Roberta69
|
Danes končno dobila nazaj sušilec (se mi je zdelo, da živimo v pralnici - čist skos štenderji, pa stroj zalaufan ) in zvečer oprala, posušila zlozila dva stroja ta malih rozastih cunjic, tako da ima punčka kaj za obleči . Oprati moram še oblogo in posteljinino za zibko, zimsko vrečo za lupinico in voziček sem že... Do petka izgleda uspem vse lepo prištimat . Imam pa še ta starejšega doma, je čist prehlajen in prov tak revček . Tok mu iz nosa teče, da ni za verjet in ima že vse rdeče, ampak nimam kaj narest. Je pa smotano, ker moramo cel dan not čepet, ker je zunaj res premrzlo in se dan kar vleče. Sem kar malo vznemirjena in nič zaspana, bi vseeno rada tele malenkosti porohtala, da bo med mojo odsotnosjo in prihodom čimbolj vsakdanje/normalno. Tele dni gre kar zares, sploh ne morem verjet, da bo zdaj, zdaj en dan še eno sončece tu . V Ikei sem med drugim kupila tisti vrteči stol, so ga velikokrat hvalili, pa se mi je zdel predrag, zdaj me je pa mami prepričala, da ga vzamem in mi ni žal, ker oba res ful uživata v njem in bi se skos vrtela , se mi zdi pa stanovanje vsak dan manjše . Jaz sem obema dajala Oleovit kapljice, ta malemu jih dajem še vedno. Kako pa to, da jih že dajete? A se jih ne začne dajati kasneje?