Cuba Libre -> RE: konec kontracepcije - kdaj zanositev? (1.8.2011 10:24:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinkaMalinka Punce, ženske, pozdrav! NUJNO vas potrebujem ! Stara sem 28 let. Trudimo se spočeti . Moji menstrualni cikli so kar nekaj. Če ne jem kontracepcijskih ali dabrostona, menstruacije sploh nimam. G mi je sedaj predpisala samo DABROSTON, saj se trudiva zanositi. Sedaj pa vprašanje. Je možno, da sem noseča, četudi sem imela eno čudno menstrucijo? Naredila sem test in bil je negativen. Moj trebuh je napet in večji, skoz mi je nekaj slabo.....ob tem, da sem v času menstrucije imela menstruacijo, ampak tako čudno.. čisto malo, skoraj nič. Grem kar sama sebi na živce, kot, da bi si nekaj domišljala... Je katera dala kaj takšnega skozi?? Prosim, odpišite. Vam bom zares hvaležna. lp, Tinka lahko da je hormona še premalo in ga test ni zaznal, lahko da si kupila slab test (jst zaupam zamo clear blue). tretja možnost pa je histerična nosečnost. to pa tko najbrž veš kaj je. pretirana želja in potem se pojavijo ravno takšni znaki, kot si jih želiš. upam, da je tista taprva možnost [sm=smiley1.gif] srečno!
|
|
|
|