|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
29.9.2011 16:56:34   
tecnobica
Ojla po dolgem cajtu. Kar nekako mi ne znese. Danes sem si vzela čas in berem ter sproti pišem odgovor.

Kavica - ne pijem že lep cajt. Tud pred nosečnostjo sem pila samo brezkofeinsko belo. ZDaj pijem zjutraj tavelko šalco čaja za nosečnice.

Tekočina - zjutraj 3 deci čaja, med šihtom liter vode in ene pol litra čaja, doma pa še kak literček, odvisno do dneva pa če mam flaško pri sebi.

Teža, trebuh - zaenkrat 4 do 5 kg, teža vsakodnevno niha. Trebuh pa ku da grem jutri rodit. Se mi je ene 14 dni nazaj kar spahnil ven. Od takrat nosim samo še nosečniške hlače.

Šiht - jaz še kar delam. Sem rekla, da bom še do jesenskih počitnic. Pa zgleda, da bom že prej obležala za nekaj časa, ker me od včeraj boli grlo, pa tudi nekaj mi iznosa teče. To je pa bližina otrok, ki ne znajo kašljat in kihat v roko.

Zanima me kako se šteje mesece. Ker mene vsi vprašajo v katerem mesecu sem. Pa znam povedat samo teden.

WC ponoči - včasih vstanem enkrat da grem na wc, včasih ne.

Cukr mi ful paše. Pa pojem in imam potem ful slab občutek v želodcu, ustih. Tko da se kar nekaj probavam branit. Ampak mi ne uspe redno. Pol pa pojem in sem slabe bolje, ker mi je slabo.

Materinska šola - še ne vem, a naj grem v PO, ali tle v domačem kraju. V PO traja en mesec dvakrat tedensko, doma pa dva meseca enkrat tedensko, s tem da se začneta oba tečaja v novembru. Mal mi gre za bencin in stroške, ampak bi raje šla v PO, ker organizira to porodnišnica.

Voziček sem šla zadnjič gledat v BC. Mal so mi čudne tiste gume in zavijanje pri mutsy urbančku. Zdaj morm še mojga spravit, ki je nad sliko kar nadušen. Bomi vidli, kaj bo rekel. Jajčko sem pa dobila rabljeno od PP.

Joške - nimam več belih madežev na bradavicah. Je pa res, da mi jih dragi vsak večer masira z Weleda oljem. Kupila sem pa pod nujno ker se mi je na trebuhu naredilo par strijic... Bljak.

Kokoška, čestitke ob poroki.

Beti 1 pozdravljena med nami.

Ronja, super, da boš teta. Jaz ne bom verjetno nikoli. Brat ne pokaže zanimanja za ženske... (no saj za moške tud ne, da se ne bi narobe razumele).

V Tosamo bom verjetno tud sama zavila, al pa bom kar prek neta naročila. Kolegica priporoča za prve dni za čiščo neke bombažne podložke namesto vložkov in mrežaste hlačke. Pa nekaj tetra plenic bo treba in krpic... Se pa še odločam, če ne bi kar probala tudi povijat v tetra. Une krojene se ne bodo posušile in bi rabila sušilca, platikfantastik se mi pa mal gravžajo. Pa še tolk smeti narediš.

Bunde ne bom kupovala.Se bom že v čebulo oblekla.

Srečanje... če bo v LJ, bi mogoče priletela. Samo sem pa za nekje "ne v centru" lj, da bom lahko parkirala. Mogoče kje na Rudniku ali pa v BTCju.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
29.9.2011 18:43:46   
vijolica2
Wiiii voziček sva danes dobila user posted image fulll mi je všeč user posted image user posted image user posted image
Tećnobica-tukaj imaš po mesecih http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecnost%20po%20mesecih%20in%20tednih.html .. tudi jaz nisem vedela kako to gre, sedaj pa vsaj znam povedati da sem v 6 mesecu, čeprav jih malo verjameuser posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
29.9.2011 19:35:51   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.8., MS (okolica), user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 11.10., 23.8. ?, user posted image
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 11.10., 30.8., Izola, user posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, Savinjsko

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 18.10., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, KR, user posted image
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 19.10., 8.9., Domžale, user posted image
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.10., 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3.10., 26.8., Domžale, user posted image

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 5.10. (3D), 8.9., LJ, user posted image

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 20.10., 21.9., Divača, user posted image

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ, user posted image
beti 1, 34, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 19.10., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.10., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

SKUPAJ NAS JE: 71user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 12
user posted image = 18

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
29.9.2011 19:36:08   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: miami10
mistica-lahko pišemo kdo je poročen in kdo kozurnik...če se strinjate user posted image
lp

Hvala za idejo, cenim tvoj trud, a se kar strinjam z Janchekuser posted image Bolj sem imela v mislih to, da bi vpisale kaj glede bebijev, nosečnosti,... na enem seznamu sem videla, da pišejo +kg, pa se mi tudi to ne zdi dobra primerjava, saj je vsaka od nas različna, prvorodke, drugo in več rodke, ... Mogoče pa do januarja dobimo še kako idejo user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
29.9.2011 19:45:18   
Mistica
Ojla, čvekice

Ronja in n€na -
full ste zlate, ker ste me pomirjale s svojimi besedami in mnenji. Res cenim to, hvalauser posted image Včeraj naju je G na 3D/4D precej pomirila, tako da upamo, da bo v ponedeljek UZ pokazal same dobre rezultate. Se pa trudim čim bolj počivat, vsaj ko nisem v službi. 

martythezebra - košaro bova skoraj 100% kupila rabljeno, ker je razlika več kot 100€. Športni del in ogrodje pa ali rabljeno (če bova dobila kakega dobro ohranjenega in tam nekje do novembra), če pa ne, se bova zapeljala do Italije in če bo ugodno, kupila to dvoje novo. Lupinico pa že imam- PP, sicer ne gre na ta voziček, a itak nimam namena user posted image vozit na vozičku.

Že ko se menite o bolniških - koliko traja tista prva bolniška, ko si na breme delodajalca- 30 delovnih ali 30 koledarskih dni?

A si je katera že računala kdaj nastopite porodniški dopust? Sem prav izračunala, da če imam rok 4.1., nastopi porodniška 7.12.? Hvaležna bom, če bo katera pomagala in razjasnila.

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
29.9.2011 20:08:38   
tecnobica
Bolniška v breme delodajalca traja 30 koledarskih dni.

Kdaj greš na porodniško si pa izračunaj na strani od CSD Šiška.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
29.9.2011 20:58:14   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
koliko traja tista prva bolniška, ko si na breme delodajalca- 30 delovnih ali 30 koledarskih dni?

Odvisno kaj misliš. Koliko časa te še plačuje delodajalec (30 delovnih dni) ali koliko časa je v pristojnosti tvojega izbranega zdravnika ( 30 koledarskih dni, po tem odloča zzzs).

Domnevam da tebe zanima drugo. 

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 29.9.2011 21:11:25 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
29.9.2011 21:09:53   
Roberta69
Ja, sem se zmotila za starost ta starejšega user posted image , sicer je pa v postih ne malo tipkarskih/pravopisnih napak, ampak važno, da se raume, za kaj gre, a ne user posted image .

Porodniška se mi tele dni izteka, ja (ne vem čist točno, kateri dan)... se pa ne bo v teh treh mesecih nič posebnega spremenilo, ker delam itak doma, no, kadar tele "podaljšane" porodniške furam, se malo "izogibam" delu, pa ne vzamem toliko za prevajat in to oddelam v parih večernih uricah (sem žal morala tudi med porodniško delat, ker drugače bi bilo po koncu porodniške kar težko, ampak za tole porodniško, ki prihaja, bom pa res morala enega študenta zangažirat, ker mi ne bo zneslo - že zdaj je bilo velikokrat čist too much zvečer/ponoči delat...).

Joj, ko si ta drugič noseč, sploh ne veš, da se kaj posebnega dogaja, ko si ta tretjič, še sploh, če imaš doma dojenčka, pa res nič ne dojameš user posted image , mi je kar mal scarry, ker bo to zdaj, zdaj tu user posted image . Si moram pa kakšen dan vzeti za "doživljanje" nosečnosti, ker je tale le zadnja (skoraj ziher user posted image ).

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
30.9.2011 5:32:06   
tinkibinky

LEPO POZDRAVLJENE,KER NE MOREM SPATI ,SEM MALO BRSKALA IN VAS NAŠLA .MOJE IME JE HELENA,PRIHAJAM IZ OKOLICE DOMŽAL.TUDI MI PRIČAKUJEMO JANU.2012!PDP IMAM PO UZ 15.1.2012.TO BO NAJIN DRUGI OTROK(PRVI JE PUNČKA IZABELA STARA 3LETA IN 8 MESECOV)

ZA ENKART BY

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
30.9.2011 7:02:45   
soncnica28
En lep jutranji pozdravček vsem user posted image !

Danes je moja zadnji dan v službi (vsaj upam, da ne bo komisija čez en mesec kej zafrknila), tko da se zdej počasi začenja gnezdenje in priprava sobice za našega dojenčka.

Trebuh je iz dneva v dan večji, ravno včeraj sem se mal gledala v ogledalu in me je kar strah postalo kaj šele bo čez 3 mesece. Upam, da bom vsaj normalno mobilna.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu tinkibinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
30.9.2011 7:14:58   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

nobenega svojega plašča ne zapnem več,

Trenutno vetrovke še zapnem, ampak ko bo čas za bundo, pa dvomim, da bo šlo (izkušnje od Lejle). Tako da upam, ad mi bo spet za ta čas tašča posodilla svojo preveliko bundo (je shujšala, pa ji ej tista velika).

Meni je v prvi user posted image mami posodila eno bundo, ki ji je prevelika, tako da verjetno jo bom v tej nosečnosti tudi prosila user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
30.9.2011 7:27:16   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: sanrca.81

Živijo...sem bolj redka tu,ker sem lenko za pisanje :). Kok je men znano dajo vsem tisto cukrano vodo za pit...jst sem v 23 tedni in nasmedn tedn jo bom pač mogla spit :). Ker to je sam preventiva ,če slučajno se kej sladkor povišal. Drgač pa čas tk hitr beži, da groza....zanima me, če so vaši malčki v trbuščku tud tko aktivni kot moje dete malo ....ker non stop brca in brca....lp

Ja moj je tudi zelo zelo aktiven...no kakšne dni bolj spi user posted image

(odgovor članu sanrca.81)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
30.9.2011 8:14:01   
vijolica2
Tečnobica- link do nosečnosti po mesecih:http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecnost%20po%20mesecih%20in%20tednih.html

Sem že  zgoraj prilepla samo sem pozabila tvoje ime odebeliti, sedaj pa nisem mogla popraviti.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
30.9.2011 8:24:23   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: tinkibinky

LEPO POZDRAVLJENE,KER NE MOREM SPATI ,SEM MALO BRSKALA IN VAS NAŠLA .MOJE IME JE HELENA,PRIHAJAM IZ OKOLICE DOMŽAL.TUDI MI PRIČAKUJEMO JANU.2012!PDP IMAM PO UZ 15.1.2012.TO BO NAJIN DRUGI OTROK(PRVI JE PUNČKA IZABELA STARA 3LETA IN 8 MESECOV)

ZA ENKART BY

Pozdravljena, še ena domžalčanka user posted image

(odgovor članu tinkibinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
30.9.2011 8:25:27   
coccinella
Glede tega, ali bi se dobile ali ne....

Ali imate v mislih med tednom ali vikendom?

Neposredna povezava do sporočila: 2015
30.9.2011 9:16:09   
ronja
Joj, ko si ta drugič noseč, sploh ne veš, da se kaj posebnega dogaja, ko si ta tretjič, še sploh, če imaš doma dojenčka, pa res nič ne dojameš

Speak for yourselfuser posted image . Ja, če gre vse tipitopi ok, verjamem, da je res tako, ja.user posted image

Mam pupi doma, tako da pojem več buscopana kot sicer... Se kar pozna, ko pač ne moreš NIČ počivat... Lejla je namreč v noči iz torka na sredo zbolela in od takrat je doma, z njo pa seveda še Ronja. Se nekaj trudim delat kaj z njima, čeprav sredo sem bolj prevegetirala, ker smo bile že 3 dni same (lubi teren) in se je lubi vrnil šele zvečer in sem šparala atome za "nujno".

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
30.9.2011 9:59:22   
martythezebra
Oj...
No, da ne bom samo spraševala tukej pa nič povedala o moji nosečnosti :)
Kava meni ni pasala samo prve 3,4 mesece, sedaj pa jo pijem ne vsak dan ampak kašne 2-3krat na teden. Pijem pa turško z veliko mleka ali pa belo kavo v kafičih.
Za materinsko šolo sem že prijavljena in se mi začne 9.novembra.
Na teži sem pridobila 6kg :S , se mi zdi kar velik. Trebušček pa je že mogoče mal bolj očiten, sam nekateri še vedno ne dojamejo :)
Delam pa trenutno nikjer, sem na zavodu. Sem jujila končala šolo, do konca avgusta sem še delala potem me niso vzeli naprej. Potem se mi pa tudi ni zdelo smiselno pošiljat prošenj za te tri mesece pa sem kar doma. Se počasi privajam kako bo celo leto doma, no takrat bo mal več dela :)
Spim še lahko normalno, trebuh me še ne moti zelo. RAzen enkrat ponoči moram vstat pa it na WC, se pozna da tudi dosti pijem (voda). Nič me ne boli, nič ne zatekam. Upam, da bo do konca tudi vse ok.
Vozička še nimamo grem danes ali jutri še enkrat pogledat tistega rabljenega, pa če bo vredu ga vzamem.
Včeraj sva pa bila v Ikei, pa sem ful razočarana. No šli smo predvsem zaradi previjalne, in ni bilo nič. Ena taka normalna previjalna to pa je to. No sva pa najdla eno ful luštno posteljico tako dost masivno in mogoče jo bova kupla, čeprav je bil jogi ful drag. Sva pa potem nabavila banjico, pa une pleničke porisane pa krpice za umivat pa eno spalno vrečo. Kaj drugega pametnega pa tam nisem videla, no imajo pa za večje pa kar dosti stvari. Pa posteljnine in kovtrčki so mi bile všeč. Tako, da bomo šli potem ko bo user posted image že malo zrastel pa še po ostale stvari :)
Najbrž bom šla danes še do Ljubljane do kakšnega Rutarja pogledat za previjalne, če ne pa jo bomo naročili mizarju.
No zaenkrat sem se dost razpisala :) lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
30.9.2011 10:14:46   
ronja
Martyzebra, če misliš imet več otrok (pa tudi če ne), ti ful priporočam previjalke od Izi mobile (so v hali d - pod emporiumom v btcju, če se prav spomnim), midva sva jo kupila na neki akciji, majo vsake tok, je lepa in res kvalitetna. Mi jo uporabljamo vsak ljubi dan že več kot 4 leta, vsak dan predali not ven, malidve loputat z njimi, midva jih naloživa do onemoglosti, ap je še vedno tipitopi! Res kvalitetno, pa pri nas izdelano, pa še prijazni so. Vsaj pogledat pojdi, če bi ti bila všeč, majo par dizajnov.

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
30.9.2011 10:20:22   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Martyzebra, če misliš imet več otrok (pa tudi če ne), ti ful priporočam previjalke od Izi mobile (so v hali d - pod emporiumom v btcju, če se prav spomnim), midva sva jo kupila na neki akciji, majo vsake tok, je lepa in res kvalitetna. Mi jo uporabljamo vsak ljubi dan že več kot 4 leta, vsak dan predali not ven, malidve loputat z njimi, midva jih naloživa do onemoglosti, ap je še vedno tipitopi! Res kvalitetno, pa pri nas izdelano, pa še prijazni so. Vsaj pogledat pojdi, če bi ti bila všeč, majo par dizajnov.

Ja zo je pa res....tudi mi smo tam kupili (sicer v salonu v Mengšu), pa moram reči, da še sedaj zgleda kot da bi jo kupila včeraj. Res kvalitetno pohištvo. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
30.9.2011 10:22:32   
martythezebra
Hvala ronja in coccinella, sj če že tok naokol hodmo bomo šli pa še tja pogledat :)

Neposredna povezava do sporočila: 2020
30.9.2011 10:24:50   
ronja
Aja, ko ne rabiš več previjalke, daš zgornjo desko dol in imaš lep predalnikuser posted image . Ko bo naš odslužil svoje, ga bom prebarvala in še malo predelala in bo stal v bodoči kuhinji kot "otrok" - torej delovni pult - če bom seveda imela kdaj dovolj veliko kuhinjo za kaj takegauser posted image . Ampak take so sanje, pustite mi sanjatuser posted image .

Sicer ti v mš povejo, da mej stabilno, masivno previjalko - nič na kolesih, naj bo vse skup lepo stoječe - najpogostejši vzrok poškodb glave so padci iz previjalke... Tak da NIČ plastičnega na koleščkih, kar lahko sem pa tja voziš, itd... Itak to ves čas rabiš (še celo če ne previjaš, je ful praktično met! Oblačit je ful lažje na tej višini kot na postelji) in ne boš nikamor pospravljala, verjemi;).

Neposredna povezava do sporočila: 2021
30.9.2011 10:27:28   
trnuljčica
Hej Ronja, a sva midve kaj povezaniuser posted image . Moj sine se je iz nič prehladil v pon ponoči in zjutraj lajajoče kašljal. Pač laringitis. In je od takrat doma. MM pa je službeno v tujini od nedelje. A ja, edino drugače je to da HB nisem več na Buskopanu, me je pa mali nalezel.user posted image On je pa seveda že zdrav.

Zastoj v rasti ker smo ravno zadnjič pisali o tem. Mogoče za info- sem v knjižnici videla da je v Mojem malčku članek na  to temo pod naslovom zahirančki. Mislim da je septemberska izdaja.  Malo polistam te revje, ko se mali igra v knjižnici... Imamo tako fino, ki ima lesene igrače, izposoja igrače...

Previjalne jaz jo nimam ker imamo v kopalnici 3,5 metrski pult in imam gor samo tisto blazino za previjanje, ki jo moram še kupiti. Spodaj pa imam zastekljene omariice in v eni je vse za nego otroka.
Je pa tule isti dobavitelji kot v tistem paketu, ko ga dobimo (al pa denar). Mi smo tašči kupili tu stol za hranjenje- lesen- res ok. Pa ceneje kot drugje.
http://www.recinko.si/dojencke-otroke-c-791.php

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 30.9.2011 10:40:29 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
30.9.2011 10:37:52   
trnuljčica
Aja sem kupila jajčko. Fejst punčkasto.user posted image   Uporabila sem kupon minus 15 %, pa še 20 % popust na Dinersu.

Podarim pa kateri kupone od baby centra, če ji kaj koristijo. Sicer propadejo(so do 5.10.) In sicer-
- 3 za 2 ob nakupu otr. oblačil podarijo najcenejši kos
- minus 20% ob nakupu otroške obutve
-minus 20 % ob nakupu otroških igrač
-minus 20 % na izdelke  Philips Avent
-minus 10 % na celoten nakup
Ne velja za spletno trgovino. Akcije se izključujejo.

Pa verjetno morate biti član.user posted image No sej to se ni težko včlaniti.user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 30.9.2011 10:42:21 >

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
30.9.2011 11:06:13   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Tečnobica- link do nosečnosti po mesecih:http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecnost%20po%20mesecih%20in%20tednih.html

Sem že  zgoraj prilepla samo sem pozabila tvoje ime odebeliti, sedaj pa nisem mogla popraviti.

Sem videla, hvala.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
30.9.2011 11:11:08   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: martythezebra

Oj...
No, da ne bom samo spraševala tukej pa nič povedala o moji nosečnosti :)
Kava meni ni pasala samo prve 3,4 mesece, sedaj pa jo pijem ne vsak dan ampak kašne 2-3krat na teden. Pijem pa turško z veliko mleka ali pa belo kavo v kafičih.
Za materinsko šolo sem že prijavljena in se mi začne 9.novembra.
Na teži sem pridobila 6kg :S , se mi zdi kar velik. Trebušček pa je že mogoče mal bolj očiten, sam nekateri še vedno ne dojamejo :)
Delam pa trenutno nikjer, sem na zavodu. Sem jujila končala šolo, do konca avgusta sem še delala potem me niso vzeli naprej. Potem se mi pa tudi ni zdelo smiselno pošiljat prošenj za te tri mesece pa sem kar doma. Se počasi privajam kako bo celo leto doma, no takrat bo mal več dela :)
Spim še lahko normalno, trebuh me še ne moti zelo. RAzen enkrat ponoči moram vstat pa it na WC, se pozna da tudi dosti pijem (voda). Nič me ne boli, nič ne zatekam. Upam, da bo do konca tudi vse ok.
Vozička še nimamo grem danes ali jutri še enkrat pogledat tistega rabljenega, pa če bo vredu ga vzamem.
Včeraj sva pa bila v Ikei, pa sem ful razočarana. No šli smo predvsem zaradi previjalne, in ni bilo nič. Ena taka normalna previjalna to pa je to. No sva pa najdla eno ful luštno posteljico tako dost masivno in mogoče jo bova kupla, čeprav je bil jogi ful drag. Sva pa potem nabavila banjico, pa une pleničke porisane pa krpice za umivat pa eno spalno vrečo. Kaj drugega pametnega pa tam nisem videla, no imajo pa za večje pa kar dosti stvari. Pa posteljnine in kovtrčki so mi bile všeč. Tako, da bomo šli potem ko bo user posted image že malo zrastel pa še po ostale stvari :)
Najbrž bom šla danes še do Ljubljane do kakšnega Rutarja pogledat za previjalne, če ne pa jo bomo naročili mizarju.
No zaenkrat sem se dost razpisala :) lp

Kaj pa če bi previjalno v paketu vzela? Oz, če noče, lahko vzameš denar, pa pol naročiš v podjetju Recinko, ki pakira te pakete. In nad 50€ je brez poštnine. Jih pa zelo pohvalijo, kar sem jaz spraševala. Pa pol se lahko mende da del za previjat dol in imaš kot navaden predalnik.

A v Ikeji dobiš tudi potiskane plenice?

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?