|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Angina in bruhanje
26.5.2011 10:54:43   
Teja29
Naš 4-letnik je včeraj popoldan začel tarnati, da ga boli grlo-kar na lepem. Takoj zatem se je pojavila visoka tempertura 39, ki jo Calpol ne more dobro zbiti, zato sem mu dala ob 5 zjutraj Voltaren. Revček tudi sline ne more požirati. Začel pa je tudi bruhati in boli ga trebušček.
Pri zdravniku so mi zjutraj vzeli kri in potrdili bakterijsko angino-dobil je Ospen.
Zanima me, koliko časa traje to bruhanje pri angini? Itak nič ne more piti, kaj šele jesti, pa še to takoj zleti ven :-(
Hvala.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 26.5.2011 13:58:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ANGINA IN BRUHANJE
26.5.2011 10:56:41   
cimi
naša je vsakič pri angini tudi bruhala sluz, ravno zato ker je vse otečeno in težko požirajo. Ponavadi ej bruhanje minilo že po 1-2 dozi antibiotika

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2011 11:19:03   
Teja29
Kdaj pa Ospen prime, da je otrok vidno boljši? Po 3 odmerkih?? Al že kaj prej?

(odgovor članu cimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2011 11:20:56   
cimi
pomoje je to odvisno od otroka, naša je že po drugem odmerku kot nova

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2011 11:22:37   
Teja29
Upam, da bo tudi pri nas tako. Bogi, tako se mi smili...

(odgovor članu cimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2011 11:23:55   
oka
Kdaj pa Ospen prime, da je otrok vidno boljši? Po 3 odmerkih?? Al že kaj prej?

Moja izkušnja je bila taka, da se je vročina po drugem odmerku začela umirjati, ni bila več tako agresivna in tudi bruhanja ni bilo več. Čisto brez vročine pa je bila ponavadi tam v 48-ih urah. In tudi apetit se ji je takrat nekako povrnil.

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2011 13:19:18   
galea
Moj 9 letnik pa je to bakterijsko angino (streptokok) dobil pred 14 dnevi. On si cer ni imel vročine in ni bruhal, je pa imel zelo grdo grlo, ful povečane bezgavke in ni mogel požirat. Zdaj smo že dva krat bili na brisu grla, bakterija pa je še vedno prisotno, tako da bo zdaj že tretji teden doma in ne hodi v šolo, saj ga zdravnica ne pusti, dokler ne bo bris negativen. Ima pa tudi strogo mirovanje; torej brez vsakeršnega koli norenja in tudi na soncu ne sme biti, tako, da je zdaj v teh dneh popolnoma zaprt v hiši. Upamo samo, da bo v ponedeljek bris negativen, da se to konča. Ima pa nek poseben sirup.
Aja pa še to, ta vrsta angine je zelo nalezljiva.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?