ronja
|
Točno to. In po naključju imam večino revij poskeniranih. Pač služba. Poleg tega mi je bilo pa hecno, da se tip hvali, da je po eni strani brez izobrazbe, po drugi strani pa piše uvodnike za revijo, ki je v prvi vrsti znanstveno - publicistična. Sorry punce, ampak meni to nekako ni šlo skupaj. Pa sem malo pobrskala in odkrila nekaj, kar vam kvari predstavo o nečem, kar očitno rabite. No, ve kar imejte... sanjačica, lej, saj jaz priznam, da sem naivna, ampak toliko pa tudi ne: vem, da je colt lahko precej hvalisav in včasih gre čez mejo dobrega okusa - kot znam bit sama trda za ene stvari in ne vidim preko svojega praga - vsak ima svoje dobre in slabe strani. ne gre zato, da bi idealizirale colta - zna bit čist siten, kot znamo vsi, če nas na pravi živec pritisnejo;). Tudi njegov odgovor v tej temi se mi zdi malo mimo, ampak adje - to je pač njegov stil, pa glede na tvoje poste tu o njem, ga lahko tudi malo razumem, da se mu zdi blesavo in se še on špila budalo. ni moj stil in ne bi tako reagirala, ampak jaz nisem on in ni samo moj način pravi - njemu dela njegov način, tebi pa tvoj. Oba bi se pa lahko kaj naučila iz te teme. Kar sem ti hotela povedat sama (in še nekaj drugih punc), je to, da iščeš podatke, da boš dobila nekoga na laži, ki ga poznaš samo virtualno, nek signal, da te ta stvar hudo moti. Tako zelo, da si se malo pripravljena potrudit (jaz ti čisto verjamem, da se nisi pretegnila pri tem iskanju, ampak vseeno - si pa šla iskat to namesto nekaj drugega). Take stvari nam povejo veliko o nas samih. Recimo da se vprašaš, zakaj te tako zelo moti ena dokaj nedolžna laž (nihče ni zaradi tega trpel, ni bil oškodovan...)? Ja, je nezrelo in otročje, če tako lažeš, vendar je lahko vse skup samo hec - in v tem primeru je mogoče otročji hec, vendar pa ni to nič tako slabega - po mojih vrednotah, seveda. jasno, da so tvoje drugačne, vendar pa če te jezijo, potem se splača pogledat, ali je to vredno tvojega truda - ne mislim tiste pol sekunde iskanja, ampak vse energije, ko si o tem razmišljala - zakaj lažejo, kje je keč, itd... uškinamama, ti me znaš vedno nasmejat -ok, posebej zate - povzetek: kadar nas nekaj srbi, se je fajn vprašat, zakaj. Lej, samo en stavek!!! Am I getting good or what? offtopic, ja, sem, samo mamo najprej eno poroko - ne, ni najina - kako si pa v ned? Nihče ne odobrava laži venda bi v tem primeru to pomenilo odobravanje tvojega načina reševanja konflikta. Zato te nihče ne podpre. Podpis. PS: če bi sanjačica hotela res demantirat colta, bi pa lahko to veliko bolj elegantno naredila, če bi rekla, da sta se dala dol - in kot ima naš pr - kerensa podatke - on ni samski - in bi bile vse v luftu, ker varanja pa tudi starim mačkom večina ne odpusti PPS: uškinamama, a je šlo?