tecnobica -> RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI (7.8.2011 11:19:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zaya Anonimen: Ja, sem v LJ. Prvič, ko sem klicala za št. sem se kr namučila za zvezo, ko pa sem klicala za datum ta teden pa ni bilo problema..mi se sestra dvignila ob mojem prvem klicu. Sem pa klicala tam nekje okoli 9 ure. Sigurno pa niso na dopustu! Hvala za povezave za protokole. Spletno stran GK lj sem že našla, vendar pa meni Dr. Ribič ni nič omenila na kateri postopek bom šla. Tallulah: Ja, grem v petek 19.8 na posvet in po zdravila. Sestra mi je že ob tel. klicu omenila, da bom mogoče z zdravili pričela še isti dan ali pa takoj naslednji ponedeljek. Čeprav sama mislim, da kar isti dan, ker bo ravno 22. dan v ciklisu. Mogoče se pa vidimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]? Naročena sem ob 9. uri v Stari porodnišnici. Mislite, da glede na to, da me je Dr. Ribič poslala na IVF, ona sodeluje v postopku ali s potopkom pridobiš drugega zdravnika? Oziroma na koga se bom obračala za vsa nadaljnja vprašanja, postopke ter skozi nosečnost? Če boš začela z zdravili 22 dan potem imaš dolgi postopek. Tvoj zdravnik na GK LJ ostaja dr. Ribič, ampak videla jo boš pa bolj malo. Na ultrazvokih dela vsak teden drug dežurni ginekolog (razpored je na vratih UZjev, pa tudi na internetu ga objavijo. Drugače pa ti tam več kot dežurni, povedo sestre na oddelku, kamor greš po vsakem UZ po nadaljnjo terapijo in napotke. Lahko jih vprašaš, kar te teži. So vedno prijazne.
|
|
|
|