ronja
|
Ok, sem vam dolžna še poročila: - iz diabetološke (sem bila že v tor., samo je bilo toliko vsega, da se nisem mela časa razpisat ): imela me je ista diabetologinja kot v p. in ne moreš verjet - ko da bi bil čisto drug človek! Sem bila čisto paf! kasija, to preberi! Ne samo, da je rekla, da razume, da človek ne more dat ostalih otrok stran (sem povedala, da je mal problem pojest takrat in toliko, ker pač tamalidve skoz neki hočeta, da ko je oči doma, ni panike, samo ko ga ni... pa je vprašala, če nista v vrtcu in je čist štekala, da bolnih ne morem dat!), pa da ona valjda mora navijat za tega, ki je od mene odvisen, samo da ve, da so tut drugi... Potem mi je še rekla, da v naslednji nosečnosti naj računam, da mam 90% možnosti, da bom morala na inzulin. Sem jo prekinila, da ne bo naslednje, (vsaj ne planirane, nobena kontracepcija ni 100%, ampak vseeno), pa je rekla, da to se bova midva odločila - sem bila čisto paf - glede na to, kaj je tebi, kasija, rekla... Ker je tudi ta 3... Sem povedala, da mam probleme tudi čisto po njihovi hrani, je itak videla, da je res, ker sem mela tudi ketone dostikrat in ugotovila, da sem na robu lakote (I know, I know ) in bi me dala na inzulin, če ne bi bila tako blizu roka, še tako je zelo cincala. Potem sem jo vprašala, če lahko probam jest po svoje, da meni tole, da 1,5 h potem ne smem nič jest, prej moram pa vse v 15 min. zmazat, ne paše, pa da na splošno jem več sadja in jogurta in če lahko probam tako, pa mi je dala zeleno luč in tako sem potem tisti dan (v tor) lepo jedla po svoje in imela cuker ves čas pod 6. V noči iz tor. na sre sem se še naspala in je bilo super. Potem včeraj seveda spet nisem nič spala, ker sem delala za Lejlino rojstnodnevno zabavo in je bila štala tudi s cukrom (samo manjša kot kadar se držim njihovih priporočil), ker pač nisem mogla jest dovolj pogosto - sem se trudila, samo sem imela pregled pri g. in čakala ko budalo v labu (nisem računala, da 1 uro ne bojo delali - sem nabasala ravno na čiščenje, potem pa malico), pa še ctg in vse skup se je precej bolj zavleklo kot sem mislila. Ko sem prišla domov sem takoj jedla in potem spet na zabavi, samo bi po svoji lakoti rajši še 2x vmes... - g. pregled: tokrat mi ni delala ne uz, ne gledala spodaj (je rekla, da ne bo nič bezala, da ne bo ona kaj kriva, da Lejla ni mogla met rd zabave - čeprav kolikor se poznam, če mi ne bi glih voda odtekla, bi lepo mala mela zabavo, pa bi potem šla rodit - itak moji porodi traaaaajajooooo, mam vedno čas za tavelike otroke totalno poskrbet:). CTG je bil ok, mali je večinoma spal (itak, če sva pa celo noč žurala, hehe). - Lejlina rd zabava: škratovska zabava uspela!!! Sem bila ful vesela, tamalim je kar dogajalo, kar sem pripravila, čeprav ni bilo toliko iger, ker je bilo tako zelo malo prostora in čeprav se je na začetku začelo z malo joka (najprej obiski, en po en, potem pa še Lejla - baje da vedno slavljenec 1x na rdju joče , ampak all in all je bilo pa super!) Sicer jih je ful malo prišlo (povabila je 7 otrok, 2 itak nista bila v vrtcu, tako da jima niti vabila nismo mogli dat, 2 sta že prej povedala, da ne prideta (tako je, če mami dela popoldne, očiji niso glih za tako ), 1 je odpovedala tik pred zdajci, no, 2 sovrtčanki sta pa prišli in ena je mela še sestrico zraven, ki hodi v isto skupino z Ronjo, kar je bilo sploh super . Tako da na koncu je bilo čisto ok število otrok (2+2+1), da se je dalo kaj igrat:). Naredila sem nekaj dekoracij, kažipote, pinjato, prtičke - gobice, 2 škratka iz Fimota, pa razporedila še ostale, ki sem jih naredila za novo leto (ene iz storžev, enega sem pa sfilcala, ga je prinesel dedek Mraz Lejli), od hrane sem spekla mini kruhke, pa naredila take ala "mušnice" iz mocarele in češnjevca in majoneze, za travo je bil pa zeliščni namaz, pa seveda sem naredila tudi eno torto, s katero sem kar zadovoljna , moram priznat, hehe (ne bom lažno skromna, ker se mi zdi, ad je res uspela tako, kot sem si zamislila - ok, there's always room for improovement, ampak glede na to, da sem jo delala samo ponoči (začela pečt šele ob 23h, ko sta zaspali...), je super ). Bojo slikce na blogu, samo jih moram najprej pretočit na "nov" račko (na temu picassa zeza). In danes? Ne boste verjele, sem dala malidve v vrtec - ju ne bi, če ne bi tega za sveto obljubila lubiju zvečer . Sem zvečer potem, ko sta zaspali (na žalost šele ob 23h! Ja, se jima je ful dogajalo...), samo dol padla. No, danes sem pa SUPER! Vsaj, dokler si ne zmerim cukra, hehe .