|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 3.del
15.9.2011 22:15:15   
Teta M
WP-tudi na FB-u imamo skupino.pa tam kaj več napišemo ugotavljam..a se nam še tam pridružiš?
Drugače moj nasvet  bi bil,da poišči kakšnega fizioterapevta(verjetno zasebnega) ali kiropraktika..oni bi znali kar hitro pomagat...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.9.2011 0:04:07   
nenica
a me lahko dodate v facebook skupino? user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.9.2011 9:46:39   
Teta M
Jutro!

No danes se pa končno dobimo čvekice...predvsem smo pa vesela da pride tudi S*...user posted image

Nenica:
daj pošlji mi tukaj na ZS svoje ime in priimek,da te najdem na FB-ju,te dodam kot prijateljico,potem pa te lahko dodam v skupino....
A se nam pridružiš tudi ti danes ob 16h nasproti hale A v lj.BTC-ju, v slaščičarni na enem čveku?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu nenica)
Neposredna povezava do sporočila: 353
16.9.2011 10:06:25   
nenica
teta m a si dobila zs, meni neki steka pa ne vem a sem poslala al ne. Mogoče pa res pridem danes če bom imela cjta, katera slaščičarna ?? 

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 354
16.9.2011 10:12:01   
Teta M
Nenica: dobila sem prošnjo za prijateljstvo tukaj gor in sem že potrdilauser posted image .sedaj pa mi pošlji svoje podatke,da te še na FB-ju najdem...
WP: Tebe sem že kliknila na FB-ju...user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu nenica)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.9.2011 16:59:27   
Petyyyy
madonca ste pridne

Rok 15.10.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.9.2011 22:30:29   
pikachu
WP pozdravljena ti in tvoja princeska, ja jaz sem tudi imela cr februarja, in me zaradi tega skrbi da bi kaj v mb komplicirali zaradi tega. kaj to so te sedaj dali spet na čakalno listo in moreš pol leta sedaj čakat če prav razumem? Pa ponovit te krvne preiskave in uz?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 357
21.9.2011 9:45:43   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

WP pozdravljena ti in tvoja princeska, ja jaz sem tudi imela cr februarja, in me zaradi tega skrbi da bi kaj v mb komplicirali zaradi tega. kaj to so te sedaj dali spet na čakalno listo in moreš pol leta sedaj čakat če prav razumem? Pa ponovit te krvne preiskave in uz?

Živjo tudi tebi. Ja, jst sm klicala konec aprila, da sem naju naročila na razgovor, katerega sva imela 15.9. in ja, sedaj so me spet dali na čakalno listo in moram pol leta čakati, da se akcija spet začne... se pravi nekje februarja, marca... Krvne preiskave tudi morava ponovit (to sva opravila isti dan, ker sva preveč oddaljena), UZ pa se moram za en dan še naročit... je rekla,d a naj v roku dveh, treh mesecev ga opravim. Ja, takrat aprila, ko sm naju pa naročala, pa mi je rekla sestra po telefonu, da bova na vrsti nekje november, december letos... Pa sej ni panike, sej ne rečem, da se nama full mudi (čeprav po en stran bi rada, da čim prej, ker se rezultati spermiograma slabšajo in ne boljšajo...), ampak če bi to prej vedela, bi na morju, ko se tamala čez dan ni hotela dojiti (le zjutraj in zvečer), bi si črpala mleko, da mi ga ne bi zmanjkal, tako pa si nism, ker sem vedela, da če dojiš, ne moreš v postopek, in si zato nism črpala... da bi potem mleko izgubila, in bi lahk konc leta šla v postopek.

Kdaj pa imaš ti razgovor?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 358
21.9.2011 23:32:34   
pikachu
WP HVALA za odgovor. Jaz imam razgovor 17.11. ,saj se meni tudi ne mudi bi pa bila rada malo pripravljena kaj bodo rekli:)
Sem pa mislila našo princesko tisti dan doma pustit pri dediju, zdaj pa vidim da so bili navdušeni nad vašo in jo bom jaz tudi kar sabo vzela da bodo vidli naš mali čudež:)
aja zdaj te bodo verjetno po pošti obvestili da si bila dana na čakalno listo bi mi hotela sporočit ko boš dobila to pošto prosim.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 359
22.9.2011 22:24:51   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

WP HVALA za odgovor. Jaz imam razgovor 17.11. ,saj se meni tudi ne mudi bi pa bila rada malo pripravljena kaj bodo rekli:)
Sem pa mislila našo princesko tisti dan doma pustit pri dediju, zdaj pa vidim da so bili navdušeni nad vašo in jo bom jaz tudi kar sabo vzela da bodo vidli naš mali čudež:)
aja zdaj te bodo verjetno po pošti obvestili da si bila dana na čakalno listo bi mi hotela sporočit ko boš dobila to pošto prosim.

pošto za na čakalno listo sva dobila včeraj, 21.9. torej 6 dni po razgovoru. Ja, ti pa itak vzami vašo. Jst sm jim še nesla dve fotografiji (dve za dr. Reljiča (najin dr.), dve za dr. Vlaisavljeviča (opravil ET) in dve za sestre ter zadaj napisala ime in priimek tamale, kraj, datum transferja in kdo ga je opravil. Pa so bile full veseli fotk...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 360
26.9.2011 10:32:18   
Teta M
Ojla bejbe!

Kako ste kaj? Smo  kar lene postale tukaj s pisanjem a ne...gjde,gjde smo..user posted image
Pettyyyyy: kako je v vrtcu? Kako se R dopade?

Jaz imam pa v sredo morfologijo,komaj čakam,upam mda dete ne bo sramežljivo in končno izvemo,kaj nosim pod srčkom...user posted image

Lep dan vsem....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

Neposredna povezava do sporočila: 361
28.9.2011 14:43:06   
Teta M
evo ,opravila danes z morfologijo....vse ok, super...težki smo že 440 g...PDP ostal 8.2.2012. Vse se je lepo videlo,srček, ledvičke, obe rokici,prstki,obe nogici,glava..Je pa otroček ravno spal,ampak moji G se je zdelo da bi znal biti ,ker se ji zdi,da je nekaj videla med nogicami.Ni ga pa mogla zbuditi,da bi bolj natančno pokukali ali kaj binglja ali ne...skratka zadeva je še odprta, tako da bomo še na prihodnjih UZ-jih gledali spol...sem se pa odločila da bom tudi tokrat šla na 3D UZ.....aja,pa dobila sem tudi napotnico za cuker test, moram jutri poklicat in se naročiti...sedaj so zadeve malo drugačne oz.potekajo malo drugače kot lani,tako da vsaj 3 ure traja ta zadeva na Polikliniki...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 362
30.9.2011 22:40:28   
jona klara
teta m- user posted image user posted image user posted image user posted image za super opravljeno morfologijo!!kako je lepo slišati spet te stavke ki smo jih še komaj doživljale.
mi gremo v postopek v januarju, če me ne bodo sestre zaradi gužve kam prestavljale, sicer je zmenjeno, imam že krvne in napotnico.Komaj čakam hkrati me skrbi spet vse to...ampak želja po cilju, da imam spet bušija je močnejša od vsega.

aja bila v službi, dsa se grem zmeniti kdaj pridem in dobim po letu pa pol sladico, grem delati v drugo ambulanto 4 ure, nismo še vse dorekli ampak ne vem ali je sploh možno, za več kot 4, pa naj še omenim, da še nisem te amb videla niti i+od zunaj, pojma nimam o tem delu, tako je ko greš v bolniško in pol v porodniško, jaz sem se pa preden sem šla v ivf full sekirala zaradi šefa, da bo v amb vse ok, da ne bo kaj zameril.....sedaj sem se sekirala kaj bo ko povem, da bi spet šla...njemu pa ni nerodno. idiot, čeprav sem vesela, da sem se vsaj začasno njega rešila, ne vem pa kako dolgo so to mislili ali za stalno ali samo nekaj časa- saj pravim razgovor je bil 10 mu+inut, slabše ko na tržnici, šla bi kr drugam delati.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.10.2011 12:53:44   
špica84
Jaz sem bila danes na posvetu pr dr.Bokalovi in smo zmejeni za nov postopek za januar.Dala krvne izvide in dobila napotnico za postopek

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.10.2011 18:11:05   
Teta M
Ojla babike....čas noro hitro beži,naša pupa danes napolnila 9.mesecev....čez 4 mesece se nam pa pridruži še nov družinski član/članica....noro... user posted image
Jutri imamo posvetovalnico pri 9.mesecih...me prav zanima kakšne mere imamo....

Urshy: tvojemu cukerčku,pa vse čestitkie za 11.mini svečkico...
Jona: morala se boš prijaviti na FB,tam dosti bolj čvekamo, te bomo dale v skupino....bi tako rade vedele kako napredujete in kako ste...a boš, daj no proooooosim..user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 365
7.10.2011 11:39:06   
S*
Dejmo Jona, vsi te pričakujemo na FBju user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   user posted image   user posted image bravo za nov postopek, mogoče nam vsem rata da bomo spet skupaj srečke user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.10.2011 15:54:37   
lina10
TetaM poslala sem ti Z.S.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
11.10.2011 17:01:28   
pikachu
Pozdravljene punce, tudi jaz bi se vam pridružla na fb, upam da se me še spomnite doma imam 7m staro pupiko po icsi postopku. Zdaj imam pa v novembru ponovni razgovor za povečanje naše družine.

Tu gor na rr sem bol malo ker ni časa ampak na fb pa sem kar dosti, če mi pupika dovoli:)

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 368
11.10.2011 19:01:55   
Teta M
Pikachu:daj prosim na ZS mi pošlji svoje pravo ime in priimek,da te poiščem na FB,pa dodam potem v skupino..
Lina10: sem ti odgovorila,oz.te kliknila že na FB....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 369
17.10.2011 9:18:06   
anci banci
ojla dekleta:)

jaz bi se vam tud pridružila na FB, ker tukaj na RR bolj malo zahajam, ni in ni časa, komu naj pošljem ZS?

pozdravček

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 370
17.10.2011 12:25:27   
Urshy78
anci banci, lahko pošlješ ZS meni, pa te dodam v skupino.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.10.2011 11:15:07   
anci banci
urshy ...sem ti poslala...hvala

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   [Brisano sporočilo]
20.10.2011 14:34:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
20.10.2011 16:14:24   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Se vam smem še jaz pridružit na FB?
Sicer tu bolj poredko pišem.

Ojla! Seveda da smeš...lahko mi pošlješ tukaj na ZS,svoje podatke,pa te piščem na Fb in dodam v skupino...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.11.2011 11:56:50   
Teta M
Urshy: še tukaj želim tvojemu malemu/velikemu možu vse najlepše ob pihanju prve user posted image .....Naj bo zdrav,srečen,nasmejan in zadovoljen otrok še naprej.....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 [15] 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?