Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 16.6.2011 11:01:45
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Moj mož misli, da sem jezna nanj če za kosilo ni kaj mesnega , tako da je meso pri nas vsak dan na jedilniku, res pa je vse doma pridelano
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 16.6.2011 11:09:37
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: KATI321 Jaz pa sem ''vegetarianka in abstinentka'', zato pravim: Od vina je najboljša vratovina, od rib - svinska riba, od zelenjave - esihflajš (govedina v solati), za sladico pa paše kak dunajski. Jem vse, od drobovine, kravje inštalacije, šniclov, solat, cmokov, štruklov - vse razen rib in mlečnega riža. Pa tudi doma vsi ostali jemo skoraj vse - edino mož šnicle secira. os suhega sadja pa najraje suhe klobase
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 16.6.2011 11:10:19
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Moj mož misli, da sem jezna nanj če za kosilo ni kaj mesnega
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 16.6.2011 11:13:45
|
|
|
|
Najaa
|
Moj mož pa sploh ne komplicira in vedno poje, kar je. Sama nimam pretirano rada mesa, pa nisem vegetarijanka, ampak že od nekdaj. Tako da imamo meso ene 2x na teden, včasih še manj. Od tega pa največkrat puranje ali goveje.
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 16.6.2011 13:45:12
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moj mož pa sploh ne komplicira in vedno poje, kar je. moj mož je tud en tak smetnjaček. ima pa rad meso, vse v bistvu. tako da lahko pripravim tudi kobilice na žaru in kačo v juhi - sigurno bi probal.
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 16.6.2011 13:57:30
|
|
|
|
liliana
|
Jaz imam zelo rada meso in ga tudi jem......
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 16.6.2011 14:00:57
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moj mož pa sploh ne komplicira in vedno poje, kar je. moj mož je tud en tak smetnjaček. ima pa rad meso, vse v bistvu. tako da lahko pripravim tudi kobilice na žaru in kačo v juhi - sigurno bi probal. Jaz mam tudi tacga doma, s tem da moram še kdaj kako glavo od ribe skrit, ker bo še uč pojedel . Pred mojo kuho pa ni bil tak vsejedec oz zelenjavar, se tašča še zdaj čudi, ko ga vidi jest zelenjavo . Smo pa vsi mesni, sicer ne rabimo vsak dan, ampak po parih dneh že hrepenimo po njem. Pa tudi ne jemo kakih velikih porcij mesa, sam tolk za gušt
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 16.6.2011 14:03:49
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: KATI321 Jaz pa sem ''vegetarianka in abstinentka'', zato pravim: Od vina je najboljša vratovina, od rib - svinska riba, od zelenjave - esihflajš (govedina v solati), za sladico pa paše kak dunajski. Jem vse, od drobovine, kravje inštalacije, šniclov, solat, cmokov, štruklov - vse razen rib in mlečnega riža. Pa tudi doma vsi ostali jemo skoraj vse - edino mož šnicle secira. Co to je? No kar že je..najbrž jem.
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 1:49:39
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Jaz pravim, da ti telo samo pove, kaj rabi in kaj ne. Kar prija enemu, ni nujno, da prija drugemu. točno tako. telo ti samo sporoča kaj rabi v določenem trenutku. pa ko bi se ljudje malo bolj zase brigali kot za druge, bi bil ta svet takoj precej bolj prijeten.
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 9:56:23
|
|
|
|
Raho
|
Mi vsi 4je jemo meso, pogosto, ni pomembno, kakšno je, čeprav jaz nisem neki pristaš svinjskega, a ga pojem. Pravzaprav smo ena taka čudna familija, da jemo popolnoma vse . Celo otroka. Uškinamama - potrebujete dopust v Prekmurju
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 10:23:09
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Pravzaprav smo ena taka čudna familija, da jemo popolnoma vse . Celo otroka. ou maj dir...
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 10:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Raho Pravzaprav smo ena taka čudna familija, da jemo popolnoma vse . Celo otroka. ou maj dir...
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 10:26:24
|
|
|
|
mateyka
|
haha, jaz sem tudi to prvi hip tako prebrala - da jejo tudi otroka (katero bedrce naše princeske bomo dali v lonec danes?)
< Sporočilo je popravil mateyka -- 17.6.2011 10:27:07 >
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 10:32:57
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka haha, jaz sem tudi to prvi hip tako prebrala - da jejo tudi otroka (katero bedrce naše princeske bomo dali v lonec danes?) Hvala ti zato.....jaz pa sploh nisem poštekala čemu se smejita miza in tom .
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 10:33:39
|
|
|
|
uškinamama
|
Uškinamama - potrebujete dopust v Prekmurju Ne jem otrok .
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 10:40:51
|
|
|
|
HuAnita
|
Da, jaz ga jem, ene 4 x teden! Večine mesa ne maram, ampak kakšnim čevapom ali kebabu se pa ne bi mogla odpodevat forever....
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 10:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Raho Pravzaprav smo ena taka čudna familija, da jemo popolnoma vse . Celo otroka. ou maj dir...
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 11:48:49
|
|
|
|
Raho
|
Ekola, ustrelila kozla. Čist nehote. Sama sem si kriva. Kaj pa v službi visiem na RR Uškinamama - imamo tudi meso, ne strežemo samo otrok. Ti so samo za sladico
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 11:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ekola, ustrelila kozla. Čist nehote. Sama sem si kriva. Kaj pa v službi visiem na RR Uškinamama - imamo tudi meso, ne strežemo samo otrok. Ti so samo za sladico no, saj, cukri kot so, ni čudno, da jih hoče kdo pojest. ti bi jih pa včasih najraje zgrizla od jeze, kajne
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 17.6.2011 12:11:49
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ekola, ustrelila kozla. Čist nehote. Sama sem si kriva. Kaj pa v službi visiem na RR Uškinamama - imamo tudi meso, ne strežemo samo otrok. Ti so samo za sladico no, saj, cukri kot so, ni čudno, da jih hoče kdo pojest. ti bi jih pa včasih najraje zgrizla od jeze, kajne Zagrizla, pregrizla ali karkoli podobnega. Še posebej, ko imata kakšen super tečni dan
|
|
|
|
RE: Ali kdo sploh še je meso? 18.6.2011 10:48:42
|
|
|
|
shewolf
|
Vsi smo mesojedci.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?