metuljcek321
|
vreme - dež, danes? a ti to čist resno, ringarajka? drek, no. kle pa ful vroče že. Ja, za jutri sem vidla, da bo zmrzal. Too bad, sem ta mali tako fajn kiklco kupla včeraj v Osh Koshu, pa bo čist premraz, da bi jo imela premierno za jutrišnje praznovanje. No, pa v ponedeljek, k bomo darilo predali. Majuška, Aleksander je kaj boljše? In ti? Kako si? aurora, to je pa res noro fantovsko darilo ... kolk se moraš pa fajn počutit, k si tko trofnla? Odlično, congrats! torta za rd - boste kaj posebnega spekle al pa naročile? razmišljam o backu Jonu ... flower, tud naša bo dobila bajk ... oziroma ga je že - jo čaka ... kva bojo pol šibal, a? ej, kako kaj koža? Lahko zdaj Lan je vse? talking about food, CL, vidla, da maš celiakijo - ja, šment, no ... kako se je pa pokazal? in naj bi jo imela že od nekdaj? tud pri moji tašči so jo odkrili fuuuul pozno - mal pred 50-im rd-jem ... noro, no ... a prej pa cel življenje živiš tko kot živiš, kako, da niso uspel prej diagnosticirat? Almera, kaj dobrega ti je povedal trener? se prirpavljaš na kaj posebnega? maraton? hruška, kako ste? Majuška, bravo za minus 5, lepo se to bere. Je pa hkrati grozljivka, k ne moreš jest skor ničesar. Povej, kaj pa JE na meniju. Katere reči so v redu? Kolk časa bo še treba vztrajat? populis, ker vem, da bereš - en kveščn for you: kako se imate? Je luštno? Pozdrav vašo skokico! Glede zadnjič pa: kaj naj rečem: poštimana je bla elektrika in še kaj