tecnobica -> RE: Januar 2012 (4.8.2011 12:40:53)
|
AnaNunez, v nosečnosti so vedno dlesni bolj občutljive. Jaz sem si hvala bogu pred nosečnostjo vse zobe poštimala, tko da ko sem bla en mesec nazaj pri zobarci, je rekla, da se vidmo čez eno leto, razen če bodo kake težave. Lahko pa pridem po nasvet kadarkoli. me je pa tudi opozorila, da lahko dlesni krvavijo, pa da to ni nič takega. Da so tudi njej, ko je bila noseča. Kar se hrane tiče, jaz gledam, da jem ful domače hrane, pa če se le da, pridelamo vse brez raznih škropiv. samo kaj ko mi reccimo paradižnik sploh ne paše letos, pa toliko ga imamo. Mi naredi ful kislino. Zadnje čase jem (no, prov žrem) radič, pa kak jajček dam gor al pa malo fižolčka. Drugače pa jem tko kot sem prej, morda še manj. Kile mi do sedaj uspeva kontrolirat in sem se od začetka zredila "samo" za kilo. Pa upam, da ne bo šlo več kaj preveč gor. Ker imam že tko od prej zaloge več kot preveč. Evo, sem pa lihkar spravla še eno elevitko pojest. Odkar je šel 3. mesec mimo, je ne jem več. Pa saj dobim vse vitaminčke s hrano, vsaj upam. Mi je ostala še ena tablica Elevita in sem se odločila, da moram to pojest do konca nosečnosti. Mogoče bom vsake kvatre eno, pa bodo šle.
|
|
|
|