oktober11 -> RE: Štajerske nosečke 2011 (18.6.2011 11:42:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10 Aja, punce, ki ste pri dr. Kopšetovi; A vam tud noče (dodatnih) UZjev delat? Meni je rekla (po tistem prvem, ko je nosečnost potrdila) da bova naslednjič pogledali šele na morfi.. V prvo mi je nardila enih 9 UZjev do 34. tedna [sm=smiley24.gif] zdaj pa dobim sam ta 2, ki mi pripadata. [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] jaz imam njo za ginekologinjo. pri meni je isto blo - "potrditveni" UZ+morfologija. ampak ker si na morfologiji ni mogla pogledati desne strani srčka, mi je ta teden naredila UZ srčka, kar pa je bilo zelo hitro mimo. ko sem jo vprašala kolko je otrok že velik in težki, mi je odgovorila da tega danes ne bove gledali, da imam v zadnjem trimesečju še 2 UZ, kjer bomo vse to videli. škoda, me pač zanima kako velikega otročička imamo pri 23 tednih [sm=zmeden.gif] dr. kopšetova ti je v prvi nosečnosti toliko pregledov naredila? kdaj si pa bila noseča? ful hecno da se število UZ kar tak zmanjša, jaz bi še tudi imela kakega [sm=smiley1.gif] pri meni gre za prvo nosečnost, tak da niti ne vem kak bi moglo biti. beba75, iskrene čestitke in dobrodošla med nami [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] verjamem da je veselje ogromno [sm=smiley1.gif] za proste ginekologe ne vem, NS sem jaz imela v MB pri dr. Pelkičevi (sem bila zadovoljna z njo, si je pol ure časa vzela da smo lepo pogledali otročička), morfologija pa se opravlja nekje med 21. in 24. tednom nosečnosti. glede na to da si stara 36, boš imela NS zastonj, plus tega še te bodo verjetno na amnicintezo poslali. med nosečnostjo boš parkrat tudi laboratorij obiskala, kjer ti bodo naredili vse možne preiskave. se pa od ginekologa do ginekologa razlikuje kake preglede imaš, tak da težko rečem. po moje bodo do tebe kar pozorni, glede na to koliko časa sta se trudila za ta dva otročička, tak da ti samo čimveč uživanja zaželim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|