Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 8:23:08
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, babe Kavica Ampak letos je pa pri nas res VESELI december... Včeraj sva kar našega strica (od lubija bratca) ponucala, da je naše tri pazil. Zvečer sva jih dala spat, midva na fešto on pa varuška. In nobeden od vseh treh se ni zbudil do malo čez polnoč, ko sva bila nazaj Zjutraj pa itak vsi ob šestih auf Zdajle pa se spravljam tiramisu delat...Paštetka, če se javiš v roku 10 minut mi prosim pošlji tvoj recept
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 11:54:10
|
|
|
|
Paštetka
|
A je že prepozno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 13:11:25
|
|
|
|
petarda
|
Mal pa že ....sem kar nekaj improvizirala in je OK izpadlo. Kaj se je pa naredilo z našimi objavami? Iz 126 strani smo naenkrat pristale na 209
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 15:27:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj se je pa naredilo z našimi objavami? Iz 126 strani smo naenkrat pristale na 209 neko čudo, res... se da kateri vse za nazaj brat, da ugotovi, katerih 80 strani je novih?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 17:03:55
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz sem pa zadnjo stran kliknila in piše bubi o barvicah . Berem, berem in mi je bilo nekam znano. Deja vu Drugače pa smo danes delali z otroci domače široke rezance s korenčkom. Naslednjič pa naredimo ajdove, z raznimi začimbami... potem se bom pa jih spravila prodajat na tržnico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 20:10:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
Evo mene nazaj Pri nas imamo izredno stanje. Na novo smo morali narediti zunanje odtoke. Si lahko kar predstavljate kakšno blato je okrog hiše. Itak se E po najboljših močeh trudi, da mi malo tega blata prinese tudi v hišo. Med kopanjem smo pretrgali še telekomov kabel, kar je pomenilo dvadnevni virtualni mrk. Za povrh pa je S dobil še vodene koze V glavnem vse skupaj je Lepo prosim povejte mi tiste ki ste koze že dale skozi, kako dolga je doba med mehurčkom in krasto. Včeraj je imel mehurčke, danes ima po večini tam že kraste. Itak se mu non stop delajo nove zraven. Pa sirup mu ne pomaga in se hoče kar naprej praskat. Aaaaaaaaaaaaaaaaa Hvalabogu da vročine (še) nima
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 20:10:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem pa zadnjo stran kliknila in piše bubi o barvicah . Berem, berem in mi je bilo nekam znano. Deja vu Drugače pa smo danes delali z otroci domače široke rezance s korenčkom. Naslednjič pa naredimo ajdove, z raznimi začimbami... potem se bom pa jih spravila prodajat na tržnico Očitno te je božiček uslišal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 20:11:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ok, samo tej RR se je zares spipalo Objavim post in me vrže na stran 126
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 20:13:54
|
|
|
|
petarda
|
za S, zate...za koze sem pa že vse pozabila . Ti bo ada povedala, ko je bolj na frišno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 20:15:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ok, samo tej RR se je zares spipalo Objavim post in me vrže na stran 126 enako nas vse...na tisti strani smo namreč ostale. ...nimam pojma kaj so to zdaj razpotegnili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 20:15:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, pa zdaj vsi napeto opazujemo našega atija in čakamo, če bojo koze zlezle še na njega Jih namreč še ni prebolel.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 20:38:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Kakšna dva dni je od mehurčka do kraste. Lahko tudi več odvisno od velikosti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 21:24:46
|
|
|
|
*bubi*
|
za Sergeja.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 21:30:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem šla malo k drugim pogledat, imajo tudi zbrkane strani
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 21:31:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja Bubi, cela RR je zmešana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 21:54:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sergej Naty res nič zavidanja vredno. Ja, od mehurčka od kraste traja tam nekje 2-4 dni, je pa pri nas trajalo dobrih 10 dni, da so bili vsi suhi, saj so se ene 5 dni ves čas pojavljali novi mehurji. Ada, kako pa vaše kozice napredujejo? Ali bolje nazadujejo? Digitalni foto okvir (oz. okvirja) sem kupila v Hoferju , saj po specifikacijah ne odstopata od vsaj 30€ dražjih v kaki tehnični trgovini. Fajna stvar, zdaj bi si najraje še enega zase omislila . Fotke bodo pa kar na ključku, saj fotkič ne morem uporabiti kot izmenljiv disk in fotografij iz PCja prenesti nazaj na SD
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 22:00:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Hmmm... Nina. Sem mislila, da bo šlo. No, pa en čistalec ne stane več kot 15€, po moje bi ga lahko že za 10 dobila. Al pa ti jaz starega pošljem, se mi je MS duo pokvaril, ampak SD še dela.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 23:01:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz pa ta okvir samo od daleč opazujem. Tudi če bi ga nabavila, bi imela problem kam ga postaviti. Verjamem namreč da bi se E zeeeeeelo dopadel in se glih nebi strinjal da bi ga lahko samo od daleč gledal... Tako da bomo tudi mi počakali na ugodnejše obdobje... Tako smo se mi raje poslužili druge tehnike. Pod steklo na mizi smo dali slike in je E fuuuul navdušen. Pa hodi okrog mize in govori da je Elik tam pa se smeji zraven do uh (ok, tu moram povedati celo zgodbo. Namreč do sedaj so bile pod steklom samo S slike in ena od ko je star dobro leto. In je E cel čas gledal tiste slike in kazal na zraven pa govoril Elik. Pa smo mu dopovedovali da tisto ni on in je potem je bil tak malo uažljen in iskal sebe. Pa zraven je še tako grdo gledal, da mi drugega ni preostalo kot da se usedem k slikam in jih naročim. Tako da je sedaj veselje toliko večje ko je Elik tudi na slikah )
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 29.12.2011 23:10:00 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.12.2011 23:12:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ah nič. Grem spat. Se mi ne ljubi več čakat stroja. Pere bele cote in ima še več kot uro do konca. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.12.2011 6:53:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...še danes, pol pa za letos konec... ...službe Bubi hvala za ponudbo, vendar sem zdaj dala fotke kar na ključka - sta itak majhna, tako da se ju za okvirjem skuraj ne vidi , pa še priročna za dodajanje fotk (da ne bom čitalca še bratcu morala posojat ) ajdi, veselo na delo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.12.2011 9:01:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro Nina, hvala za kavico . Pa fajn oddelaj še zadnji dan. Pri nas pa je danes taaaaako mrzlo. Piha ledeni veter brrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.12.2011 9:48:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro eh, ne, dober dan Naty, fajn, da si se najmlašega usmilila in mu slikice dala pod šipo.... ej, kaj se nisi že prej spomnila, da bi kos alu folije potisnila spodaj, bi imel vedno najnovejšo sliko na voljo Mi smo šli včeraj v vilinsko vas, je bila zelo fajn lutkovna predstava, pa malo sta v delavnicah ustvarjala. Samo je tako neprijetno deževalo proti večeru Še dobro, da imajo vse v velikem šotoru z ogrevanjem organizirano
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.12.2011 20:08:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kje pa ste vse danes? Eh, sicer pa kaj sprašujem. Saj je itak že navada ko jaz pridem, da vse poniknete...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.12.2011 20:12:05
|
|
|
|
ada2
|
glede na to, da jutri delam cel dan vam že danes želim srečno novo leto, lepo praznujte... potem delam še 2. cel dan, tako, da na neke izlete ne bomo hodili. zdaj pa grem knjigo brat.... me čaka še pribl. 250 strani in je tako zanimiva, da jo kar požiram aja, naty - koze - adamu so se začele sušiti šele 6 dan, še zdaj je ves krastav, vročino je pa imel 4 dni po 40. mihu so se pa začele sušiti po 4 dneh.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 30.12.2011 20:17:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 glede na to, da jutri delam cel dan vam že danes želim srečno novo leto, lepo praznujte... potem delam še 2. cel dan, tako, da na neke izlete ne bomo hodili. zdaj pa grem knjigo brat.... me čaka še pribl. 250 strani in je tako zanimiva, da jo kar požiram aja, naty - koze - adamu so se začele sušiti šele 6 dan, še zdaj je ves krastav, vročino je pa imel 4 dni po 40. mihu so se pa začele sušiti po 4 dneh. Hm. S se je tam kjer je včeraj imel mehurček, danes naredila krasta. Delajo pa se še nove zraven. Vročine pa nima čisto nič. Pa danes se mu je povrnil apetit. Kaj pa bereš? Jaz od poletja nisem v roke vzela več nobene knjige
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
gnojne pikice s1o2zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!