soncnica28 -> RE: Januar 2012 (5.8.2011 7:25:00)
|
Dobro jutro punce! Ste se pa res razpisale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kar se zob in dlesni tiče, so tudi mene bolele in skelele, pa sem si jih malo s propolisom namazala in je bilo bolje. Zdej me spet nekaj skeli, pa ne vem al je dlesen al zob, ki ga imam za popravit. Imam pa konc septembra zobozdravnika. Drugače pa tudi jaz uporabljam ščetko Curaprox in mi je super, mi jo je tudi zobar predlagal, ker je zelo mehka za dlesni in ima tako veliko ščetin, da povsod sežejo. Glede hrane nimam posebnih zahtev, jem tako kot sem prej, po 5 obrokov dnevno, mogoče bi v službi morala malo zmanjšati vnos ogljikovih hidratov (kifeljčkov, potičk in takih zadev), drugače pa si samo malo več kisam solato, kot prej. Se mi je pa prej v mojem ''bruhalnem'' obdobju obračalo, če sem na TV videla kake oglase za hamburgerje in podobno. Sem pa v tem obdobju shujšala ene 3 kg, tako da sem ob začetka nosečnosti (se pravi v 18.-ih tednih) zredila za ene 1,5 kg. Glede opreme še nisem nič kupovala, drug teden grem mal po LJ na ogled, predvsem moram dobiti kake nosečniške hlače. Bom pa tud jaz šla mal v Ikeo in Kiko pogledat v Celovec, na netu sem videla, da imajo full lepo posteljnino, pa banjice in te zadeve. A bušije si kej mažete? Jaz uporabljam maslo za nosečnice Burt's Bees, ki je res odličen in sem rekla, da bom tudi za dojenčka kupila njihovo kozmetiko. Je sicer mal dražja, ampak naravna, na osnovi čebeljega voska. Full je nežna in zelo lepo diši.
|
|
|
|