womanpolice
|
Živjo! Mi smo dans imeli razgovor v MB - najinega dr. Reljiča ni bilo (ne vem zakaj in niti nism spraševala). Je pa zadeva zgledala takole... Tam jim je pisalo, da sem po porodu in je bla ena dr. ki naju je že imela enkrat, ko je bil Reljič na bolniški in grem jst prva notr s flaško v roki, moj pa s tamalo za menoj in ko še dr. ni videla mojga je rekla "a vi pa imate flaško v roki?" in jst "ja, sej imava tamalo tud zravn".. "čakte, a pol ste rodila" me vpraša. "ja, sm, punčko, sej jo imava zraven" Ona pa "aja, jst pa sm mislila, da je kaj narobe, ker ste avgusta bili tukaj (lani), zdaj pa ste že nazaj, pa sm mislila, da je šlo kaj narobe... in sem se že psihološko pripravljala na pogovor z vami, tak mi je bilo hudo..." Jst pa "ah, neeeeeeeee, mi smo prišli še po drugega :-D " In si je kr vidno oddahnila :-D Tamala pa jo je tako prevzela, da se je ni mogla nagledat, in prve tri minute sploh ni mogla začet ambulante, tako jo je tamala prevzela, ki se ji je tako smejala... in potem reče moj da smo prišli po bratca, tamala pa, seveda spontano, reče "neeeeeeeeeeeeeeeeee" hahahhahahha Češ, da smo prišli po sestrico :-D hahahhahah. NO, potem sem dala majhne pozornosti za najinga dr. in fotkici od Erike, ter za dr. Vlaisavljevića, ki je delal transfer in pa za prijazne sestre, in se je še tam niso mogle nagledat, in so govorile kak je fotogenična... v glavnem menda v postopek prideva "šele" čez pol leta (kar mi ni bilo jasno zakaj "šele" takrat, če pa mi je sestra ob naročanju (konec aprila letos) rekla, da bova za postopek na vrsti že november, december)... Ne vem.. dans sva dala kri za prenosljive bolezni in jst moram en dan na UZ v MB, da vidijo, če imam kaksne polipe ali kaj takšnega, preden začnemo postopek.
|