Mistica
|
Jutro mamice in ! Camino - držimo pesti, da je to to. Pri meni ni bilo nobenih popadkov čutit v križu, niti ko so mi jih dozirali, mala pa tud do zadnjega še ni bila spuščena, bolečine pa nekak kot pri M, samo "malce" huje .. tako, da: "Go go, girl!" Lep, hiter in čim manj boleč porod ti želim! IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Kolk pa vaši otročki kaj kakajo? Naš je skoraj vsakič pokakan. O tem, da bova bankrotirala s plenicami ne bi. Ga previjem pred dojenjem, ker smrdi, pol pa še vmes pridela. Matkurja - naša je tudi tako kakala do 3. tedna, da smo jo previjali pred in potem še po hranjenju. Sedaj par dni pa kaka po 3x na dan, ponavadi kar recimo cel dan ne, potem pa napolni 3 plenice skoraj naenkrat. Zgleda, da ji malo prebava nagaja. IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2 Punce, kolikokrat vaši malčki in malčice jejo na dan? Moj je iz 8-7 hranjenj prišel na 5 in se že par dni nič ne redi Poje tudi do 80ml in 90 ml (včasih manj) ampak nič ne ostane na njem . Pokakan je pa vedno in ga previjava vedno pred hranjenjem, nekje na 3-4 ure. Sedaj pride patronažna in se bomo kopali. Starši čvekamo-kje točno je to?? vijolica2 - naša je na približno 3 ure, razen zvečer po umivanju- jo podojim pred umivanjem, potem pa hoče še jest dokler se ne uspava, torej smo priklopljeni zvečer že čez eno uro in tudi več časa. Si pa ne merim koliko poje, ker dojim, tehtnice pa nimam. Zaenkrat napreduje na teži. Mogoče gre pri vas samo za kako obdobje rasti ali česa takega, mogoče rabi več/ manj spanca in posledično se pozna na tem, da manj je. Si vprašala patronažno? Mi se tudi danes kopamo in tehtamo, upam, da bo šlo. Starši čvekamo pa je tema na forumu DOJENČEK, na tej povezavi. Samo ni še Januarčkov. Mi imamo še vedno težave s spanjem, in sicer podnevi. Ali je še kak , da praktično ne spi čez dan? Naša je včeraj zaspala 2x po 30 min in potem 1x po 1h in to je to v obodbju od 9h do 23h. Kak nasvet, izkušnja? Lep dan vam želim!
|