|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.8.2005 21:33:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smrkec)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   oktobrke
18.8.2005 21:59:36   
cmokec
Nosečke, a ste opazile, da samo jamrate? Sej ni tako hudo no. Vse našteto paše k nosečnosti. Dejte raje mal trebuščka pobožat, kak dober CD skupaj poslušajta. Pa malo na sončka, pa bo.

Meni je pa fino, pa imam probleme že od začetka. Pa se zjutra zbudim in sem vesela, da sem sploh noseča in da je sonček še v trebuščku. Ko me brca me ne boli ampak se raje kaj pomeniva. Pa oblekce mi delajo veselje, ko so tolk fletne.

Če zdej slabo spite, spite verjetno še meraj bolje, kot bosto po porodu. Lahko, da ste zelo utrujene, a pol boste še bolj.

Sej ste me zastople, ane. Probejte na vse skupaj gledat iz drugega zornega kota, pa bo vsak dan najbolj srečen dan. Nosečnost še tako prehitro mine. Raje uživajte, ker vas prav tole obdobje postopno dela mamico.

Upam, da nisem preveč zafilozofirala, sam sem mogla napisat. Pa da ne bo pomote. Vse, kar ste napisale, pri meni je isto.

(odgovor članu smrkec)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   oktobrke
18.8.2005 22:05:53   
KIRA
cmokec - tako se reče! pozitivna plat zadeve : čez 2 meseca smo vse rešene...
hihii
sicer pa jaz bolj jamram nad taščo, kot pa nad čem drugim, če že.

hej punce - da vas mal potolažim. ve ste že iz ta grobega ven, moja sestrica je pa še na začetku in bruha kot vidra. se pavi da je njej trenutno huje kot nam oz. vam. ne obdrži pri sebi nič. od jutra do večera je praktično na WC-ju. bogica. pa bo tud to minlo...

(bo pa rodila enkrat aprila ali pa mogoče maja)..

(odgovor članu smrkec)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
18.8.2005 23:18:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu smrkec)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
18.8.2005 23:21:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu smrkec)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?