metuljcek321
|
crazy night pri sosedovih so postavljali mlajček ... ženita se moj sosed in Živa Vadnov ... tomorrow bo the big day sem nesla darilo, čestitko in mal pokramljala z njegovo mami to bo veselo pa kolk je pol deževal - norišnica in danes tudi - oh, what a day ... žurka, harmonika, trobenta, muzika do fula, čvek, smeh, dobra kapljica ... oh yeah ... domači vrt - yes, please, imamo vsega, sem zelo hvaležna za to ... dela sploh ni, saj samo raste (še posebej letos, k ful dežuje), tu in tam popleveš, pridno ješ, daš kaj v skrinjo - meni je to d best diete - joj, to se meni že sliši srhljivo, kaj šele, da se jo moraš držati, ker je to zdravniško odredeno in potrebno ... ubogice naše drage ... držte se ... pa upam, da vam pomaga a lot, da bosta spet cvetoči, sijoči, ... Almera, kako pol tek s trenerjem? Kaj ti je povedal? Kdaj se vidita naslednjič? Lepo darilo, zelo. Evo, naša miss pa zdajle žurira big time. Party time ... kolk se morajo imeti fajn ... Kako je Aleksander? Any better? Kaj pa tvoj, ringarajka? Kako se drži? Ful sem vesela, ko berem, da je Lan boljše, ej - odlična novica! Problemi s kožo so res eno veliko s.r.a.n.j.e. jupi, v nedeljo imamo piknik s frendi, se veselim, se že dolgo nismo videli ... še 2 familiji z otročki ...