womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikachu WP pozdravljena ti in tvoja princeska, ja jaz sem tudi imela cr februarja, in me zaradi tega skrbi da bi kaj v mb komplicirali zaradi tega. kaj to so te sedaj dali spet na čakalno listo in moreš pol leta sedaj čakat če prav razumem? Pa ponovit te krvne preiskave in uz? Živjo tudi tebi. Ja, jst sm klicala konec aprila, da sem naju naročila na razgovor, katerega sva imela 15.9. in ja, sedaj so me spet dali na čakalno listo in moram pol leta čakati, da se akcija spet začne... se pravi nekje februarja, marca... Krvne preiskave tudi morava ponovit (to sva opravila isti dan, ker sva preveč oddaljena), UZ pa se moram za en dan še naročit... je rekla,d a naj v roku dveh, treh mesecev ga opravim. Ja, takrat aprila, ko sm naju pa naročala, pa mi je rekla sestra po telefonu, da bova na vrsti nekje november, december letos... Pa sej ni panike, sej ne rečem, da se nama full mudi (čeprav po en stran bi rada, da čim prej, ker se rezultati spermiograma slabšajo in ne boljšajo...), ampak če bi to prej vedela, bi na morju, ko se tamala čez dan ni hotela dojiti (le zjutraj in zvečer), bi si črpala mleko, da mi ga ne bi zmanjkal, tako pa si nism, ker sem vedela, da če dojiš, ne moreš v postopek, in si zato nism črpala... da bi potem mleko izgubila, in bi lahk konc leta šla v postopek. Kdaj pa imaš ti razgovor?
|