|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del
23.6.2011 7:43:35   
Majuska
Jutro,

danes sem zgodaj prišla na šiht, fanta sta doma - Aleksander ni bil najboljši, nekaj ga učki matrajo in kašlja, tole se mu že malo vleče. Upam, da ga bo oči uspel pocajtat ... user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 8:11:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 9:24:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 9:25:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1529
23.6.2011 10:27:43   
tims
Daaaan user posted image .

Auroraa, super darilo user posted image . Pravo fantovsko darilouser posted image

Aleksander user posted image

Šibam delat.

< Sporočilo je popravil tims -- 23.6.2011 10:28:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1530
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 11:13:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 11:16:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1532
23.6.2011 11:26:16   
metuljcek321
hojla

popedenala stvari za v vrtec jutri - praznuje rd zdaj, k so še vsi tam, sem naredila pobarvanko s top štirimi dinozavrčki, da bojo ustvarjali

nabavila balone za oblikovanje tistih psičkov in podobnih reči, pa party piščalke

za knjigico, ki jo potem pusti v vrtcu za njihovo knjižnico, sem pa izbrala moj prvi slikovni angleški slovarček

glede na to, da bojo next year imeli English, se mi zdi to super ideja

vzgojiteljica me je tud prosila za pomoč, za ideje, kako in kaj bi se delalo pri naših pikcih - se veselim! samo še en žegen manjka in steče projekt poučevanja angleščine next year

Anja ostaja v tej skupinici, samo 2 otročka gresta, nekaj se jih pridruži iz sosednje skupine in to je to

vzgojiteljci isti še naprej

I am soooooooooooooo happy!!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1533
23.6.2011 11:34:27   
metuljcek321
vreme - dež, danes? a ti to čist resno, ringarajka? drek, no. kle pa ful vroče že. Ja, za jutri sem vidla, da bo zmrzal. Too bad, sem ta mali tako fajn kiklco kupla včeraj v Osh Koshu, pa bo čist premraz, da bi jo imela premierno za jutrišnje praznovanje. No, pa v ponedeljek, k bomo darilo predali.

Majuška, Aleksander je kaj boljše? In ti? Kako si?

aurora, to je pa res noro fantovsko darilo ... kolk se moraš pa fajn počutit, k si tko trofnla? Odlično, congrats!

torta za rd - boste kaj posebnega spekle al pa naročile? razmišljam o backu Jonu ...

flower, tud naša bo dobila bajk ... oziroma ga je že - jo čaka ... kva bojo pol šibal, a? ej, kako kaj koža? Lahko zdaj Lan je vse?

talking about food, CL, vidla, da maš celiakijo - ja, šment, no ... kako se je pa pokazal? in naj bi jo imela že od nekdaj? tud pri moji tašči so jo odkrili fuuuul pozno - mal pred 50-im rd-jem ... noro, no ... a prej pa cel življenje živiš tko kot živiš, kako, da niso uspel prej diagnosticirat?

Almera, kaj dobrega ti je povedal trener? se prirpavljaš na kaj posebnega? maraton?

hruška, kako ste?

Majuška, bravo za minus 5, lepo se to bere. Je pa hkrati grozljivka, k ne moreš jest skor ničesar. Povej, kaj pa JE na meniju. Katere reči so v redu? Kolk časa bo še treba vztrajat?

populis, ker vem, da bereš - en kveščn for you: kako se imate? Je luštno? Pozdrav vašo skokico! Glede zadnjič pa: kaj naj rečem: poštimana je bla elektrika in še kajuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
23.6.2011 11:41:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

prou lušna stvarca je, poglejte... http://www.ringaraja.net/forum/m_4379298/mpage_2/tm.htm

user posted image  user posted image  

kakšni škržatki so bli, ej ne moreš verjet

ene par otrok pa sploh nisem prepoznala, k mamice ne sodelujejo že 1000 let ... (itak opažam, da nas je samo še ene 10 rednih uporabnicuser posted image )

sem za, da nalepimo slikce za 0, 1, 2, 3 let ... lepo pomanjšane na 320, to bi znal bit lušten hec

... delo plemeniti ... gudbaj ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1535
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 11:45:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1536
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 11:46:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1537
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 11:51:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1538
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 12:10:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 12:32:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1540
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 12:40:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1541
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 12:48:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1542
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 12:56:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.6.2011 13:06:09   
Cuba Libre
talking about food, CL, vidla, da maš celiakijo - ja, šment, no ... kako se je pa pokazal? in naj bi jo imela že od nekdaj? tud pri moji tašči so jo odkrili fuuuul pozno - mal pred 50-im rd-jem ... noro, no ... a prej pa cel življenje živiš tko kot živiš, kako, da niso uspel prej diagnosticirat?

sm mela od lani kr fine težave... driska zaprtje driska zaprtje... nikad konca! občasno sem bila tako napihnjena, da sm mela trebuh kot v šestem mesecu. brez heca! včasih mi je hotl že popek obrnt user posted image bolelo me je vse, kr naprej angine, ki so se sicer spomadi umirile in do zdaj nism mela nobene. skos sm bla zaspana, brez elana, kar naprej bi spala. tut 10 ur spanca mi ni blo dovolj... je bla kr kriza. no, zdj se pa stanje ful izboljšuje z dieto. sm pa mela od marca napačno diagnozo... sicer se je stanje malo poboljšalo ker ful stvari nism jedla... ampak ni blo pa to to. sicer pa me še v naslednjem mesecu čaka gastroskopija in bris dvanajstnika, tk da še nism fertik s preiskavami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 13:09:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1545
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 13:46:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 14:56:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1547
23.6.2011 15:57:47   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

sm mela od lani kr fine težave... driska zaprtje driska zaprtje... nikad konca! občasno sem bila tako napihnjena, da sm mela trebuh kot v šestem mesecu. brez heca! včasih mi je hotl že popek obrnt user posted image bolelo me je vse, kr naprej angine, ki so se sicer spomadi umirile in do zdaj nism mela nobene. skos sm bla zaspana, brez elana, kar naprej bi spala. tut 10 ur spanca mi ni blo dovolj... je bla kr kriza. no, zdj se pa stanje ful izboljšuje z dieto. sm pa mela od marca napačno diagnozo... sicer se je stanje malo poboljšalo ker ful stvari nism jedla... ampak ni blo pa to to. sicer pa me še v naslednjem mesecu čaka gastroskopija in bris dvanajstnika, tk da še nism fertik s preiskavami user posted image

ojoj.. user posted image Se pravi, da zdaj ješ vse brez glutena? So precej drage te stvari, ne? Kje pa kupuješ hrano? Jaz se malo spoznam na to prehrano, ker sem zaradi Lanove diete skoraj doktorirala iz dietne hrane. Lahko ti povem recimo, da so testenine najboljše tiste, ki si so samo iz riževe moke, meni čisto slične navadnim. medtem, ko so mi manj dobre tiste, ki so pol iz koruzne moke, pol iz riževe. user posted image

drago ko pes! se bom še spufala zarad te hrane... bo treba mal drgač začet jest in enostavno opustit določene OH. npr dve mali štručki kruha, narezani na rezine, staneta slabe 4eur, keksi okoli 3,50eur, kornfleks 350g je slabe 4 eure... ful drago!

finta je da je vsepovsod gluten! v jogurtih, v paštetah, v sladoledih, še hrenavke ga majo...

Neposredna povezava do sporočila: 1548
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 16:49:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1549
   [Brisano sporočilo]
23.6.2011 16:49:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......