rakica82 -> RE: JULIJKE 2011 (12.7.2012 9:14:09)
|
Mi smo pa danes sitni, hudo zaenkrat[sm=zmeden.gif]. Pa ne vem al jo muči vreme al je začela protestirat, ker smo ukinili joško. Ja dva dni nazaj je tati rekel dost in jo je po kopanje nesel kar v posteljo, prebral pravljico in to je to. Pa zaenkrat zelo lepo laufa, malo se oglasi v postelji ampak zaspi v parih minutah. tako ,da je rutino kopanje, joška, postelja, zamenjalo kopanje, pravljica, spat [sm=bravo.gif]. meni je blo noro hudo, nisme še bla pripravljena, sem res misla jo še podojit pa jo je dal kar spat. Sej je cajt, pa jst bi še odlašala sej vem ,da je prav. Mi je blo pa vseeno mal hudo[sm=smiley13.gif] Danes pa ne vem kaj ji je, samo po meni pleza, nič ji ni prav...slabo jutro zgleda, sem jo prej dala kar v sobo pa v posteljo, ni zaspala ampak sem jo zdej šla iskat pa je boljše ,se celo igra [sm=smiley1.gif] Aja še ena o darilih, naša je včeraj od prababice po moževi steani dobila zlato verižico z obeskom takim gomaznim srčkom[sm=zmeden.gif] ,pa še hudo staromodno, da res ne verjamem da jo bo kdaj nosila. Škoda denarja res Evo spet tečkamo šibam
|
|
|
|