Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: test:koliko časa po oploditvi 14.12.2011 16:55:38
|
|
|
|
MayaMa
|
No, men zamuja 2 dni, pa zelo boleče prsi imam. Naredila pa sem test, pa ni druge črtice Drugih znakov ni. Ne vem ali naj čakam na , ali naj naredim še kak test čez kakšen dan?
|
|
|
|
RE: test:koliko časa po oploditvi 14.12.2011 17:28:42
|
|
|
|
Kliki
|
počakaj še malo lahko da nimaš še dovol hormonov. lahko greš pa tudi na krni test.
|
|
|
|
RE: test:koliko časa po oploditvi 27.12.2011 13:45:14
|
|
|
|
hann
|
Živjo vsem. Jaz sem tudi stara, nova članica tegale foruma. Mi tut delamo na drugem srčku. Ampak žal smo imeli oktobra SS, zdaj smo pa spet v akciji. Meni je baby chheck pokazal že dva dni prej pozitivno.
|
|
|
|
RE: test:koliko časa po oploditvi 27.12.2011 18:12:30
|
|
|
|
smehljavka
|
punce pozdravljene. mene nekaj zanima jaz sem imala zadnjo menstruacijo 28.11.2011 in je trajala 14 dni. ker me je zaskrbelo, saj sem imela vedno redne menstruacije na 26 dni in so trajale 5 dni sem se oglasila na urgenci. tam mi je naredila zdravniva ultrazvok in ni ugotovila ničeser ko pa mi je vzela kri za bHCG je pokazal S-HCG 18,8 U/L. Razložila mi je da obstaja možnost da je šlo za spontani splav. KER SE KRVAVITAV NI USTAVILA sem se oglasila še pri svojem G. in mi je še enkrat vzel kri za bHCG, ki je pokazal S-HCG 17U/L. dal mi je tablete za zaustavitev menstruacije in res sem nehala ncez dva dni krvaveti. rekel mi je da bi mogla dobiti menstruacijo normalno kot ponavadi a je še vedno nisem. zdaj me pa zanima zakaj ne oz ali obstaja možnost nosečnosti. naredila sem tudi že test ki je pokazal da ni nosecnosti. zdej pa ne vem ali naj počakam ker necem delati panike namrec bi mogla dobiti v petek oz najkasneje v nedeljo. kaj mi svetujete in hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: test:koliko časa po oploditvi 27.12.2011 19:22:30
|
|
|
|
hann
|
Ne vem, mogoče boš dobila menstruacijo kasneje. Jaz sem jo po spontanem splavu dobila 38 dan, ene pa še kasneje.
|
|
|
|
RE: test:koliko časa po oploditvi 15.2.2012 14:12:19
|
|
|
|
pikica010
|
Pozdravljene! Mene pa zanima nekaj sem danes 15.02. naredila test in mi je po 10 min šele pokazal zelo bledo 2 črtico, menstruacijo pa naj bi dobila 17.2. imam redne. Kaj predlagate, da še test ponovim po dveh dneh. Saj če nebi bila noseča test tudi po 10 min nebi pokazal, vrjetno. Lep pozdrav.
|
|
RE: test:koliko časa po oploditvi 17.2.2012 9:22:05
|
|
|
|
Taddy78
|
Pa se je druga pokazala po 10minutah ali kasneje? Danes še kar naredi test in če nosečnost, bo druga črtica že bolje in hitreje vidna. Vso srečo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.