|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pearl sugar
13.3.2014 14:35:34   
rozca10
Tegale imajo v Leclercu http://eugeniefister.files.wordpress.com/2013/04/008.jpg?w=375&h=500

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: pearl sugar
13.3.2014 14:37:35   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
a bos tele delala? http://www.kulinarika.net/recepti/6850/sladice/cimetove-rolce-kanelbullar-/) user posted image


ne, koka jedna - moje bo delala:

http://www.220stopinjposevno.com/3/post/2013/12/vedski-cimetovi-kolaki.html

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: pearl sugar
13.3.2014 14:45:33   
mateyka
hm, baje se mu po slovensko reče dekorni sladkor? user posted image
toplotno stabilen sladkor, katerega uporabljamo v pekarstvu in slaščičarstvu za posip sladkih peciv

http://www.mernik.si/MERNIK_SI,,proizvodi_diamant,posipi,dekorni_sladkor.htm

ne vem pa kje bi ga staknil pri nas..

veš kaj paštetka, ti ga bom poslala, ker se mi pol prostorsko izide. glih zdaj ti pakiram zenf v prahu in še eno hjortron marmelado za stestirat (za švedske vaflje) in bom dala zraven še en paket tega cukra. sej ni drag, ne tok kot ta hjortron, ki ima ludo ceno, majke mu... user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.3.2014 14:46:45 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: pearl sugar
13.3.2014 18:29:47   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
a bos tele delala? http://www.kulinarika.net/recepti/6850/sladice/cimetove-rolce-kanelbullar-/) user posted image


ne, koka jedna - moje bo delala:

http://www.220stopinjposevno.com/3/post/2013/12/vedski-cimetovi-kolaki.html

Ja, petelin, te tvoje BI delala. user posted image

Sem prej z mobija odgovarjala in nisem mogla linka dati gor teh tvojih, Matejkauser posted image


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: pearl sugar
13.3.2014 18:31:15   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

hm, baje se mu po slovensko reče dekorni sladkor? user posted image
toplotno stabilen sladkor, katerega uporabljamo v pekarstvu in slaščičarstvu za posip sladkih peciv

http://www.mernik.si/MERNIK_SI,,proizvodi_diamant,posipi,dekorni_sladkor.htm

ne vem pa kje bi ga staknil pri nas..

veš kaj paštetka, ti ga bom poslala, ker se mi pol prostorsko izide. glih zdaj ti pakiram zenf v prahu in še eno hjortron marmelado za stestirat (za švedske vaflje) in bom dala zraven še en paket tega cukra. sej ni drag, ne tok kot ta hjortron, ki ima ludo ceno, majke mu... user posted image


Ljubim te user posted image uni pekač za vafle ne pozabi, ko si mi ga oblubla, če ne bo prevelika teža in poštnina user posted image ti potem raje avionsko karto plačam :))

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
14.3.2014 9:44:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
14.3.2014 9:46:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
14.3.2014 9:53:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: pearl sugar
14.3.2014 10:33:56   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
ne, koka jedna - moje bo delala:


jz racunam se na njene fotke in komentarje user posted image


hm, to bi rabla posebno sekcijo - "testiranje receptov". in potem tam ona testira naše in mi njene, pa fotke limamo in zraven linke od receptov, ki smo jih sprobavali? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Ta živila so nevarna za otroke, mlajše od ...
video
Pri nekaterih živilih velja biti previden, ko gre za mlajšega otroka, saj predstavlja tveganje za zadušitev. Preverite, ...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?