Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 7:52:04
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro! Zaspana sem, nikakor se ne morem naspati. Mogoče je to aprilsko vreme krivo, kaj vem. Skratka, niti čaj ne pomaga.
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 8:25:51
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro . Majuska, da te en mejčkn potolažim - jest sem tud povožena. No, je pa res, da sem ob 1ih kr še gledala u luft. Sploh nisem mogla zaspat . Sem pa bila pridna zvečer - vse zlikala . Pa res nisem imela mal cunj. Dons sem pa v službi. Dons in jutr bo Nino tašča čuvala, ker se je men kar nekaj dela nabral v službi , bi bila pa prov z veseljem še z Nino doma.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 8:34:03
|
|
|
|
Cuba Libre
|
jutrooo! tk ko smo pa mi dans slabo spali... neverjetno! skos se je zbujal, jokal, klical atija... nikkr da bi zaspali. in jst mam dans izpit, pa totalno nenaspana... ajme! pa tut to bomo pregural! tk da... dame moje, ob 16h držat pesti! ker je zadn. čist zadn!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 8:40:07
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Dobro jutro . Majuska, da te en mejčkn potolažim - jest sem tud povožena. No, je pa res, da sem ob 1ih kr še gledala u luft. Sploh nisem mogla zaspat . Sem pa bila pridna zvečer - vse zlikala . Pa res nisem imela mal cunj. Dons sem pa v službi. Dons in jutr bo Nino tašča čuvala, ker se je men kar nekaj dela nabral v službi , bi bila pa prov z veseljem še z Nino doma. Jaz sem v nedeljo uspela zlikat en ogromen kup, na srečo ne preveč garat, tims
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 8:48:15
|
|
|
|
petra1984
|
tims - za spol ne bova sprašvala - isto ko pr janu naj bo presenečenje. čeprav mi je že par ljudi rekl da bo fantek. Pustmo se presenetit! A ima katera kake izkušnje z zavarovalnico Generali? Nam je v torek med nevihto skurl tv pa je zavarovan in me zanima če so kej radodarni z nakazili!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 9:15:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 9:36:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 10:16:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 10:37:15
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Dobro jutro . Majuska, da te en mejčkn potolažim - jest sem tud povožena. No, je pa res, da sem ob 1ih kr še gledala u luft. Sploh nisem mogla zaspat . Sem pa bila pridna zvečer - vse zlikala . Pa res nisem imela mal cunj. Dons sem pa v službi. Dons in jutr bo Nino tašča čuvala, ker se je men kar nekaj dela nabral v službi , bi bila pa prov z veseljem še z Nino doma. Jaz sem v nedeljo uspela zlikat en ogromen kup, na srečo ne preveč garat, tims Ne bom, mi je šefe reku, da grem lahko domov, tko da ob pol dvanajstih grem In tud jutr bom še doma z našo piško , pa Tim pride jutr domov, tko da sem prov vesela CL, da se boš lahko čimbolj zbrala na izpitu .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 10:54:07
|
|
|
|
tims
|
Almera, tole glede forumov se pa čist strinjam s tabo .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 11:50:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 13:34:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 13:42:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 13:57:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 15:25:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 15:41:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 21:31:24
|
|
|
|
metuljcek321
|
hej za vse lepe novičke & doživetja, am happy to read about them! za vsa potepanja, čvekanja, uživancije! težave s spanjem - naj minejo asap neprespanost - šccc, šcccc kdaj dobiš rezultate ambio? res je tko, kt je napisala hruška: zdaj še ne vesta za spol otročka, notri pa bo pisalo konretno, al je on ali ona ... no more surprises ... razen, če ti nekdo drug prebere & zamolči ta del imena? hruška - tvoje ime? no, saj zdaj je brez veze, da poveš, otroček bo itak tik-tak tukaj. maš vse prištimano? maš zdaj že na bolj pogosto preglede? kako se poučutiš? no, vsaj vroče ni za znoret, ne a bo vikend kaj lepši? mam lepe, lepe plane cuba, how r u? je šlo?
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 21:35:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
še 3 lepe šolske novičke: - državno povprečje pri NPZ-ju pri angleščini smo presegli za majčken manj kot 10% - bli fuuul pohvaljeni anglisti - danes končno dobila interaktivno tablo v učilnico ... pa da se moderniziram ---- woohoo ... - še samo 12 x v šolo, pol pa PUČITNCE ... res ne vem, kako je možno, da je že junij ... en mal mi je že grozn, k vem, da bo tko hitr september tukaj .... ok, ok, kje je še to, ampak ena mini senca je že tam nekje gor .... pozabte ... ma, res kul
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 21:36:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 21:38:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2011 22:02:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 22:24:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa oj tole sem pa ravn uletela in prebrala... petra na amnio poveš al hočeš vedet spol al ne... vsaj jaz sem povedala in potem vpišejo al pa tudi ne... sicer pa nočko vsem Lepo, da si nas prišla pogledat
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.6.2011 22:26:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 še 3 lepe šolske novičke: - državno povprečje pri NPZ-ju pri angleščini smo presegli za majčken manj kot 10% - bli fuuul pohvaljeni anglisti - danes končno dobila interaktivno tablo v učilnico ... pa da se moderniziram ---- woohoo ... - še samo 12 x v šolo, pol pa PUČITNCE ... res ne vem, kako je možno, da je že junij ... en mal mi je že grozn, k vem, da bo tko hitr september tukaj .... ok, ok, kje je še to, ampak ena mini senca je že tam nekje gor .... pozabte ... ma, res kul super za pohvale sicer pa, metuljčica ej Ljubljančanke in okolica, a se bomo kaj dobile pred dopusti?
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 10.6.2011 7:05:20
|
|
|
|
petra1984
|
hruška - sej je že umpa napisala, da te vprašajo, če želiš vedet spol in midva sva se odločila, naj tega ne napišejo
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 10.6.2011 7:05:53
|
|
|
|
petra1984
|
pa dobro jutro, sicer deževno, ampak glavno da je PETEK!!!!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.