rakica82 -> RE: JULIJKE 2011 (13.7.2012 12:51:48)
|
jah mi smo letos vabili zelo na široko, je moj tako hotel zaradi Sare, ker je lani na isti dan ko je bila rojena umrl od mojega dedek in ni takrat nič dal za pit. Pa še jaz sem mela 30 pa sva združile. Je kr šlo ,sej pr tolkih ljudeh se s kom tud ne rabiš ukvarjat, če ti ni [sm=smiley2.gif] Za naslednja leta pa itak ljudje s kerimi se razumeš in družiš, vsaj jaz bi tko, samo moj je pa malo tko, on je ful navezan na družino in bog ne daj koga ne vabit pa tko...so občutljivi ful. Lani enkrat sva se prav skregala, ker je bil tok jezen na mene. Samo zaradi tega ,ker smo se dogovarjal s starši za skupno nedeljsko kosilo in je njegova mami hotla nardit juho in sprašuje ker gobovo al bučno. Fora je bla pa v tem, da smo bučno juho takrat jedli nonstop, ker nejgova mami pač tko kuha, neki cajta je obsedena z eno stvarjo. In sem jaz juho mogla že stran metat, ker je ni hotel več jest. In seveda je spet hotla bučno, po lap jst lepo rečem ,pa če ne bi, ker Gašper je ne bo jedel, pravi da zadnje cajte samo to jemo. Ni hujšega, sta šla Gašper pa še 3 dni jezen na mene kako sem lahko to rekla. Da ne govorim ,da je bla njegova mami tud užaljena. Pa kaj imamo 5 let al kaj? Se morem dostkrat ugrniznit v jezik pa it stran, ker morem res pazit. Bubu_bibi Sara je bolje in ni, malo več se po meni obeša zadnje dni, ko sva same doma. Sej ko pride tati ne tok. Po moje malo čuti pomanjkanje joške in se more mal več stiskat h meni. Pač ve, da ji nekaj manjka, čeprav spi pa ponoči super, gre spat ob 20h in spi nekje do pol osmih zjutraj, danes še malo dlje. zato sem jo včeraj začela dajta samo enkrat spat čez dan, ker itak ni hotla dopoldne zaspat in je blo brezveze. Tako ,da evo prej je pojedla in kar padla v posteljo, bom vidla kok cajta ji bo ratalo spat danes. Je raste moja princeska, en kup sprememb v naši hiši zadnje dni. Se vidi ,da čez 2 dni ne bo več dojenček ,se je tud sama odločila za mal drugačen ritem[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|