ronja
|
No uvodnika očitno, po parih pozivih in vprašanjih, ni napisal. Čakaj, če ni hotel napisat letnika, še ne pomeni, da ni res pisal - mogoče pač noče razkrit svoje identite (v uvodniku je verjetno podpisan). Kako si pa ti njegovo ime zvedela, saj ga ni napisal. Torej, kaj mislite, zakaj moški lažejo? Ali s tem mislijo, da naredijo na žensko večji vtis? Ali pa gre za pomankljivo samopodobo, ki si jo eni in drugi skušajo malce umetno izboljšati. Kot nekakšni intelektualni silikon. Glede na to, da po neki baje zelo obsežni raziskavi, odrasli moški največ lažejo svojim mamam (70-80% laži je namenjeno mamam, če sem si prav zapomnila), dvomim, da je to razlog. laž ne izbira spola Podpis. Dopuščam pa možnost, da so določeni vzroki pogostejši pri enem spolu - vendar se v to nisem poglabljala, tako da nimam nekih podatkov. Po moje je veliko laži iz čistega heca. Vsaj tu gor. In če se je res zlagal, je bila to verjetno čisto nedolžna šala. Jaz se pa po riti čoham, pa mam kljub temu vse pospravljeno doma, pa še cele dneve sem zunaj z otrokoma. Blaža, ne znese to vsem vedno, meni ne zmeraj. Pa ne zdi se mi problem, da kdaj pride kdo na obisk sam z otroki ali da gremo mi kdaj same ali oni sami. Jasno, da oni, ki je ostal doma, navadno tisti čas ne zabušava, ampak nekaj počne - in ima veliko dela. Zakaj te to tako jezi? Pa ti si donedavnega vseeno bila doma - mislim, nisi bila v službi - in si takrat naredila marsikaj, ko so bili otroci v vrtcu - to se kar pozna... Če pa komaj hvataš vse skup, ti pa prav pride kak dan, da prideš na zeleno vejo. Aha, se pravi, da se res gre za Colta in ne za lažnive moške vsepovprek. Ankica, a si v to sploh dvomila? En nasvet, sanjačica, pa delaj z njim, kar češ: z blamažo nekoga drugega se ne boš nič boljše počutila, pa ne glede na to, kako te jezi, da nekdo napiše nekaj, kar ni res (ali pa pač ti misliš, da ni res). In če si imela slabe izkušnje z lažnjivimi moškimi, to ne pomeni, da so vsi taki, ampak da si ti takšne izbirala - to bi ti znal tehnofil lepo razložit, je zadnje čase čisto v to padel:). To je pravi ključ do resnice, če ti gre laž na živce... Poleg tega moraš imeti ogromno časa in nek velik razlog, da iščeš po nekih revijah in iščeš avtorje člankov za par let nazaj in potem zato še celo odpreš temo, ker če bi ga želela samo opozoriti, da veš, bi ga lahko na tisti temi,kjer je to napisal opozorila ampak bilo je potrebno na novo napisat. Saj ga je - samo tam debata ni šla v smer, v katero je hotela, pa je bilo treba novo temo odpret, mogoče bo več sreče. In v prvi vrsti,če sklepaš,da je Colt lagal zarad pozornosti,me pa zanima še nekaj... No, v tem primeru mu je naredila veliiiiko uslugo, toliko se pa še ni o njem pisalo. nenya, ni šlo samo za to temo, tale njun konflikt se je pojavil vsaj v 3 temah... In to je že mal tu mač za eno navadno bedarijo, vsaj po moje. Pač čudno je. Ko pa rabiš koga v knjižnici za pomoč, pa nikjer nikogar ali pa zavijajo z očmi. Ja valda, če majo tako nujno delo. Dobra! A sem jaz edina, ki se spomnim tiste RR-ovke, ki jo je Colt po*ukal, potem se je pa ne dneve, ne tedne, temveč mesece ni mogel znebit'? ?? a to res, kerensa? Ne, ne... tisto je bil pa Tjazy. On in ena RR-ovka sta se tudi "spetljala", potem ju je pa njegova žena dobila. Ampak to je druga zgodba. Pa kaj mate tle za ene limonade? Jaz pa nič ne vem, kaj vse se tle dogaja - sem čist nerazgledana (moram kaj v opero;). Ah,oka, RR je ena virtualna vas. Vsi vse vejo... :D Punce, hvala, sem se narežala še pa još!