latka
|
Nija1234, v prvem postopku sem imela dolgi postopek, torej Diphereline + Gonal 150 enot(sem v MB), in ker sem predobro odreagirala na Gonal, so mi pred punkcijo prekinili postopek, ker sem imela ogromno foliklov in mi je grozila huda hiperstimulacija, imela sem pa že hude bolečine v jajčnikih, križu, in bila sem zelo napihnjena!!Drugič sem pa imela kratek postopek, torej samo Gonal, najnižjo dozo 75 enot +Centrotide(za enakomerno rast foliklov), tokrat sem pridelala 11 celic in imam 4 zamrznjenčke, sem pa imela že tudi proti koncu bolečine, ampak zmerne.Samo tokrat nisem imela transferja zaradi komplikacij, ker mi niso uspeli speljat kateter do maternice, tako so mi morali zamrzniti zarodke in grem konec avgusta v postopek z zamrznjenčki. Torej grem že tretjič, ampak sem še vedno uradno v prvem postopku!! coala, jaz sem tudi prvič zanosila naravno(sin bo star 7 let), sedaj sem pa na umetni, meni so dejali, da imava pravico do 4 postopkov, drugič pa je sestra rekla da do 6 postopkov , nisem pa potem nič več spraševala, ker upam, da bo prej uspelo!
|