Anonimen -> RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI (12.7.2011 11:51:14)
|
Evo drage moje kokoške, končno (po res mukotrpnih štirih letih) se je enemu malemu jajčku zazdelo, da je pri meni v trebuhu prov fajn in da bo kar tam ostal! Tako da vsi postopki, vsa špikanja, vse čakanje je bilo vredno in zdaj srečno grejem eno piko [sm=bravo.gif] Brala in sledila sem vam že od maja dalje, ko sem začela z dolgim protokolom, ampak si po pravici povedano nisem upala nič napisat, ker me je bilo kar malo strah, da ne bo rezultata, kos sva si ga želela... Ampak že od petka lulam [sm=rozacrtici.gif], danes sem šla še na krvni test, ampak dvoma nekako ni več...[sm=smiley1.gif] Sem pa na postopku v tujini in sva bila na najino srečo napotena na kliniko s kar nadpovprečnimi rezultati (70% uspešnost) in sva bila med lucky ones [sm=smiley1.gif]. Vidim pa, da se postopki kar malo razlikujejo - glede zdravil, priporočil in vsega. Aspirirali so mi 5 jajčec, na koncu je ostal eden in ta ga veselo "henga" pri meni. Tako da če mi dovolite, bom še enkrat od veselja zakričala, potem se malo pocmerila pa še malo po oblakih hodila. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za vse tiste pa, ki še čakate na lep rezultat: moj dragi mi je vedno, ko sem malo izgubljala voljo, rekel, da se sicer veliko otrok kar "naštanca", ampak za take posebno fajn, kot bo pa najin, je pa malo daljša čakalna doba. Tako kot za vse specialne stvari! [sm=smiley1.gif] lep dan vsem!
|
|
|
|