|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konec kontracepcije - kdaj zanositev?
21.6.2011 18:15:53   
Teya D.
Pozdravljene!

Zanima me, kdaj ste zanosile tiste oz. v kolikšnem času po prenehanju jemanja kontracepcijskih tabletk?
Vem, da naj bi se počakalo dobre 3 mesece, vendar, če se zgodi prej je kaj narobe? Ima katera mogoče izkušnje s tem?
Hvala za odgovore user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev?
21.6.2011 18:33:54   
Anonimen
Jaz sem s kontracepcijo prenehala pred cca. 8 meseci pa še vedno ni nič.
Vidva kar veselo delajta na user posted image , če si ga želita.
Ne bo nič narobe, če takoj zanosiš.
Začni pa jesti folno kislino, za pravilni razvoj user posted image .

Želim ti veliko sreče in da kmalu zagledašuser posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Teya D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2011 19:45:16   
pravljica
počakala sem samo do prve M in to je bilo to user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2011 20:14:43   
Doll
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Pozdravljene!
Zanima me, kdaj ste zanosile tiste oz. v kolikšnem času po prenehanju jemanja kontracepcijskih tabletk?  Pol leta 
Vem, da naj bi se počakalo dobre 3 mesece, vendar, če se zgodi prej je kaj narobe?Ni treba nič čakat  Ima katera mogoče izkušnje s tem? da
Hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2011 7:06:11   
ellie
Zanosila 3 mesece po prenehanju jemanja kt...neplanirano. Sem narobe zračunala plodne oz. neplodne dniuser posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2011 8:55:44   
emma83
Zanosila takoj naslednji mesec.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2011 20:04:55   
Teya D.
Torej vidim da ste vse precej hitro zanosile, celo že naslednji mesec. user posted image
Bilo bi lepo če bi šlo tako hitro samo vem da je to včasih zelo težko, sploh ko gre zame user posted image .
Želimo si namreč tretjega otročka. Želja je bila že prej, zdaj pa postaja vedno večja in večja. Vedno sem si želela namreč tri otročke. Pri prvem otroku sva imela malce težav z zanositvijo, kar je bil problem pri meni in mojih jajčnikih. Druga se je nekako 'vrinila' nepričakovano user posted image . Zdaj bi pa radi imeli še enega sončka, ki bi našo družino naredil kompletno. Komaj čakam user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2011 10:40:41   
Jada82
Ja ja, če misliš zanositi, kar začnita! Mam kolegico, je zanosila takoj 1. mesec po prenehanju in je tamala ok! Jaz sem prvič čakala 3 mesece, preden sva začela na polno, pa še pol 7 mesecev, da se je prijelo ... tako da. Sedaj pa sva začela takoj po nehanju jemanja KT, pa je zdaj 3. krog .... Tako da, brez skrbi. Ja, pa folno! user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2011 13:24:28   
Teya D.
Torej me čaka spet zdravo življenje user posted image ..folna in sadje ter zelenjava. Najboljši čas user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2011 16:52:33   
TinkaMalinka
Punce, ženske, pozdrav!

NUJNO vas potrebujem !

Stara sem 28 let. Trudimo se spočeti . Moji menstrualni cikli so kar nekaj. Če ne jem kontracepcijskih ali dabrostona, menstruacije sploh nimam. G mi je sedaj predpisala samo DABROSTON, saj se trudiva zanositi. Sedaj pa vprašanje. Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen. Moj trebuh je napet in večji, skoz mi je nekaj slabo.....ob tem, da sem v času menstrucije imela menstruacijo, ampak tako čudno.. čisto malo, skoraj nič. Grem kar sama sebi na živce, kot, da bi si nekaj domišljala... Je katera dala kaj takšnega skozi?? Prosim, odpišite. Vam bom zares hvaležna. lp, Tinka

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.8.2011 10:24:05   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: TinkaMalinka

Punce, ženske, pozdrav!

NUJNO vas potrebujem !

Stara sem 28 let. Trudimo se spočeti . Moji menstrualni cikli so kar nekaj. Če ne jem kontracepcijskih ali dabrostona, menstruacije sploh nimam. G mi je sedaj predpisala samo DABROSTON, saj se trudiva zanositi. Sedaj pa vprašanje. Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen. Moj trebuh je napet in večji, skoz mi je nekaj slabo.....ob tem, da sem v času menstrucije imela menstruacijo, ampak tako čudno.. čisto malo, skoraj nič. Grem kar sama sebi na živce, kot, da bi si nekaj domišljala... Je katera dala kaj takšnega skozi?? Prosim, odpišite. Vam bom zares hvaležna. lp, Tinka

lahko da je hormona še premalo in ga test ni zaznal, lahko da si kupila slab test (jst zaupam zamo clear blue). tretja možnost pa je histerična nosečnost. to pa tko najbrž veš kaj je. pretirana želja in potem se pojavijo ravno takšni znaki, kot si jih želiš.

upam, da je tista taprva možnost user posted image srečno!

(odgovor članu TinkaMalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2011 7:24:16   
Anonimen
Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen.

Imela si menstruacijo in imaš negatoven test, ti pa še vedo sprašuješ če si mogoče noseča??? Ko si boš dala v glavo, da vama pa v tem mesecu ni uspelo, bodo tudi vsi znaki izginili!

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2011 20:29:44   
Teya D.

Punce, ženske, pozdrav!

NUJNO vas potrebujem !

Hej!

Kako je s tabo? A vama je na koncu le uspelo?

lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?