Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Doktorati nadrejenih 28.6.2011 11:21:40
|
|
|
|
LoCa
|
kdo je pa rekel, da je doktorat enostavno napisat? kar se tiče moje delovne okolice je pa dejstvo, da nezdravniki vlagajo vanj veliko več časa in truda, predvsem pa vedno privatnega časa, zdravniki pa vse delajo v službi. in pri obeh primerih gre za področje v korist delodajalca. jaz sem samo vprašala, če ima kdo izkušnjo s tem in kaj je naredil. vnaprej pa sprašujem, ker hočem vedet kake so moje pravice, če pride do tega, ampak je očitno lažje pljuvat. je že marsikdo bil prisiljen delat za doktorate drugih, pa ni bil nič plačan, vem da so ljudje bili v zagatah zaradi tega. lizpadlo je kot linč, ki pa to ni - je pa res, da ne mislim delati uslug ljudem, ki me šljivijo samo ko kaj krvavo rabijo, drugače pa sem s svojim delom za njih zadnja briga - to pa mislim, da velja za vse. v glavne, hvala tistim, k ste dale plodne odgovore, ostale pa pač.... raje plodneje porabite lasten čas.
|
|
|
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
54%)
Sem zadovoljna. (
24%)
Je kar v redu, vend (
22%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!