Anonimen
|
Kar pestro postaja tu gor in ne morem verjet, da nas je kar nekaj v tretje . Joj, jaz pa komaj čakam, da poveva za nosečnost zato, ker se mi vsakič, ko se ful najem, trebuh tako napihne, kot da sem že kar pošteno noseča ... sicer ni tako zelo dolgo odkar sem drugič rodila, ampak je bil trebušček že kmalu po porodu čist raven, se pa le pozna, da se je vse skupaj že 2x raztegnilo in je znotraj najbrž precej razrahljano... sicer imam za kamuflažo, da imam trebuh še od ta druge , ampak tisti, ki me veliko vidijo, so že opazili, da je zginil... tako približno izgledajo moje težave . Jaz sem v 1. veliko športala, v drugi veliko manj zaradi že obstoječeka otročka, zdaj sem pa glih dobro začela s sprehodi (čez zimo me je vreme nekaj doma držalo), zdaj sem pa kar tako malo brez energije in se mi kar nič dosti ne da , upam, da mine, ker nimam možnosti, da bi bila brez energije, je treba poskbeti za dva prekrasna škrata . Sem zelo vesela, da prihaja naš tretji otroček (še ne čisto dojela, ker ni tako dolgo nazaj, odkar sem rodila ), je pa zame nosečnost bolj postranska zadeva, ker imam le dva sončka že tu, pa eden je tako in tako še dojenček in to tak za pojest . Sicer pa niti v prvi, niti v drugi nisem delala cirkusa okrog nosečnosti... Jaz folno kar jemljem, ker je res zelo težko vnesti ustrezno količino v telo, bi moral pojesti res nenormalne količine zelenjave... Sicer sem rpoti raznim dodatkom (razen naravnim), ampak tukaj se pa ne upam preveč hecat. Jaz imam tudi v sredo prvi pregled, upam, da bo vse kul in enako želim tudi ostalim .
|