Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.12.2011 21:06:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! ..cel dan v službi no saj je bilo fletno... ...kar je pa najhuje... ...tam mi RR ne dela Vse ostalo bp te stani mi pa noče odpreti Zdaj počakam še Anžeta da pride iz treninga, pol pa smuknemo v posteljo Sem pa prejle skoraj doktorirala iz USB ključa - fotookvir mi enega ni hotel brat, oz. so bile gor tudi kar ene x datoteke oz zadimljene slike (ki so totalno upočasnile delovanje diaprojekcije in vpadale not med fotkami) aaaaaaaaa preden sem se spomnila da bi mogoče poskusila s preprostim "Formatiraj" je nekajkrat skoraj končal v smeteh Aja punce, kaj ne bi morale po 200ti strani odpreti nove debate al' je to po 500ti strani
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.12.2011 22:44:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Aja punce, kaj ne bi morale po 200ti strani odpreti nove debate al' je to po 500ti strani Fora je, da smo šele na strani 127 Lahko noč. Jutri je še zadnja priložnost, da izpolnite lanske novoletne zaobljube
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.12.2011 4:40:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...kar je pa najhuje... ...tam mi RR ne dela Vse ostalo bp te stani mi pa noče odpreti love you too A Tina se je pozdravila? Evo jaz ravno delam mleko za malega, pa sem še sem smuknila pogledat....samo kafeta pa še ne bom kuhala, upam, da danes potegnemo vsaj do kakšne osmih glede na to, da sta junior in petardito prespala pri babici Zaobljube?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.12.2011 8:56:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zaobljube? Kaj pa to zdaj? Najlažje je tako: 2012 bo še boljše kot 2011. Evo, za letos lahko rečem, da taka zaobljuba velja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.12.2011 9:13:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zaobljube? tega raje ne počnem Najlažje je tako: 2012 bo še boljše kot 2011. Ja Tina je zdrava , no saj je imela le 2 dni vročino... Za danes kup planov, upam, da kako urco spanja uspemo tudi not stlačit Praznovali bomo pri prijateljih Vam punce in vašim družinam pa želim eno čarobno leto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 31.12.2011 20:37:22
|
|
|
|
petarda
|
Drage moje novembrke, Hvala za vse vaše trenutke, ki so postali tudi moji...hvala za vse vaše skrbi in žalosti, ker tako vem, da jih nisem deležna le jaz...hvala za vse deljene trenutke veselja, sreče, radosti, ljubezni in ponosa, ker sem bila z vami vse to tudi jaz. Hvala, da ste! Naj bo leto 2012 vaše in naše...naj bo polno lepih besed, dejanj, trenutkov in občutkov...in naj bo ZDRAVO...za nas vse in vse naše otroke! Torej - love you in na ZDRAVJE!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 11:04:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, tak si lepo napisala, da se lahko samo podpišem pod tvoje želje in zaželim vsem novemberskim družinam tudi jaz ljubezni polno, uspešno in zdravo lero 2012. Uživajte vsak dan posebej. ? Hvala za vse trenutke, besede, ki ste jih delile z mano v starem letu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 11:35:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drage moje novembrke, Hvala za vse vaše trenutke, ki so postali tudi moji...hvala za vse vaše skrbi in žalosti, ker tako vem, da jih nisem deležna le jaz...hvala za vse deljene trenutke veselja, sreče, radosti, ljubezni in ponosa, ker sem bila z vami vse to tudi jaz. Hvala, da ste! Naj bo leto 2012 vaše in naše...naj bo polno lepih besed, dejanj, trenutkov in občutkov...in naj bo ZDRAVO...za nas vse in vse naše otroke! Torej - love you in na ZDRAVJE! Tukaj pa res ni kaj dodati.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 18:46:20
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drage moje novembrke, Hvala za vse vaše trenutke, ki so postali tudi moji...hvala za vse vaše skrbi in žalosti, ker tako vem, da jih nisem deležna le jaz...hvala za vse deljene trenutke veselja, sreče, radosti, ljubezni in ponosa, ker sem bila z vami vse to tudi jaz. Hvala, da ste! Naj bo leto 2012 vaše in naše...naj bo polno lepih besed, dejanj, trenutkov in občutkov...in naj bo ZDRAVO...za nas vse in vse naše otroke! Torej - love you in na ZDRAVJE! Tukaj pa res ni kaj dodati. se podpišem tudi jaz
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 20:03:15
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drage moje novembrke, Hvala za vse vaše trenutke, ki so postali tudi moji...hvala za vse vaše skrbi in žalosti, ker tako vem, da jih nisem deležna le jaz...hvala za vse deljene trenutke veselja, sreče, radosti, ljubezni in ponosa, ker sem bila z vami vse to tudi jaz. Hvala, da ste! Naj bo leto 2012 vaše in naše...naj bo polno lepih besed, dejanj, trenutkov in občutkov...in naj bo ZDRAVO...za nas vse in vse naše otroke! Torej - love you in na ZDRAVJE! Če dovoliš Petarda, se kar podpišem pod tvoje besede
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 20:17:41
|
|
|
|
petarda
|
Lepo je prebrati vse vaše podpise In? Ste vse preživele al se katera še bori s tigri? Je kakšen od novembrčkov dočakal polnoč? Mi smo imeli cel dan pestro, pa tega nismo nameravali, je bilo kar spontano vse skupaj...in smo tako zamudili opoldanski spanec, ki smo si ga mislili vsi privoščiti. Otroka sta bila tako že ob sedmih čisto paf in sta se kar sama odločila, da bosta v novo leto raje prespala. Sem jima pa raztegnila šotor v sobi, sta se oba spravila notri in bila fuuuuuuuuul vesela, da lahko tako spita. Res ni treba veliko, da so otroci zadovoljni. Midva sva potem kar sama zafeštala. Sva se imela lepo, sploh ker sva se stalno zavedala, da še zadnjič silvestrujeva tukaj . Potem se je mini zbudil ob pol dveh in sva se kar zraven njega poknila in zaspala...do šestih zjutraj, ko sta še junior in petardito prišla v našo posteljo, da gremo naprej feštat . Smo pa peli včeraj neko novo od Čukov...gunga, gunga bil je mož kosmat...ne vem točno kako je naslov...pozna katera? Lušna pesmica, naši so čisto nori nanjo. Danes pa itak okoli žlahte, prijateljev...samo jedli in pili.... , no pol urice sprehoda smo pa le ujeli...upam, da bo jutri razmerje miza/sprehod obratno današnjemu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 21:37:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Oooooo Petarda tudi moj podpis Zadnji dan zadnjega leta in prvi dan novega smo imeli kar natrpan urnik 31. dopoldne je imel Anže še trening, ko je prišel domov smo nahitro pokosili in ker je bio treba na popoldnaski spanec pripraviti tudi Tino smo šli na sprehod do Peričnika (hodili ca 2,5 ure). Pridemo domov in prijetno utrujeni popadamo v postelje, tako da bi še večerno žurko kmalu zamudili . Silvestrovali smo pri prijateljih (6 odraslih, 6 otrok) in preživeli res lep večer . Nasmejali smo se ob pirepetijah z raketami (no na trenutke niti ni bilo smešno ) .... Domov smo prikolovratili okrog pol dveh, Tina, in jaz smo popadali v posteljo, Anže je pa do 3h še televizijo gledal ... pa ne vprašat kdo je zjutraj prvi vstal - Anže seveda že ob 8h . Danes pa cel dan po obiskih in obiski pri nas, tako da niti pol ure sončka nismo ujeli in jaaaa požrtija itak Zdaj pa v mižovce, jutri je nov dan Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 21:53:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo letos tudi imeli silvestrovanje malo drugače. Smo bili pri bratu in se imeli krasno. Bubi je dočakal polnoč... ob 23.30 ga je začelo malo metat, potem pa se je razbudil in še ob enih ni hotel v posteljo. Mala dva sta okoli desetih zaspala, saj niti ni bilo za pričakovat, da ne bi Sem bila pa presenečena, da je bubika ob 20ih (ko gre ponavadi že spat) zmogla še vzpon na Pekrsko gorco. Tako, jutri pa malo bolj miren dan, se moramo pripravit na teden, ki prihaja, pa še malo pospravit pa tak...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 23:54:27
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, krasno si napisala! Tudi moj podpis! Jaka je zdržal do 10 minut do polnoči. Ni mogel več zdržat in je kar začel odvijat otroški šampanjec. Mi2 z Niko sva šle ven, je bila živa glasba in ognjemet, ko sva prišli domov, pa se je Izak ravno zbudil. Je bilo kar lepo silvestrovanje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 1.1.2012 23:55:17
|
|
|
|
Urša
|
Samo tega sistema RR pa ne štekam!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.1.2012 8:47:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Samo tega sistema RR pa ne štekam! navš rekla Drugače pa dobro jutro in Mal sončka bo še danes, tako da ga je za izkoristit Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.1.2012 9:10:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Urša Samo tega sistema RR pa ne štekam! navš rekla Drugače pa dobro jutro in Mal sončka bo še danes, tako da ga je za izkoristit Lep dan vam želim jaaaaaaaaaaa...evo še kavico spijem in gremo ven
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.1.2012 9:29:57
|
|
|
|
Paštetka
|
Na silvestersko jutro sva šle s prijateljico v nabavo za večerno fešto. Potem smo šli z njenim možem letet z avionom, zvečer pa žurka. Otroci so šli spat ob enih ponoči. Seveda so spali tudi opoldne. Bili smo 4 družine pri nas doma in z majhnimi otroci in ne vem, kdaj sem preživela lepšega silvestrovega. . Hvala za prijatelje in otroke Za predjed smo imeli biftek, glavo jed ( ruski bife) sta pripeljala ena kolega ko imata gostilno, potem so sledili narezki in seveda sarma.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.1.2012 15:46:26
|
|
|
|
petarda
|
Moji trije so šli zdaj v kino na Alvina in veveričke, jaz pa upam, da minija prepričam v en hitri popoldanski dremež
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.1.2012 20:10:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaaa fajn izkoriščen dan Otroka sta se nadrsala, jaz nahodila.... deževati je šele zvečer začelo... Petarda je bila risanka všečna? Tudi mi jo mislimo it ta teden eno popoldne pogledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.1.2012 21:01:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem danes tudi po tihem planirala, da bi šli v kino. Pa nekako obnašanje zadnja dva dni tega ni dopustilo. DA bi jima pa v naprej rekla in ju s tem izsiljevala, to pa ne. Ko bosta res pridna sama od sebe, dobita kino za nagrado
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.1.2012 21:30:46
|
|
|
|
ada2
|
lepo, da ste se vse lepo imele za silvestrovo. no, mi smo se tudi imeli lepo, bili smo doma, sami, igrali človek ne jezi se, gledali tv, jedli.... jaz sem čez dan itak delala od 7 do 19, nuše ni bilo doma, je letos silvestrovala pri očetu... adam in miha sta zdržala do polnoči, miha bi potem še dlje, adama je pa že prej začelo sukat in če ne bi non stop nekaj pokalo tu okrog, bi prav gotovo zaspal. potem smo včeraj imeli obiske, ujeli tudi nekaj sončka, danes pa sem bila spet 12 ur v službi, tako, da glih ne morem reči, da so mi bili to neki vau prazniki.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.1.2012 21:53:30
|
|
|
|
ada2
|
sem zdaj končno ugotovila zakaj imamo toliko strani.... prej je šlo na eno stran 25 postov, zdaj jih gre pa samo 15 in se je zato raaaaazteeeegnilo. ampak zakaj pa kaže na 127 pa mi še vedno ni najbolj jasno aja, a to zdaj pomeni, da moramo nov čvek odprt?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.1.2012 0:43:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem zdaj končno ugotovila zakaj imamo toliko strani.... prej je šlo na eno stran 25 postov, zdaj jih gre pa samo 15 in se je zato raaaaazteeeegnilo. ampak zakaj pa kaže na 127 pa mi še vedno ni najbolj jasno aja, a to zdaj pomeni, da moramo nov čvek odprt? To sem tudi jaz prebrala, je ena že pogruntala na podforumu o portalu. Verjetno so tudi moderatorji zdaj malo na off in bomo odgovore na vprašanja dobili jutri . Alvin je bil mojima dvema ful zanimiv, lubiju pa veliko slabši od enke in dvojke, ampak čisto OK.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.1.2012 9:03:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Alvin je bil mojima dvema ful zanimiv, lubiju pa veliko slabši od enke in dvojke, ampak čisto OK. Otrokom je zanimiv že sam obisk kina, kokice, pijačka.... ne glede na to, kaj gledajo Ja, vidiš, mogoče bi bilo fajn prej še 1x prvi in drugi del pogledat. Sicer pa dobro jutro. Ste tudi vi tako težko vstali kot mi?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?