NINA78 -> oktobrke (18.8.2005 11:05:18)
|
Pozdravljene oktoberke. Tudi mene vsak dan kaj martra. Včeraj sem bila na pregledu in mi je G ugotovila premalo železa in še to, da moje detko nima ravno dovolj kg za 33. teden. Ne vem ali so te mertive prav, ma jaz sem se od 28. tedna zredila za 3 kg - kako da se ni otroček dovolj mi ni jasno. Sedaj imam spet pregled čez 14 dni - da ne bi bil kakšen zastoj rasti. To mi pije živce ta moja nosečnost, da je kaj - nenehno imam kaj nevšečnosti za sproti (krvavitve, bolnica, nepravilen položaj otročka, manj železa, ...) da ne morem ravno mirno spat. Oziroma zdaj itak tako slabo spim. Danes ponoči sem dobila tak krč v nogo, da mi je moral mož na pomoč priskočit. Komaj se obračam in če se na hitro se mi zdi da mi bodo vse vezi popokale notri. Daje me zgaga, zaprtje, obupno odmevanje in šumanje v ušesih. Se počutim kot kaka stara nonkica od 80 let. Pol me zgrabi panika, če slučajno čutim mojega srčka kak dan kaj manj (tudi sicer je bolj mirne narave in me nikoli ne brca tako, da bi mene kaj bolelo, ampak čisto nežno). Ma saj drugače sem optimistična in vem, da bo vse OK, ampak na miru pa res ne morem bit, ker je vedno kaj novega za se sekirat. Ma samo, da bo porod OK minil in da bo moje detko zdravo in čilo in jaz z njim pa bo. Si včasih mislim - kako dolga je ta nosečnost in kaj vse moramo dat skozi, po drugi strani pa sem hvaležna, da me je ta izkušnja doletela in da mi jo je Bog namenil! Vse bo minilo - še dobrih 8 tednov ali manj pa bo. To je sedaj edina prava tolažba. Pa uživajte vse skupaj. LP, Nina. :):zaspan:
|
|
|
|