|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test:koliko časa po oploditvi
24.5.2011 22:35:54   
canis
Pozdravljene!

Imam tole vprašanje:
Koliko časa po oploditvi je test za nosečnost še lahko negativen, čeprav je nosečnost mogoča?

Namreč, user posted image mi zamuja že 10 dni, testi so negativni. Nimam znakov ne za user posted image ne za user posted image , razen bolečih bradavic user posted image   in tečnobe, ampak to lahko pripišem temu, da sem ženskauser posted image
user posted image sva čisto na začetku ciklusa, praktično takoj po user posted image , potem čisto na koncu, nekaj dni preden bi jo morala dobiti, ko je bil test ovulacije negativen (prej ga nisem delala). Vmes pa nič user posted image .

o nosečnosti ne razmišljam, prav tako ne razmišljam o simptomih, saj se skušam izogniti temu, da bi psihično podaljševala izostanek user posted image

Vem, da mi ne morete povedati, ali sem noseča ali ne, morda pa ima katera izkušnjo, da je bil test dolgo negativen?

Upam da bo tako čas do user posted image   ali user posted image hitreje minil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test:koliko časa po oploditvi
26.5.2011 11:12:51   
Taddy78
Če imaš redno M bi 10 dni po izostanku skorajda moralo pokazati user posted image .

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2011 18:49:24   
pathra
Probaj od zadnjega user posted image dodat 12 dni.. takrat bi moglo že pokazat že si noseča.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2011 20:50:44   
nusi
jaz sem imela redne user posted image na 35 dni, test je bil po 14 dnevnem izostanku še negative, en teden kasneje pa user posted image , torej sem imela 3 tedne zamude, no mogoče bi tudi že kakšen dan prej pokazal, samo ga nisem delala.

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2011 16:28:59   
canis
Hvala punce!
ciklus imam sicer na 34 dni, in user posted image točno kot ura.
Danes je 12. dan, teta še ni prišla naokoli, test je bil včeraj neg. danes ga pa še nisem naredila....
Klicala sem ginekologinjo, pravi da nosečnosti verjetno ni, ker bi moral že pokazati, ampak naj počakam še en teden, potem pa pridem po tablete za sprožitevuser posted image

ahhhh......

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2011 10:41:28   
canis
Ok....
Danes zjutraj sem naredila test babycheck mini. 2 črtica je bila, ampak tako rahla, da ji skoraj ne verjamem....Cglede na to, da babycheck zazana nižjo raven hcg kot clear blue, je verjetno brezveze, da grem domnevo potrjevat s clearblujem že sedaj, ane?
Če se hormon hcg podvoji vsakih 72 ur, je najbolj smotrno, da počakam do srede zjutraj? danes je nedelja...

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2011 11:06:12   
LittleSun
canis črtica je črtica. čestitam user posted image user posted image lepo user posted image

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2011 11:50:49   
biba36
Pozdravljene,jaz bi tudi imela eno vprašanje,stvar je taka 16.5.2011 sem imela zadnjo menstruacijo,pišem zato,ker imam grozno boleče prsi in čuden okus v ustih,vem,da je še prezgodaj za test,vendar sem ga naredila in je bil negativen.
Imam pa že dva otroka in se ne bi branila še tretjega.Menstruacijo pa imam normalno in redno vsak mesec.Je katera mogoče že imela takšne izkušnje,nimam pojma zakaj me prsi tako neznosno bolijo.....Vesela bi bila vsakega odgovora.....Hvala!user posted image

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2011 11:23:06   
CariSSa10
canisuser posted image čestitke!!!

(odgovor članu biba36)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2011 14:49:30   
Anonimen
biba36 imam podobne simptome kot ti... ampak bom test delala šele v petek..

(odgovor članu biba36)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2011 6:44:43   
hani bani
meni je zamujala samo 2 dni in je bil CB danes zjutraj pozitiven :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2011 13:49:17   
Anonimen
jz sem na dan, ko bi morala prit user posted image imela le rjav izcedek z mičkeno sveže krvi...pol sem jo čkala še 2 dni, a je ni bilo in sem naredila test baby check mini, ki je takoj pokazal user posted image ...   user posted image  

anonimna user posted image

(odgovor članu hani bani)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2011 19:24:04   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

canis črtica je črtica. čestitam user posted image user posted image lepo user posted image

Žal ni vedno tako. Sploh BC lahko pokaže obe črtici v času ovulacije (tako je bilo tudi pri meni).

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2011 19:29:33   
m_o_i
ja, BC ni fajni(sem poiskala mil izraz) user posted image

first sign mi je pokazal "prav" user posted image prvi dan izostanka menstruacije; ciiiiiisto rahlo crtico-ampak je bla. drugi trakec sem uporabla naslednji dan-druga crtica je bila pa tak konkretna, da ni blo dvoma vec user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 25.6.2011 19:30:26 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2011 18:12:41   
solza83
Zdravo!

Jaz imam tudi eno vprašanje, zadnja user posted image je bila 1.6.2011, ker se že trudiva zanositi 10 mesecev, mi je ginekologinja predpisala klomifen, ki sem ga ta mesec tudi prvič jemala, jem pa še dabroston, da dobim user posted image , do zdaj mi je bila user posted image točno kot urica, vedno sem pred nehanjem jemanja dabrostona, dobila kakšen krvavi izcedek in nato se mi je čez par dni ulila, zdej pa ni tako, danes bi v bistvu morala dobiti user posted image , ker je 28 dan, pa je nimam, ne izcedkov pred user posted image , zdej sem še naredila test Clearblue, pa mi je pokazalo tako rahlo črtico, da se je skor nič ne vidi, sam če dam pod svetlobo se jo mal opaz, a je blo to prezgodaj, da slučajno še ni dovolj hormona? Koliko časa naj pa potem še počakam? Aja pa prsi me bolijo orng, tako kot pred user posted image . Upam, da ne bo tečka prišla user posted image

Hvala za odgovor!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2011 8:24:07   
roladica
Mogoče je ras malo zgodaj. Meni se je pri CB testih vedno zdelo da vidim obris črtice, pa je bil potem negativen. Ko je bil pozitiven je bila črtica čisto jasno vidna.

Upam da bo user posted image .

(odgovor članu solza83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2011 18:58:47   
solza83
Hvala za odgovor, user posted image še vedno ni, mogla bi že pridt, v soboto sem vzela zadnji tablet dabrostona, vedno sem dobila izcedek pred user posted image , zdj pa ni nič od tega, mogla bi že pridt, ker vedno sem dobila user posted image na 28 dan zaradi tablet, mislim, da bi mogla pridt že včeraj, pa je seveda na srečo še ni. Jutri zjutraj bom prec naredila test, pa bomo vidl kaj bo. user posted image

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.6.2011 21:35:52   
canis
Sporoči user posted image
Držim pesti da bo plusek user posted image

(odgovor članu solza83)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2011 5:49:06   
solza83
Zdravo!

Ob 2 zjutraj sem se že zbudila in sem mogla it na wc, tko da sem že takrat delala CB, seveda ni nič pokazalo, user posted image . Kje pa je potem user posted image ?! Še vedno je ni, mogla bi že zdavnej pridt, zaradi tablet dabroston mi je skoz prišla točno, ne vem, bom počakala do drugega tedna še, če takrat še vedno ne bo prišla in ne bo user posted image , bom mogla poklicat gin., ker če ni user posted image , potem tudi druge škatlice klomifena ne morm jemat. Prsa me pa še vedno tolk bolijo, da je za znort. Canis po kolikšnem času po zamujanju user posted image se je teb pokazal user posted image ? Aja pa čestitke!! :)

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2011 7:45:38   
canis
Na zalost se je koncalo brez nosecnosti :(

Ravno konec tedna pa pricakujem m, oz bolje receno NE pricakujem :)

Malo se pocakaj, morda je se prezgodaj za plusek na CB...

(odgovor članu solza83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.6.2011 7:51:20   
canis
Na zalost se je koncalo brez nosecnosti :(
Konec tedna pa spet pricakujem M oz bolje receno ne pricakujem :)

Poskusi par dni kasneje, morda je prehitro za plusek na CB...

(odgovor članu solza83)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2011 16:37:21   
solza83
aja ojoj, nism vedela, upam, da zdaj ne bo prišla user posted image . Jaz sem pa danes dobila izcedek glih pred kakšno urco user posted image , čudno, da mi je zamujala, tudi s tabletami. Bom pa zdaj vsaj lahko drugo škatlico klomifena začela jest.

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.7.2011 17:26:50   
Teya D.
Drage punce se vam pridružujem, če se vam seveda smem.
Tudi mi si želimo novega člana in bomo oz. smo začeli delati na tem. Sama sem jemala tabletke, zdaj čakam samo še na konec user posted image potem pa veselo na delo.

Upam da nam čimprej uspe, vsem pa čim manj sekiranja okoli tega, takrat bo telo manj napeto in hitreje bomo srečke user posted image . user posted image

(odgovor članu canis)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.7.2011 20:50:35   
Pajama
Tudi meni zamuja 10 dni. Pa sem se danes popoldan le opogumila in naredila test z nekim poceni testerjem iz lekarne (mini baby check). Evo, jasno sta se pokazali težko pričakovani črtici, vendar tista "taprava" ni tako zelo intenzivna in razmazana kot kontrolna. Zdaj sem pa čisto vznemirjena in ne vem, če bom dočakala jutrišnji dan, da zjutraj porabim še drugi tester iz tega kompleta in dopoldan skočim še po CB (zgoraj sem namreč zasledila da BC ni fajni user posted image ! - pa sploh ne vem, če je to ta tester, ki sem ga uporabila)... Je med vami še kakšna z izkušnjami????

Ojojoj, kakšni stavki, a trenutno res nisem sposobna trezno razmišljat, ker upam, upam, upam, da sem res user posted image !!!!!

...in čestitke vsem, ki vam je že 100% uspelo!!!

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.7.2011 17:24:03   
Teja K.
Jaz imam podobne težave. Bila sem na OBMP (postopke z zamrznejnčki) in šele v soboto naj bi delala test, a me je danes premamilo in sem naredila first sign, ki pa je pokazal -. Kaj mislite, je še prezgodaj? Sem na estrofenu in prometriju? Živci mi že pošteno nagajajo, nimam pa res nobenega znaka nosečnosti.... :)

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.