ronja
|
suzanica, zato jaz ne bi šla na bolniško, ampak to je stvar vaju z g. Če vidva s plodom nista ogrožena, vaju nima neke podlage dajat na počivanje... Slabo počutje je pa v nosečnosti pač dejstvo za nekatere, prav tako so alergije zoprne (letos sem mela res grozne, čim sem šla ven, je bilo ubitač, pa še nič mi niso smeli dat, ker sem - zunaj sem nosila masko ves čas!) Sicer sem bila prvič na bolniški tisti čas, ko sem bila v bolnici, ker sem imela pljučnico, uroinfekte in sem tehtala 52 kil 4 mesece noseča. Potem sem šla nazaj delat, na koncu so me dali na bolniško zato, ker je mala zaostajala v rasti, ker ni imela več kje vzet, ker sem bila jaz tako shirana. Pri tej bi me morali pozdravit prej. Drugič sem tudi delala dokler nisem šla v bolnico: krvavela sem ko zaklana, ker sem imela odstop posteljice in potem sem bila na bolniški do konca, ker nisem ne mogla ne smela delat, v principu bi morala samo strogo ležat (samo to je nemogoče ob enoletniku). Zdaj spet delam in upam, da mi tokrat ne bo treba v bolnico - zaenkrat kaže ok, obakrat se je zakompliciralo že prej. Slabo mi je ful, bruhala sem zmeraj, tako da se mi zdaj zdijo nebesa, da vsaj bruham ne (ne, nič ti ne odleže, ko bruhaš). Alergije sem imela res katastrofalne letos, vendar sem pač nosila masko, kadar sem šla iz stanovanja. Zato se mi ni zdelo, da bi morala ostajat doma. Fajn res ni, ampak če nimaš ravno hudega astmatičnega napada zraven, niso ogrožujoče. Je pa zoprno za pop*, to vsekakor! Če ne boš mogla dihat od alergij, pa te bo verjetno tudi osebni dal na bolniško - seveda pa ne za več kot 1 mesec, samo saj v tem času se tudi alergije malo umirijo, ker navadno že odcveti, karkoli te pač matra.