*Zvončica* -> RE: Štajerske nosečke 2011 (16.9.2011 10:16:53)
|
Hej štajerke, komaj sem nas našla...smo se kar na drugo stran preselile, pa da nas malo dvignem. V Mb. lep sonček, jaz trenutno malo več na nogah in prav paše... Malo sem pogledala seznam, vidim, da vas je kar nekaj septemberk, no za enimi že je porod; za tiste, ki še čakate, pa navijam, da bo šlo čim hitreje in gladko in nasploh, da boste imele lep porod [sm=bravo.gif]. IZVIRNO SPOROČILO: Romanca23 rainbow saj pa Mb ni tako velik kot pravi issa_ jaz vedno grem peš do centra in prav paše..res pa da sem večinoma v europarku če kaj nakupujem [sm=smiley36.gif] Ja, mi gremo tudi veliko peš v mesto (no, zdaj ko morem več mirovat sicer ne), itak imamo do centra samo nekje 10 min, pa zelo rada se tja sprehodim. Tudi nam je drugače najbližji park Magdalenski, kje bo pa na tem koncu fajn za vozičkat pa niti še nisem razmišljala (prvič smo itak bili v N. Vasi in sem dopoldan bila bolj tam, popoldan pa kako kdaj). Sicer bo pri meni malo tudi odvisno od vremena...no upam, da bo februarja že lepo oz. ne bo več neke hude zime in bomo lahko več zunaj z dojenčkom, pa da ne bo nekih prehudih kolik, da bodo sprehodi sprehodi, ker prvič ni bilo ravno tako...no, samo na bo treba še kar malo počakat, kje je še moj pdp... Kako ste kaj ostale, kako preživljate te zadnje lepe dneve...naslednji teden neke ohladitve napovedujejo ?
|
|
|
|