Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 14:10:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...prihajajo okrepitve....
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 14:13:40
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...prihajajo okrepitve.... dream on
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 14:18:37
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kdo je Colt? Pa tako rada si se strinjala z njim popravek...spet sem zaj.ebla citiranje
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 1.6.2011 14:22:38 >
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 18:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...prihajajo okrepitve.... dream on A metla? Samo da ne bo Shorty RR spet shorty. Ne glede na samoopevano moškost bo očitno potrebno nekaj nežne ženske pomoči...za zaščito.
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 18:22:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...prihajajo okrepitve.... dream on A metla? Samo da ne bo Shorty RR spet shorty. Ne glede na samoopevano moškost bo očitno potrebno nekaj nežne ženske pomoči...za zaščito. ne ne, nisem mela tega v mislih...ampak..ko smo ravno pri tem...Vedno mi je fascinantno, kako lahko na videz nepovezane in nedoločene izjave pripeljejo do končne resnice.
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 18:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...prihajajo okrepitve.... dream on A metla? Samo da ne bo Shorty RR spet shorty. Ne glede na samoopevano moškost bo očitno potrebno nekaj nežne ženske pomoči...za zaščito. ne ne, nisem mela tega v mislih...ampak..ko smo ravno pri tem...Vedno mi je fascinantno, kako lahko na videz nepovezane in nedoločene izjave pripeljejo do končne resnice. In potem pride metla . No, mogoče bi včasih potrebovali globinski sesalec.
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 18:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pravi, če jaz prav razumem ves ta gossip, tokrat kalbo ovulira in g. Lukra je šel na semenj prodat kravo?
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 19:06:45
|
|
|
|
Colt
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 19:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Aha, zdaj si med potapljači, ne več med letalci. Razumljivo.
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 19:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Colt Aha, zdaj si med potapljači, ne več med letalci. Razumljivo. Kdor visoko leta, globoko pade?
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 20:19:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop Se pravi, če jaz prav razumem ves ta gossip, tokrat kalbo ovulira in g. Lukra je šel na semenj prodat kravo?
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 1.6.2011 20:51:35
|
|
|
|
m_o_i
|
ne ne, nisem mela tega v mislih...ampak..ko smo ravno pri tem...Vedno mi je fascinantno, kako lahko na videz nepovezane in nedoločene izjave pripeljejo do končne resnice. ce rada beres, priporocam v branje sledece: Umberto Eco - Foucaultovo nihalo
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2011 21:01:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 6:07:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i ne ne, nisem mela tega v mislih...ampak..ko smo ravno pri tem...Vedno mi je fascinantno, kako lahko na videz nepovezane in nedoločene izjave pripeljejo do končne resnice. ce rada beres, priporocam v branje sledece: Umberto Eco - Foucaultovo nihalo Rada Hvala za predlog! Čutim, da bo zanimivo branje
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 10:06:00
|
|
|
|
alda
|
Tajlorca a čutiš na vodi al v kosteh? Colt: zdaj pa pazi, da te nebodo ujeli in dali v Rio Mare, ker te bo-mo ujeli spet, da se pretvarjaš, ker si v resnici Tonček iz Calvota! in ne žlahten rumeno.plavuti primerek moškega spola
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 12:47:20
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt A loviš RRibe?
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 13:11:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Colt A loviš RRibe? veliko RRib je še v morju
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 13:28:23
|
|
|
|
Dubraska
|
Jao , naredi celo štalo, zdaj pa sploh ne pride več komentirat. Sanjačici sanje niso uspele in je odsanjala.
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 13:44:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dubraska Jao , naredi celo štalo, zdaj pa sploh ne pride več komentirat. Sanjačici sanje niso uspele in je odsanjala. a ti si se pa prav registrirala za tale komentar?
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 14:12:56
|
|
|
|
Oceania
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Colt A loviš RRibe? Bolj kot ne, strelja v prazno, tale pištolica.
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 14:13:22
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Lukrecija, ne moreš iz svoje kože, a? Pa sam neki, a si ti za vse družinske zadeve doma, sama?
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 14:13:37
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor a ti si se pa prav registrirala za tale komentar?
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 14:21:07
|
|
|
|
Dubraska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor a ti si se pa prav registrirala za tale komentar? Kako pa ti veš, kako dolgo sem registrirana?
< Sporočilo je popravil Dubraska -- 2.6.2011 14:30:15 >
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 14:35:48
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Mogoče, ker imaš 2 objavi?
|
|
|
|
RE: Laž ima kratke noge ali zakaj moški lažejo? 2.6.2011 15:39:37
|
|
|
|
mateyka
|
hej, lahko da se je registrirala že leta 2007, pa do zdaj ni mela kaj za povedat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?