jej, boge ki tako zatekate,.. jaz v sreči še nič ne zatekam, mene itak že celo nosečnost matra ta smotana prebava, to je res edino,..

a babike držite se...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
8.8.2011 13:59:09   
mate0ja
Glede matičnih celic sm jest gnjavila kolegico, ki je zdravnica in mi je rekla, da naj ne mečem denarja skozi okno, ker je zanemarljiva verjetnost, da jih bomo potrebovali, če jih pa bomo pa vprašanje če bodo takrat še uporabne. baje da se jih kljub visokim standardom shranjevanja veliko pokvari.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
8.8.2011 14:18:42   
jaznoseca
matične celice - sem delala doktorat iz tega pri prvem otročku. Rezultata - blazno draga zadeva z izredno majhno verjetnostjo uporabeuser posted image . Pač; zdravstvo oz. zdravje se trži. Itak, da bi vsak starš naredil vse za otroka. Samo tako kot je mateoja že napisala; sploh  ne znajo povedat koliko časa je zadeva uporabna (menda nekje okoli 3 leta - ne vem) če pa kasneje potrebuješ ni nujno, da je zadeva še izvedljiva. Tako da ne - ne bomo shranjevali.

počutje tako kakor vreme danesuser posted image , a veste, da je pri nas že 3x deževalo, vmes pa sije sonce kot za stavo... No, zdaj smo v fazi oblačnostiuser posted image . Krneki...

pijačka ja, ljubljančanke se kr neki menite... kaj pa štajerke - bom probala na drugi temi user posted image .

issa lepo počasi zdaj vse skupaj. Predvsem počivaj in uživaj te zadnje proste trenutke.

2.2. saj je že čisto ok, če malo manj intenzivno čutiš bebija. Jaz sem imela kakšne 2 tedna nazaj tak fazo mirovanja - zdaj seveda spet nabijamo na ful user posted image .

krysia a je bilo vse ok, če si zadnji dan nesla papirje na CSD? Kaj pa nardijo, če zamudiš? Mene je malo prestrašla, ker sem začelo porodniško v soboto in je na csd-ju rekla, da je dan pred soboto zadnji, ko še lahko kaj prinesem. A če zamudiš, ti pole en mesec ne dajo porodniške??

dorianna a čez dedce, da bi kakšno rekle? Joooj, bi zmanjkalo prostora in strani user posted image user posted image . No, saj moj je čisto ok, samo za povedat je pa dostuser posted image user posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
8.8.2011 15:19:55   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

krysia a je bilo vse ok, če si zadnji dan nesla papirje na CSD? Kaj pa nardijo, če zamudiš? Mene je malo prestrašla, ker sem začelo porodniško v soboto in je na csd-ju rekla, da je dan pred soboto zadnji, ko še lahko kaj prinesem. A če zamudiš, ti pole en mesec ne dajo porodniške??

Žal ti ne morem pomagat, ker pri meni ni bil zadnji dan - če sem prav izračunala (28 dni pred PDP), se men porodniška začne 15.8. Upam, da ti bo katera druga znala pomagat ...

Neposredna povezava do sporočila: 1024
8.8.2011 17:22:01   
srecka84
Še jaz, da malo pojamram...user posted image

Punce meni čez dan non stop otrdeva trebuh. Popusti pa ponovno utrdi po manj kot minuti...danes zjutraj in že čez cel dan imam bel lepljiv izcedek iz nožnice, brez vonja in brez krvi.user posted image user posted image user posted image user posted image
Našo princesko čutim, kako kolca, tu pa tam se malo premakne... Ima še katera iste težave???

Teni malo v zamudi ampak vseeno Vse naj naj za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!