|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
5.1.2012 13:38:32   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: tix
A mislite, da se da kaj popraviti glede našega foruma, da nas ne bi zmer vrglo na 180 in še nekaj? Da bi odprle novo temo ali pa da moderatorji kaj uredijo ?

To dela na vseh temah, ne samo na naši.
Se pa strinjam, da se odpre novo temo, ampak šele konec januarja, ko nas bo večina že rodila.

Sem našla, da so se punce že "pritožile" oz. povedale za problem...odgovor administratorja 4.1.2012, 16:48h:
"Hvala za obvestila.
Trudimo se odpraviti nastale težave.
Hvala za razumevanje. "
Zdaj pa upajmo, da čimprej zrihtajo, ker je res moteče.....user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.1.2012 13:50:44   
Matkurja
A smo že govorile o termometrih za merjenje telesne temperature? Rada bi kupila kaj kvalitetnega, pa da je za merjenje v ušesu ali na čelu (elektronsko). Kaj imate ve?

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.1.2012 14:04:25   
pinia30
ojla bejbe, vidim, da je bil 3.1.2012 pester user posted image

Evola, za na seznamcek user posted image user posted image : 3.1.2012 ob 8.44 se je rodila naša Neža, 3.330 g in 52 cm user posted image user posted image

(((celo 2 Neži na seznamčku na isti dan user posted image user posted image )))

< Sporočilo je popravil pinia30 -- 5.1.2012 14:08:51 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.1.2012 14:07:58   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

ojla bejbe, vidim, da je bil 3.1.2012 pester user posted image

Evola, za na seznamcek user posted image user posted image : 3.1.2012 ob 8.44 se je rodila naša Neža user posted image user posted image

(((celo 2 Neži na seznamčku na isti dan user posted image user posted image )))

Oooo, čestitke!!!
Vidi, da so kar tri punce prišle na ta dan na svet. In to dve z istim imenom. user posted image

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.1.2012 14:21:19   
tix

IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

A mislite, da se da kaj popraviti glede našega foruma, da nas ne bi zmer vrglo na 180 in še nekaj? Da bi odprle novo temo ali pa da moderatorji kaj uredijo ?

To dela na vseh temah, ne samo na naši.
Se pa strinjam, da se odpre novo temo, ampak šele konec januarja, ko nas bo večina že rodila.

Sem našla, da so se punce že "pritožile" oz. povedale za problem...odgovor administratorja 4.1.2012, 16:48h:
"Hvala za obvestila.
Trudimo se odpraviti nastale težave.
Hvala za razumevanje. "
Zdaj pa upajmo, da čimprej zrihtajo, ker je res moteče.....user posted image

a res user posted image nisem vedela ne za prvi del ne za drugega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.1.2012 14:26:42   
miami10
Čestitke pinia user posted image

Glede termometrov-bi na tvojem mestu izbrala ušesnega, ker so veliko bolj natančni od čelnih...pa že tudi ušesni ponavadi pokažejo malček več...
jst sem kupial ušesno-čelnega, v Mercatorju so imeli -50% odprodaja in brez čepkov...če imaš čepke jih potem dokupuješ (jst sm misla da ima moj tut čepke, tko je rekla una prodajalka), ampak se prepričaj če imajo čepke in kje jih imajo...moje mnenje...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.1.2012 14:33:32   
kimica86
Pinia.. Čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image

Kar se tiče teh strani: res je tečno skozi klikat po teh straneh user posted image

Termometer jaz še nisem kupila, bom pa vsekakor morala.. Tudi jaz sem razmišljala o ušesnem, čeprav imajo tudi tiste, ki so kombinacija čelno-ušesni.. So sicer malenkost dražji, okrog 30 eur..

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 5.1.2012 14:34:07 >

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
5.1.2012 14:41:18   
vijolica2
Pozdravljeneuser posted image

Evo danes sem imela pregled pri G. Mi je na hitro naredil UZ in je vse ok, potem se pa še imela prviuser posted image CTGuser posted image . Mali je zelooo živahenuser posted image In sedaj ima ravno borbe sam s seboj user posted image
G mi je rekel, če bo 13.1. nebo nič naj greva v P in bodo potem oni naprej vodili. Če do takrat nebo nič, nočem da mi sami sprožijo porod ampak želim počakati, če mogoče dobim svoje popadke. Predvidevam da imajo tudi tako prakso in počakajo, če je seveda vse v redu.

No še par ur pa gremo po sestro na letališče v ZGuser posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.1.2012 15:00:36   
Trobentica_
Pinia30 ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image

Termometer-to je še edina stvar, ki mi manjka. Po prebiranju tukaj in ostalih nasvetih imam tudi jaz namen kupiti ušesnega, nisem pa se še toliko poglobila, da bi vedela katerega. Za otročka seveda vse najboljše, ampak vseeno pa ne bi rada dala celega premoženja, tako da bo še potrebno malo pogledati naokoli user posted image . Kolikor sem do sedaj prečekirala sem zasledila cene tam nekje od 25€ navzgor, tudi za 65€ sem zasledila enega. Se pa priporočam za vsakršen nasvet in informacijo katerega imate, tiste ki ste ga že kupile.

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 5.1.2012 15:03:36 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.1.2012 15:56:53   
louisa
Hej hej punce,

Pri nas še nič novega...Vsak dan se zdi, da zdaj pa bo, križ me noro boli, komaj še sedim, stojim, hodim...danes je prvi dan, da me ne spraviš na sprehod, čeprav sem celo nosečnost hodila na vsaj enourne sprehode. Jutri imam spet amnioskopijo, je bila ginekologinja 100%, da se več ne vidiva, ampak se je očitno zmotila. Razen, če se danes kaj ne začne dogajati.user posted image

Mistica
. Za seznamček se popolnoma strinjam. Je pa Nelly rodila včeraj in ne 03.01.2012.

Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.1.2012 15:59:36   
urshek
Pozdravljene,
še iz moje strani SREČNO IN ZDRAVO 2012! Naj bodo naše pikice zdrave in tapravi čas na svetu. Pa veliko crklanja novim mamicam (Čestitkeuser posted image ).
Jaz sem novo leto preživela v porodnišnici, ker sem imela (spet) neke sumljive krče/popadke, ki so se sicer sumljivo umirili takoj ko so me priklopili na CTG. Ostala sem zato, ker so se krči na otip še čutili in ker je naša user posted image čisto spodaj, ustje je zrelo za porod, odprta sem in pri moji široki medenici in njeni majhni velikosti (48cm?!) bi lahko hitro prišlo do poroda. Čeprav sem hotela domov, me niso spustili. Tako da... Sem noč preživela 1m stran od porodne sobe. Upajmo, da še počaka.
Termometri - od 9.1. (ponedeljek) ima Hofer akcijo termometrov, kombinacija čelo-uho za 15€. Če kateri kaj pomaga. Jaz vem, da ga še nimam in bom kupila tega.

Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.1.2012 16:19:08   
beti 1
Pinia: ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Termometer: jaz sem bolj tradicionalistka, mam kar elektronskega za pod pazduho, z gibljivo konico. Ušesni znajo bit problematični pri nahodih, lahko pokažejo lažno povišano temperaturo, če je ušesek le malo nadražen in niti ne vnet, nekateri zato priporočajo merjenje v obeh ušesih hkrati. Merjenje na čelu je pa po zanesljivosti primerljivo s tipanjem čela. Za tole user posted image  sem si pa nabavla še dudo termometer, ker so ravno mel akcijo, sicer ne-bi nič novega kupovala.

Vijolica:  praviloma se čaka na spontani pričetek poroda, razen, če se pojavijo znaki, da se user posted image  slabo godi. Včasih predlagajo sprožitev, če je spodaj že vse pripravljeno (MV skrajšan in odprt vsaj 3-4cm), kar je pri prvorodkah le izjemoma, tak predlog lahko tudi zavrneš.  Kdaj predlagajo sprožitev je pa odvisno od babice, g in porodnišnice in tudi v isti p so lahko velike razlike.

Trnuljčica: še tukaj, res si prava umetnicauser posted image user posted image user posted image .  user posted image  bo mela kaj za opazovat, ko pride v svojo sobico.

Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.1.2012 16:31:40   
Mistica
  JANUARČKI 2012 

14.12.2011
Kasija - user posted image , Haja, 3380 g, 51 cm

16.12.2011
Smejka11 - user posted image & user posted image
diana79 - user posted image

21.12.2011
n€na - user posted image , Gašper, 2760 g, 52 cm

28.12.2011
aishaa84 - user posted image

31.12.2011
valentinčica30 - user posted image , Ajda Živa

03.01.2012
petrai user posted image , Neža, 3890 g, 52 cm
pinia30 - user posted image , Neža, 3.330 g, 52 cm

04.01.2012
**Nelly** user posted image
user posted image = 7
user posted image = 3

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

< Sporočilo je popravil Mistica -- 5.1.2012 16:34:36 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.1.2012 16:33:43   
Mistica
user posted image user posted image super seznam

Vidim da user posted image prevladujejo user posted image

tix - hvalauser posted image !

A smo že govorile o termometrih za merjenje telesne temperature? Rada bi kupila kaj kvalitetnega, pa da je za merjenje v ušesu ali na čelu (elektronsko). Kaj imate ve?

Tudi mi še nismo kupili termometra. V Hoferju bodo imeli v ponedeljek akcijo. Kaj menite o tem, ima katera izkušnje? http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_25947.htm

pinia30 -
čestitke user posted image user posted image user posted image Dve Neži na isti dan, pa še enako veliki (dolgi) user posted image

louisa -
držimo pesti, da se kmalu začne kaj dogajat "tam dol". Hvala za opombo, bom popravila.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.1.2012 17:03:30   
tix

Termometer: jaz sem bolj tradicionalistka, mam kar elektronskega za pod pazduho, z gibljivo konico.

tudi mi imamo takega, pa me večkrat mika, da bi poskusila ušesnega pa se zaenkrat še nisem odločila

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.1.2012 18:25:50   
camino79
Tudi jaz imam elektronskega z gibljivo konico. Ampak hvala za informacijo o Hoferjevi ponudbi. Nisem danes še nič prečekirala reklam.

Zanima me pa nekaj drugega. S porodniško sem začela z 22.12., kar pomeni, da so mi danes plačo nakazali za 1.12.-21.12.
Kdaj pa dobim porodniško nadomestilo ali kako se že reče temu? To najbrž nakazuje CSD ali kako? Sprašujem zaradi kredita...
Hvala.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.1.2012 18:31:12   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Tudi jaz imam elektronskega z gibljivo konico. Ampak hvala za informacijo o Hoferjevi ponudbi. Nisem danes še nič prečekirala reklam.

Zanima me pa nekaj drugega. S porodniško sem začela z 22.12., kar pomeni, da so mi danes plačo nakazali za 1.12.-21.12.
Kdaj pa dobim porodniško nadomestilo ali kako se že reče temu? To najbrž nakazuje CSD ali kako? Sprašujem zaradi kredita...
Hvala.

Tudi mene to zanima.

Hvala za opozorilo glede termometrov v Hoferju. Zgleda da je na nemškem VIP testu dobil oceno dobro. Za ta denar bi ga blo celo za sprobat.

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.1.2012 19:23:14   
Kasija
camino in matkurja  csd nakazuje 15ega.

termometri sovražim jih user posted image  prav živce mi kravžlajo. sva imela ene 4 različne firme ušesnih, pa nobeden ni delal. zmetala ful denarja nanje. zdaj imam elektronskega navadnega. kako pa zmeriš dojenčku z njim? a lahko samo rektalno?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.1.2012 19:32:07   
ronja
Kar se prsnih nastavkov tiče, se podpišem pod beti, nikakor niso nujno potrebni, če imaš regade, veliko p. jih celo odsvetuje, ker se baje dojenčki radi navadijo na to. Lahko pa seveda kdaj tudi res pomagajo, isto ko duda, najboljše je brez, če le gre.

CSD verjetno nakazuje vse 15., se mi zdi.

Ušesni termometer: midva imava enega kar dragega, od Brauna in ta zaenkrat (cca 2 leti) dela ko urca, pa čeprav je že parkrat tudi padel na tla. Cenejši, ki sva ga dobila pred tem za darilo (omicron) je bil pa za en drek, sploh ni delal.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.1.2012 20:07:31   
Kristyz
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: Kristyz
Danes sem imela ponovno CTG in še enkrat UZ. Naš mali ima 3kg in lahko pričakujem da bo imel ob rojstvu nekje med 3-3,3kg....sem super vesela (prvorojenec je imel samo 2,6kg ob rojstvu) in upam da bo vse OK. Glede na postavo, mi je G kar rekel da naj ne pričakujem, da bi kdaj lahko rodila kaj več kot 3,5kg.....

Kristyz - čestitke za lepo novico glede težeuser posted image A te lahko vprašam kako je z bolj malim dojenčkom? Me zanima, če je potem vse kot pri "običajno velikih" dojenčkih, recimo porod, pregledi v P, dojenje, izpust iz P, ... Vnaprej hvala, če boš delila svojo izkušnjo.

Vsem želim lep dan, uživajte, čeprav je vreme bolj turobnouser posted image

Mislim, da je vse kot pri običajnih dojenčkih.....vendar mislim, da smo mi ujeli nekje spodnjo mejo....je pa res da veliko bolj kontrolirajo težo, tudi patronažna je večkrat prišla ga samo stehtat. Če se ne redi - sploh tam okoli 3 meseca, ko mleko zmanjkuje - takoj reče pediater da je treba dodajat mleko iz formule. Drugače je naš otrok zelo zdrav in nismo velikokokrat doma ali na bolniški (mislim, da letos še največkrat), do sedaj smo imeli samo enkrat antibiotik. Je pa res, da ima 3 leta in nosimo oblačila št.92 in smo tudi veliki okoli 90cm....torej med manjšimi.....ker sva oba z možem manjše postave pač fant verjetno nikoli ne bo "velik".

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.1.2012 20:50:38   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

termometri sovražim jih user posted image  prav živce mi kravžlajo. sva imela ene 4 različne firme ušesnih, pa nobeden ni delal. zmetala ful denarja nanje. zdaj imam elektronskega navadnega. kako pa zmeriš dojenčku z njim? a lahko samo rektalno?

Lahko tudi pod pazduho, ga pač za tistih 10 ali več s, kolkor rabi, da zmeri tako primeš, da zadeva ne pade ven (rokico pritisneš ob telo). Moj starejši ni nikoli delal problemov glede tega in sem mu praktično vedno tako merila. Mlajši je pa ekstremno žgečkljiv, pa se ga, ko je bil kako leto in pol do 2 star ni dalo več prepričat, da bi mu merili pod pazduho. Je vedno sam zahteval, da mu merim v ritki, tako dam mam od takrat 2, tistega z mehko konico smo meli za malega, za ostale pa enega bolj običajnega. Sem ga šele v zadnjem letu z raznimi sladkimi nagradami uspela prepričat, da si pusti zmerit pod pazduho. Če je user posted image  bolj okrogel, oziroma ima več gub pod pazduho se splača večkrat pomerit, sploh če se ti zdi, da je bolj vroč, kot pokaže meritev. Ampak se da rel. hitro ugotoviti, v kateri gubi več pokaže, vsaj jaz sem.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.1.2012 21:52:34   
Roberta69
Moja svakinja ima udrte bradavice, ampak ji pred porodom ni nihče povedal za nastavke, tako da je mala ful jokala v porodnišnici (je bila lačna), potem si ji jaz omenila nastavke in z njimi je počasi zaštartalo, so pa najprej kombinirali z dodajanjem, ker ni bilo dovolj mleka, itd. Tko da jaz, če bi imela udrte, bi si jih že za vsak slučaj vzela v P, stanejo pa sigurno tudi ne dosti. Jaz sem si jih kupila enkrat, ko me je najbrž tasatrejši začel grist, se ne spomnim glih dobro, ampak jih nisem nikoli uporabljala, ker ni hotel/znal vleči z njimi. Zdaj jih ima ta mali za prov priljubljeno igračo :)

Ronja, si dobra, da se tako lepo potrudiš za darilca, po moje sta ta mali ful zadovoljni :)

Z dudami, flaškami in podobnim je priblizno tako, kot se odločiš. Jaz si recimo ne predstavljam, da bi imeli moji otroci dudo :) Poleg tega pa še nobeden od njiju skoraj nikoli ni jokal/joka - ker naj bi bila duda kao neka tolažba...

Ušesni so za dojenčke premajhni, tko da je čist običajen digitalen, po moje, še najbolj primeren. Merila bi mu pa jaz kar pod pazduho, v ritko bi mi bilo kar smotano rinit, še sploh če bi bil že kaj razdražen. Obenem si pa ne predstavljam, da bi našemu 3,5 - letniku merila z običajnim, je ušesni, ker je hiter, kar najboljša izbira.

Jaz sem danes kupila kar ene zimske čeveljčke za punčko, št. 24, so bili luštni pa ful poceni, precej mehki in z neko tex mebrano v Lidlu (s Hoferjevimi zadevami, kar se snega, vodotesnosti, itd. tiče, smo bili do sedaj ful zadovojni - pa izredno poceni je vse - edino ne dobiš vedno)... sorodnici so pa glih sfalili spol, je te dni rodila... Jaz pa že orng kolekcijo totalno punčkastih cunjic :)))

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
6.1.2012 8:25:28   
ursah
Termometer: mi imamo navadnega elektronskega, z gibljivo konico. Merim pod pazduho ali v ritki, čeprav mi pod pazduho (ne vem zakaj) nikoli ne pokaže povišane temperature (več kot 37 stopinj), medtem ko v ritki pa ja user posted image .

Drugače pa sem imela včeraj spet pregled, imam še 1T do roka. Odprta 2 cm, MV se krajša in mehča. Sem vprašala G, ali lahko kaj reče, kako hitro se bo začelo kaj dogajat, pa je rekla, da ne more...lahko jutri, lahko bom še 2 T po roku. Tako da sem ves čas v pričakovanju user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
6.1.2012 9:06:57   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: ursah

Termometer: mi imamo navadnega elektronskega, z gibljivo konico. Merim pod pazduho ali v ritki, čeprav mi pod pazduho (ne vem zakaj) nikoli ne pokaže povišane temperature (več kot 37 stopinj), medtem ko v ritki pa ja user posted image .

Kadar meriš v ritki moraš vedno odštet pol stopinje, ker je temperatura vedno višja. Pod pazduho pa, kot sem že omenila je odvisno tudi od tega, kako natančno konico nastaviš, če je preveč pri strani ali prenizko ne pokaže prav.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
6.1.2012 9:32:24   
ronja
Ok, sem vam dolžna še poročila:
- iz diabetološke (sem bila že v tor., samo je bilo toliko vsega, da se nisem mela časa razpisatuser posted image ): imela me je ista diabetologinja kot v p. in ne moreš verjet - ko da bi bil čisto drug človek! Sem bila čisto paf! kasija, to preberi! Ne samo, da je rekla, da razume, da človek ne more dat ostalih otrok stran (sem povedala, da je mal problem pojest takrat in toliko, ker pač tamalidve skoz neki hočeta, da ko je oči doma, ni panike, samo ko ga ni... pa je vprašala, če nista v vrtcu in je čist štekala, da bolnih ne morem dat!), pa da ona valjda mora navijat za tega, ki je od mene odvisen, samo da ve, da so tut drugi... Potem mi je še rekla, da v naslednji nosečnosti naj računam, da mam 90% možnosti, da bom morala na inzulin.  Sem jo prekinila, da ne bo naslednje, (vsaj ne planirane, nobena kontracepcija ni 100%, ampak vseeno), pa je rekla, da to se bova midva odločila - sem bila čisto paf - glede na to, kaj je tebi, kasija, rekla... Ker je tudi ta 3...

Sem povedala, da mam probleme tudi čisto po njihovi hrani, je itak videla, da je res, ker sem mela tudi ketone dostikrat in ugotovila, da sem na robu lakote (I know, I knowuser posted image ) in bi me dala na inzulin, če ne bi bila tako blizu roka, še tako je zelo cincala. Potem sem jo vprašala, če lahko probam jest po svoje, da meni tole, da 1,5 h potem ne smem nič jest, prej moram pa vse v 15 min. zmazat, ne paše, pa da na splošno jem več sadja in jogurta in če lahko probam tako, pa mi je dala zeleno luč in tako sem potem tisti dan (v tor) lepo jedla po svoje in imela cuker ves čas pod 6. V noči iz tor. na sre sem se še naspala in je bilo super.

Potem včeraj seveda spet nisem nič spala, ker sem delala za Lejlino rojstnodnevno zabavo in je bila štala tudi s cukrom (samo manjša kot kadar se držim njihovih priporočil), ker pač nisem mogla jest dovolj pogosto - sem se trudila, samo sem imela pregled pri g. in čakala ko budalo v labu (nisem računala, da 1 uro ne bojo delali - sem nabasala ravno na čiščenje, potem pa malico), pa še ctg in vse skup se je precej bolj zavleklo kot sem mislila. Ko sem prišla domov sem takoj jedla in potem  spet na zabavi, samo bi po svoji lakoti rajši še 2x vmes...

- g. pregled: tokrat mi ni delala ne uz, ne gledala spodaj (je rekla, da ne bo nič bezala, da ne bo ona kaj kriva, da Lejla ni mogla met rd zabave - čeprav kolikor se poznam, če mi ne bi glih voda odtekla, bi lepo mala mela zabavo, pa bi potem šla rodit - itak moji porodi traaaaajajooooo, mam vedno čas za tavelike otroke totalno poskrbet:). CTG je bil ok, mali je večinoma spal (itak, če sva pa celo noč žurala, hehe).

- Lejlina rd zabava: škratovska zabava uspela!!!user posted image Sem bila ful vesela, tamalim je kar dogajalo, kar sem pripravila, čeprav ni bilo toliko iger, ker je bilo tako zelo malo prostora in čeprav se je na začetku začelo z malo joka (najprej obiski, en po en, potem pa še Lejla - baje da vedno slavljenec 1x na rdju jočeuser posted image , ampak all in all je bilo pa super!) Sicer jih je ful malo prišlo (povabila je 7 otrok, 2 itak nista bila v vrtcu, tako da jima niti vabila nismo mogli dat, 2 sta že prej povedala, da ne prideta (tako je, če mami dela popoldne, očiji niso glih za takouser posted image ), 1 je odpovedala tik pred zdajci, no, 2 sovrtčanki sta pa prišli in ena je mela še sestrico zraven, ki hodi v isto skupino z Ronjo, kar je bilo sploh superuser posted image . Tako da na koncu je bilo čisto ok število otrok (2+2+1), da se je dalo kaj igrat:).
Naredila sem nekaj dekoracij, kažipote, pinjato, prtičke - gobice, 2 škratka iz Fimota, pa razporedila še ostale, ki sem jih naredila za novo leto (ene iz storžev, enega sem pa sfilcala, ga je prinesel dedek Mraz Lejli), od hrane sem spekla mini kruhke, pa naredila take ala "mušnice" iz mocarele in češnjevca in majoneze, za travo je bil pa zeliščni namaz, pa seveda sem naredila tudi eno torto, s katero sem kar zadovoljnauser posted image , moram priznat, hehe (ne bom lažno skromna, ker se mi zdi, ad je res uspela tako, kot sem si zamislila - ok, there's always room for improovement, ampak glede na to, da sem jo delala samo ponoči (začela pečt šele ob 23h, ko sta zaspali...), je superuser posted image ). Bojo slikce na blogu, samo jih moram najprej pretočit na "nov" račko (na temu picassa zeza).

In danes? Ne boste verjele, sem dala malidve v vrtec - ju ne bi, če ne bi tega za sveto obljubila lubiju zvečeruser posted image . Sem zvečer potem, ko sta zaspali (na žalost šele ob 23h! Ja, se jima je ful dogajalo...), samo dol padla. No, danes sem pa SUPER! Vsaj, dokler si ne zmerim cukra, heheuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?