kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: madona77 Eni se pa res nizko spuščajo. Ko se kaj prodaja na RR, se takoj pojavi metla. Ko se pa žali ljudi, pa nič. oh, le snem ta tvoj svetniški sij...... nekak mi nikol ne gre skup nosečniški....ženski forum.... s takšnimi in drugačnimi nasveti..... ter colt. Kako se sploh všišeš/ registriraš na ženski forum, kot pravi moški poln testosterona???? Celo pilot...... ma, povej.... kaj pa je drugega, kot da išče eno naivnico tukaj gor??? No... dej.... prosim, povej. To naj bi bil družinski forum in zanositev, nosečnost, porod in vzgoja so vsaj za moje pojme stvari dveh. Če je pa moški spol tu gor v manjšini je pa to prej zaskrbljujoče kot kaj drugega. na cosmoforumu me pa ne vidiš. Toliko o mojem testosteronu in RR kot ženskem forumu. govora ni bilo o tebi.... ampak, če si že...... ja kaj pa misliš, da je ta forum??? Resno? Ker kozmopolitan je najstniški forum.... rr pa je ženski.... prav tako je bmw forum (al kva **** je že), moški forum, čeprav so gor tudi ženske. Lahk si pa zatiskaš oči, če ti je lažje. in prej bi rekla, da je zaskrbljujoče, da tukaj gor sploh so moški.... in ne obratno Ti si pa počila mimo na celi črti. Nosečnost, porod, porodne zgodbe, Partnerski odnosi, spolnost, kuhanje, počitnice...to naj bi bile izključno ženske teme po tvojem skromnem mnenju, al kako? Razlog, da sem zajadral v ta kokošnjak je pa ta, da je imela moja spontani splav in se potreboval info okol tega in od takrat sem tu in mi joški zaenkrat še ne rastejo, orodje znam pa sukat ravno tako dobro, kot kuhalnico. Če pa ti misliš, da si na ženskem forumu pa s tabo nekaj ne štima kljub temu, da ženski spol tu gor prevlada. Pomoje si se rodila ene 100 let prepozno.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 1.6.2011 9:51:10 >
|