tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Almera HD - upam, da bo še naprej super s Kali - prijateljica ima 3 leta razliko, pa je bilo zdaj par mesecev kar hudo. Kar se pa vrtca tiče, pa Bor nikoli ni vprašal zakaj mora on hodit, Ronja pa ne. Pa itak bi mu bilo doma dolgčas, ker ne bi imel svojih prijateljčkov Trma - joj, kar trkam, pri nas je zaenkrat še ni - se da zaenkrat več ali manj vse zelo hitro z njim zmenit. Zvečer imamo pa res že utečen ritual in sploh ni nobenega ugovarjanja Tudi pri nas je vedno en in isti ritual in vedno eno in isto izsiljevanje, neki časa nazaj je tud tatko doumel, da je BZ popuščat ampak ona še vseeno vsak slehern večer po svoje izsiljuje Isto. Pri nas traja to že ene pol leta.. Pa sva mislila, da če bova vztrajala, da ne bo več hodil iz sobe, da se bo naučil, da se vleže in zaspi.. pa nič kaj ne pomaga.. Vsak večer isto sranje..Njegov rekord je, da vztrajal do 23 30. Včasih si mislim, da bi najraje zaklenila sobo. (ne se bat, sej ne bom tega naredila) Uf, jest pa že telefon mela u roki, da bi kam poklicala Hec, hec. Mi pri Timu nismo vedl, kaj je trma . Res. Dva-trikrat je imel en manjši izpad, pa je kr hitro ugotovil, da s tem ne bo nič. Nina.... Ja, to je pa druga zgodba. Ko ima svoj svetel dan, je za naju nočna mora . Dretje, vpitje, metanje na tla (sebe in tud kej druzga)... Skratka, trma kot jo vidimo na tv-ju. Ampak potem sva z mojim ugotovila, da najbolj zaleže edino to, da jo pustiva čisto pri miru. Al pa ji rečeva, da če se tko dere, da jo nič ne zastopiva, pa se potem počas pomiri. Objemanje in božanje je pri nas dosegl glih kontra učinek. Sam zdej je že ful boljš. Taki izpadi so zelo poredki. Že trkam . Kar se pa večernega spanja tiče... pri nas je še vedno tko, da eden od naju mora z njo. Pa me sploh več ne moti. Raj se uležem zraven, pa v cca 15ih minutah zaspi, kokr pa da bi se kregala in pregovarjala in bi se vse skupaj zavleklo eno uro.... Ej, prov ne da se mi. Sej smo imel obdobje, ko je lepo zaspala v svoji postelci, pol smo jo pa prenesli v otroško na velko pojstlo, pa se je vse skupaj končal. In potem je problem, ker spita s Timom v isti sobi in ko sva z mojim hotla da sama zaspi, se je drla k da bi jo iz kože dajal in logično da je Tima ful motil, tko da zdej mamo tko kokr mamo . Sej bo že enkrat ugotovila, da ni čist nič narobe, tud če sama zaspi .
|