|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del
8.6.2011 11:19:34   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Hm, kaj za vraga se pa tle v Supernovi dogaja? Trojni gasilci z sirenami in še rešilec so uleteli. Možno da imajo evakuacijsko vajo

gorelo je v eni trgovini v prvem nadstropju. Je moj tam in pravi da so pravkar pogasili. Ne ve pa v kateri trgovini samo da je v prvem nadstropju.

a pol je bil prav požar, strela nimaš kaj, sam kadilo se pa ni nikjer nič, imajo očitno odlično ventilacijo. Sem šla malo prej na pošto in se m se mimo peljal, pa so bili policaji v neprebojnih jopičih tako da mi je padlo na pamet da je mogoče kakšen preplah zaradi bombe.
Še prej sem bila pa v Leclercu,kjer je nenormalna gužva, sem pa pomislila da jim je Leclerc kakšno sabotažo nardil da so vsi iz Supernove tja prešaltali user posted image user posted image user posted image

metuljčica: pri nam je problem uspavanje, sej ko zaspi si kot top. Danes ponoči je bila faca. Pride k nama in se mojmu uleže m ed noge in pravi: mami lulat, se vstanem in rečle: a ti tam pančkaš mami, a ležim na očiju ? Jo dam lulat, reče: bi pila. Iščem v poltemi po kuhinjski mizi kozarec iz katerega je pila zvečer, pa reče: sem že našla kozarček, spije mi da roko in greva nazaj v sobo, zleze na posteljo, se uleže, stisne pliškota in reče: mamica moja, a me boš uspavala? user posted image user posted image user posted image sem jo dvakrat pobožala pa je že smrčalauser posted image

sladki so, ti naši julijčki, res

naša pa danes pride v ta veliko posteljo in je potem skakala, vriskala, sva se igrali na veliko ... in izvjavi: "Mami, a se dons hecava, a ne?" In smeh ... kolk je blo fajn ... čist nič se nama ni mudilo, kva je blo d bestično .... wiiii ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 11:20:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1052
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 11:30:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1053
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 12:10:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1054
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 12:13:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1055
8.6.2011 12:23:52   
petra1984
SPANJE: tud pri nas še ni idealno, ampak zvečer ob cca 9 greva v poslo, jz se usedem na gugalnik v njegovi sobi , spije flaško in zaspi. Se pa še vedno ponoč 1-2 krat zbudi in kliče za sok/mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 1056
8.6.2011 14:13:33   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

HD - upam, da bo še naprej super s Kali - prijateljica ima 3 leta razliko, pa je bilo zdaj par mesecev kar hudo. Kar se pa vrtca tiče, pa Bor nikoli ni vprašal zakaj mora on hodit, Ronja pa ne. Pa itak bi mu bilo doma dolgčas, ker ne bi imel svojih prijateljčkov

Trma - joj, kar trkam, pri nas je zaenkrat še  ni - se da zaenkrat več ali manj vse zelo hitro z njim zmenit. Zvečer imamo pa res že utečen ritual in sploh ni nobenega ugovarjanja

Tudi pri nas je vedno en in isti ritual in vedno eno in isto izsiljevanje
, neki časa nazaj je tud tatko doumel, da je BZ popuščat ampak ona še vseeno vsak slehern večer po svoje izsiljuje

Isto. Pri nas traja to že ene pol leta.. Pa sva mislila, da če bova vztrajala, da ne bo več hodil iz sobe, da se bo naučil, da se vleže in zaspi.. pa nič kaj ne pomaga.. Vsak večer isto sranje..Njegov rekord je, da vztrajal do 23 30. user posted image

Včasih si mislim, da bi najraje zaklenila sobo. user posted image (ne se bat, sej ne bom tega naredila)

Uf, jest pa že telefon mela u roki, da bi kam poklicala user posted image Hec, hec.

Mi pri Timu nismo vedl, kaj je trmauser posted image . Res. Dva-trikrat je imel en manjši izpad, pa je kr hitro ugotovil, da s tem ne bo nič. Nina.... Ja, to je pa druga zgodba. Ko ima svoj svetel dan, je za naju nočna morauser posted image . Dretje, vpitje, metanje na tla (sebe in tud kej druzga)... Skratka, trma kot jo vidimo na tv-ju. Ampak potem sva z mojim ugotovila, da najbolj zaleže edino to, da jo pustiva čisto pri miru. Al pa ji rečeva, da če se tko dere, da jo nič ne zastopiva, pa se potem počas pomiri. Objemanje in božanje je pri nas dosegl glih kontra učinek. Sam zdej je že ful boljš. Taki izpadi so zelo poredki. Že trkamuser posted image .

Kar se pa večernega spanja tiče... pri nas je še vedno tko, da eden od naju mora z njo. Pa me sploh več ne moti. Raj se uležem zraven, pa v cca 15ih minutah zaspi, kokr pa da bi se kregala in pregovarjala in bi se vse skupaj zavleklo eno uro.... Ej, prov ne da se mi. Sej smo imel obdobje, ko je lepo zaspala v svoji postelci, pol smo jo pa prenesli v otroško na velko pojstlo, pa se je vse skupaj končal. In potem je problem, ker spita s Timom v isti sobi in ko sva z mojim hotla da sama zaspi, se je drla k da bi jo iz kože dajal in logično da je Tima ful motil, tko da zdej mamo tko kokr mamouser posted image . Sej bo že enkrat ugotovila, da ni čist nič narobe, tud če sama zaspiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1057
8.6.2011 14:16:07   
tims

Včasih berem forume na med.over.net.. in skoraj vsak post o problematičnih najstnikih se začne tako: Že od rojstva je bil zelo zahteven in naporen otrok, imeli smo težave s spanjem, krči.. user posted image user posted image user posted image

Se človek malo ustraši kaj nas še vse čaka. user posted image

user posted image user posted image user posted image . To so pa radosti starševstvauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 14:23:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 14:24:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
8.6.2011 14:27:42   
tims

am, pr nam je pa tako, če grem ležat zraven nje traja dve ure da zspi, če jo pa prepričujeva in nosiva nazaj pa traja 120 minut, tako da ne moreš vedet za kaj bi se odloču

Men se ta druga varianta zdi krajšauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1061
8.6.2011 14:28:34   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Včasih berem forume na med.over.net.. in skoraj vsak post o problematičnih najstnikih se začne tako: Že od rojstva je bil zelo zahteven in naporen otrok, imeli smo težave s spanjem, krči.. user posted image user posted image user posted image

Se človek malo ustraši kaj nas še vse čaka. user posted image

user posted image user posted image user posted image . To so pa radosti starševstvauser posted image

super motivacija za še enega otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko pa gledaš tud tko : ni šans, da sta dva otroka glih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 14:29:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
8.6.2011 14:29:17   
tims
Glu - naj ti čim hitrje mine ta gužva. Še malo, pol pa dopust... Že veste kam boste šli? Imate že kaj planirano?

Metuljčica
- user posted image men je tud konzorcij ena droga - ampak zarad vonja. Men nenormalno lepo dišijo nove knjige, zvezki... Se vedno vrnem v obdobje na začetek šolanjauser posted image

Petra
- čestitke tudi z moje strani! Pa upam, da čimprej dobiš lepe izvide od ACuser posted image ! A za spol že vesta?

Neposredna povezava do sporočila: 1064
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 14:34:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 14:37:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 15:42:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1067
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 15:56:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1068
8.6.2011 16:15:43   
tims
Populis, kokr jest vem, rezervacijo lahko uveljavljaš, če otroka ni en mesec. Se pravi npr: od 01.07.-31.07. al pa od 10.07.-10.08. Tko sem jest uveljavljala za Tima. Če bi bilo delovnih 30 dni, je to potem dober mesec in poluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 17:03:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 17:03:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 17:04:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1072
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 17:17:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1073
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 17:35:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1074
8.6.2011 23:41:46   
Majuska
Ma grem spat, dovolj imam računalnika ... user posted image

Nočko!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.