[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.8.2005 21:33:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

cmokec -> oktobrke (18.8.2005 21:59:36)

Nosečke, a ste opazile, da samo jamrate? Sej ni tako hudo no. Vse našteto paše k nosečnosti. Dejte raje mal trebuščka pobožat, kak dober CD skupaj poslušajta. Pa malo na sončka, pa bo.

Meni je pa fino, pa imam probleme že od začetka. Pa se zjutra zbudim in sem vesela, da sem sploh noseča in da je sonček še v trebuščku. Ko me brca me ne boli ampak se raje kaj pomeniva. Pa oblekce mi delajo veselje, ko so tolk fletne.

Če zdej slabo spite, spite verjetno še meraj bolje, kot bosto po porodu. Lahko, da ste zelo utrujene, a pol boste še bolj.

Sej ste me zastople, ane. Probejte na vse skupaj gledat iz drugega zornega kota, pa bo vsak dan najbolj srečen dan. Nosečnost še tako prehitro mine. Raje uživajte, ker vas prav tole obdobje postopno dela mamico.

Upam, da nisem preveč zafilozofirala, sam sem mogla napisat. Pa da ne bo pomote. Vse, kar ste napisale, pri meni je isto.

KIRA -> oktobrke (18.8.2005 22:05:53)

cmokec - tako se reče! pozitivna plat zadeve : čez 2 meseca smo vse rešene...
hihii
sicer pa jaz bolj jamram nad taščo, kot pa nad čem drugim, če že.

hej punce - da vas mal potolažim. ve ste že iz ta grobega ven, moja sestrica je pa še na začetku in bruha kot vidra. se pavi da je njej trenutno huje kot nam oz. vam. ne obdrži pri sebi nič. od jutra do večera je praktično na WC-ju. bogica. pa bo tud to minlo...

(bo pa rodila enkrat aprila ali pa mogoče maja)..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.8.2005 23:18:09)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.8.2005 23:21:09)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]