Gina -> Prebiranje tem....zaradi avtorja ali zaradi vprašanja. (18.8.2005 23:24:06)
|
Cukrček, a tebe zdaj motijo glavne dame, ali te moti, ker nekje ni toliko odgovorov? Nihče še ni pisal o glavnih damah. Meni se zdi, da si ti že nekaj časa tule na rr - tako čisto po občutku. Jaz te vsekakor poznam po nicku in slikci, pa veliko drugih tudi. No, glede na to, da si že nekaj časa tu, potem ti je jasno, da rr funkcionira kopt vsaka druga skupnost. Ljudje imajo različne karakterje in različno "nastopajo". Eni so rojeni za glavne igralce, eni uživajo v množici, eni pa so radi v ozadju, imamo tudi take, ki radi samo preberejo kaj, pa imamo tudi take, ki so odlični stranski igralci.....Ljudem je nekaj pisano na kožo in prav je, da igra tisto, s čimer se je rodil, zakaj bi se spreminjal, če mu tako paše. In vsak se mora v vsaki družbi uveljavit sam. Vsak to naredi drugače. Poglej npr. Kerenso, fejst punca je, pa ni dolgo na RR, ampak vsi jo poznamo. Zakaj? A misliš da zato, ker je ždela v ozadju? Ne, nekaj je naredila za to. Ali jo zato raje in pogosteje berejo? Najbrž. Ravno toliko pa so ljudje tudi ljubosumni na to isto stvar, ravno toliko hudega je za to ceno morala slišati - evo ceno slave. Tudi Clinta Eastwooda najbrž pogosteje pošpegaš na ekran, medtem ko surfaš po rr.ju, kot enega, ki ga ne poznaš. To vse je čisto človeško. Nekaj za nekim imenom pričakuješ. Ne se zaradi tega jezit. To je tako, kot če vidiš, da sem pisala jaz, je logično, da bo skoraj gotovo na dolgo nekaj napisano - ne znam drugače. Prav gotovo vedno pričakuješ kratek in duhovit odgovor od Zare, pa prijetnega od Splišni in alternativo od Al bine, razpredelnice od punčice, in tako naprej, kajneda? Pa še odgovor na tvoje vprašanje - jaz najprej vedno prebiram samo vprašanja - sploh ne pogledam, kdo je napisal - in vseeno mi je, kdo piše, če me zanima, bom odgovorila, če se mi pa tisti dan ne ljubi nič, pa ne bom. Ima pa punčica prav, nekateri odgovorijo na odgovore in s tem razvijejo debato. btw, cmokec hvala:) Pridne bodite, pa rade se imejte.9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|