|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
10.6.2011 12:59:31   
girly
dspela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj in si vzemi čas zase in za svojega ljubega

janchek81: verjetno govoriš o oplojenem jačecu. ta se namreč vsidra v steno maternice in ne semenčece.semenčece potuje po jajcevodu, kjer sreča jajčece in če je sreča semenčece jajčece oplodi in potem oplojeno jajčece potuje do maternice kjer se ugnezdi v njeno steno, dokler nekje po 9.tednu ne začne nastajati popkovina.

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.6.2011 12:59:38   
Janchek81
Jaz se pa ravno sprašujem zakaj prihaja pri spolnem donosu potem do manjšega izcedka svetlo rjave barve? O tem si žal nisem še prebrala in nisem niti spraševala moje G, ker se mi to v 1.user posted image  ni dogajalo. Mogoče kakšna ve? Gre mogoče za kakšno kapilaro - da poči in zaradi tega tak izcedek? Oooo zdaj sem kar naenkrat dobila polno vprašanj in mam namen kar lepo mal po googlat ali pa vprašat kakšnega ginekologa user posted image

(odgovor članu presrecna*)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.6.2011 13:04:38   
Janchek81
razgrajačka usidra je blo napisano v navetnicah user posted image  po tem takem se kam namesti ( da ne bom napisala usidra user posted image  ) oplojeno jajčece? O tem je blo govora ....  kar se tiče odebeljene sluznice je bilo nam rečeno drugače .. zdaj pa 'kdo ima prav' user posted image  Ne mislim se kregati ali pregovarjati, najbolje bo, da se še enkrat pozanimam in prepričam ... je pa tud tko ... ena G lahko reče, da pride do vgnezditve tudi v 12. tednu kar je popolnoma nemogoče, drugi ti bodo povedali da pride do vgnezditve 7 - 9 dni po ovulaciji. Mislim, da je s to sluznico in temi stvarmi isto ... pač eni niso dovolj podučeni pa hočejo mogoče tudi paciente potolažiti na način 'sej ni nič narobe, to je neki čist normalnega' ... moj mnenje pač ...
Kar se tiče SS pa mi ni jasno zakaj v zgodnji nosečnosti? No evo pa mam še eno vprašanje na katerega si ne znam odgovort, tko da .. grem na delo user posted image

(odgovor članu razgrajačka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.6.2011 13:14:13   
razgrajačka
o tem takem se kam namesti ( da ne bom napisala usidra user posted image ) oplojeno jajčece?

Usidra se že - ampak oplojeno jajčece, ne pa semenčica, ta sama nič ne more. Mogoče tudi kdaj prideo do nerazumevanja med g. in pacientom - vgnezditev pride res max. 14 dni po ovulaciji, navadno pa nekaj dni po ovulaciji - običajno je od 3-4 dni, pa tja do 7-8, ampak vgnezditvena krvavitev pa lahko traja dalj časa.

Svetlo rjav izcedek ob spolnih odnosih ni normalen - se zgodi, kadar poči kaka kapilarica, če je odnos bolj divji ali če je ženska noseča in je takrat spodaj vse bolj nabreklo, zato kapilare hitreje počijo. Na splošno pa ob spolnih odnosih ne krvavimo.

kaj pa ti ni jasno, zakaj ne ss v zgodnji nosečnosti? v veliki večini zaradi genskih napak ali jajčeca ali semenčece ali obojega. Druga možnost pa je, da se oplojeno jajčece iz bilokojega razloga (pretanka, predebela ali pa napačno raščena sluznica), ne more vsidrat. Tretji razlog je,d a se jajčece ni usidralo na pravo mesto - recimov  jajcevod - v tem primeru imaš še srečo, če pride do ss in ne do izvenmaternične nosečnosti, ker je to veliko bolj nevarno in navadno zahteva posredovanje zdravnikov, kar pri ss ni vedno nujno.

Neposredna povezava do sporočila: 454
10.6.2011 13:19:51   
Janchek81
razgrajačka pri nama NIKOLI ni bil sex divji ... ampak ob prvi nosečnosti nisem nikoli imeli belega toka z roza izcedkom prisotnega, tokrat pa vsakič ob spolnem odnosu, tudi čutim ko user posted image  da gre lulek težje notri, kot da bi imela spodaj vse bolj stanšano, ker prej ko nisem bila user posted image  ni prišlo nikoli do takega zaletnega neprijetnega občutka .. sej potem je ok .. ampak na začetku pa pač je bolj utesnjeno vse user posted image  Drugače pa jih kar nekaj poznam, ko so mi govorile da so imele iste izcedke vsakič po spolnem odnosu. Nekej je res, nikakršna krvavitev v user posted image  ni normalna, pa se pač žal iz neznanih stvari dogajajo user posted image  

Ni mi bilo jasno zakaj zaradi pregrade zgodnji splavi ... drugo mi je povsem jasno ... po navadi pride pri pregradah do splavov, ker enostavno ne more več otrok v maternici rasti in enostavno telo tako odreagira, da pride do prezgodnjih porodov oz. splavov. Tukaj mi pa ni jasno kaj je kriva pregrada pri tako majhnem plodu? Pa saj si lih zdaj o tem berem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 455
10.6.2011 14:41:33   
razgrajačka
Svetlo rjav izcedek ob spolnih odnosih ni normalen - se zgodi, kadar poči kaka kapilarica, če je odnos bolj divji ali če je ženska noseča in je takrat spodaj vse bolj nabreklo, zato kapilare hitreje počijo. Na splošno pa ob spolnih odnosih ne krvavimo.

pa saj sem napisala, da se to lahko dogaja v nosečnosti - ni pa normalno ves čas, torej, kadar ženska ni noseča.

Kar se tiče pregrade: nariši si oval - to je normalna maternica - zdaj si pa nariši še srček, to je pregrajena maternica. Zdaj pa nariši, kam se bo lahko jajčece vgnezdilo - mora bit kolikortoliko ravno na tistem delu - in boš našla pri ovalu tehprostorov precej več. In eč se pri srčkasti oz. dvorogljati oz. pregrajeni maternici jajčece ugnezdi nekam, kjer se ne more razvijat, se to lahko res pokaže šele kasneje, zelo pogosto se pa pokaže že zgodaj, ker se enostavno ne more dobro ugnezdit in se posteljica ne more tvorit, ker se ob tvorbi tkiva začne ovoj luščit, ker je pač tak kot tam. Nisem sicer medicinka, ampak to mi je dokaj logično, karkor so mi pač g. razložili. NI problem samo v rasti - plod lahko tudi v dvorogljati maternici lepo zraste, če ima pač srečo - en tak plod ti to zdaj piše;). Dostikrat se pa niti vgnezdit ne more, ker pač ne najde pravega prostora oz. če se vgnezdi, potem ne more naredit vseh ovojev pravilno, ker se pač na robovih vse drugače obnaša.

Neposredna povezava do sporočila: 456
10.6.2011 14:44:35   
Janchek81
razgrajačka ja nekako tako so tudi meni razložili in tudi napisano je dokaj tako user posted image  vendar pride tudi do izjem, kot povsod drugje user posted image   vse je pač odvisno tudi od pregrade oz. kje se nahaja ... user posted image

Nič, končno konec službe in vsem želim lep vikend in imejte se kolikor se le da lepo in uživajteeee user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
10.6.2011 14:52:36   
valentinčica30
Punce ve ste pa že v znanstvene vode zašle. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 458
10.6.2011 17:23:26   
Mistica
dspela- resnično mi je žal za tvojo pikico. user posted image user posted image user posted image Kot so ti napisale punce, vzemita si čas, da tole prebolita. A te lahko vprašam v katerem tednu si bila? Na seznamu si namreč bila pod PDP 2.1. Želim ti ogromno sreče, vztrajnosti in dobrih novic v prihodnje!

Ostale pa, vidim, da ste se kar "načvekale" danes. Se strinjam, valentinčica, tole so že strokovne debate... user posted image user posted image

Lep, dolg vikend vam želim..

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.6.2011 17:29:38   
Mistica

user posted image
PDP,
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

1. 1.
2. 1.
3. 1.
4. 1.
Mistica, 26, 1 , 0 , 7.6., 5.7., 21.6., ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 27.6., Krško-Sevnica
5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?
6.1.
kokosh,
25, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ? 
7.1.
8.1.
9.1.
10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., ?, 27.6., MB
11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 29.6., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., MB
12.1.
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, ?MB
TaraN, ?, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ? 
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR 
13.1.
vijolica2, 25, 1user posted image , 0 user posted image , 7.6., 19.7., ?, Brežice
14.1.
15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, ?
Marley and me, ?, ?user posted image , 1user posted image , 30.5., ?, ?, ?
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., ?, Domžale
girly, 29, 2 , 1 , 2.6., 7.7. ?
mefisto, 31, 2 , 1 , 7.6., ?, 1.7., MB
16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?
17.1.
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3 user posted image , ?, ?, ?, Bela Krajna
18.1.

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., ?, ?, LJ
lily7a, 20, 1 , 0 , 30.5., 15.6., ?, SG
20.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., ?, ?, MS
spacebaby, 30, 2 , 1 , ?, ?, ?, Tržič
21.1.
22.1.
23.1.
2mama, 35, 2user posted image , 2user posted image , 7.6., ?, ?, CE
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., ?, ?, Vipavska dolina
24.1.
25.1.
26.1.

miami10, 27, ?user posted image , ?user posted image , 30.5, 5.7., ?, LJ
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, LJ
27.1.
28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?
29.1.
lepa79, 30, 2 , 1 , ?, ?, ?, bela krajina
30.1.
30.1.
pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, ?, KP
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., ?, okolica LJ
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM
razgrajačka, ?, ?user posted image , ?user posted image , 22.6., ?, 4.7., LJ
anonimna, 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.6., ?, ?NM
user posted image  Najki, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, LJ user posted image
Noseča babi, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, 21.6., LJ

SKUPAJ NAS JE
: 37

NOSEČKE Z DVOJČKI: mopsy user posted image  user posted image  

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil Mistica -- 10.6.2011 17:30:33 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.6.2011 8:49:25   
mamicaaa
dspelauser posted image user posted image user posted image user posted image , ful mi je hudo za tebe.

presrečna* jaz mam tudi NS 1.7. pri pelkičevi. Kdaj maš uro, mogoče se srečama? V prvi nosečnosti sem bla na NS pri Mujezinoviću, tak da ne vem kaka je pelkičeva, jo pa vsi ful hvalijo... bomo vidli.

Meni so se pa HB slabosti nehale, me je pa zdaj 14 dni ful bolel želodec- ne vem če od nosečnosti ali od živcev.

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.6.2011 10:07:45   
vijolica2
Dobro jutro...
Jaz sem pa naročena na NS 6.7. pri Petri Meglič-domžale... a ima katera z njo izkušnje?
lep dan

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.6.2011 10:22:44   
mefisto
Dober dan!

dspela user posted image user posted image user posted image

mamicaaa tudi jaz imam NS pri Pelkičevi 1.7. in sicer ob 19.00 Prvič sem bila tudi pri njej, pa nimam kaj slabega za rečt, sem bila zadovoljna.

camino79 user posted image podobnost pa res.  Držim pesti, da bo tokrat vse ok in boš januarja cartala svojega sončka.

Punce hvala za razlago glede DHS. Sicer sem vedela kaj to je, bolj me je zanimalo kolko se vas bo odločilo za to in kakšno je vaše mnenje. V prvi nosečnosti mi tega sploh ni nihče omenjal (pa je od tega 4 leta) zdaj pa bi kr trebalo it.

Slabosti...uf... kaj pa vem en dan je huje, drugi dan je še kar vzdržno. Danes sem šla v lekarno in si kupila tifol. Do sedaj sem jedla elevit in razmišljam da mi je mogoče od tega še bolj slabo. Bomo videli. Aja pa G mi je rekla, da ga naj jem celo nosečnostuser posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.6.2011 11:50:05   
Mistica

user posted image
PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

1. 1.
2. 1.
3. 1.

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 5.7., 21.6., ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 27.6., Krško-Sevnica

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

7.1.
8.1.
9.1.
10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., ?, 27.6., MB

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 29.6., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., MB

12.1.
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, ?MB
TaraN, ?, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ? 
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR

13.1.
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 19.7., 6.7., Brežice

14.1.
15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, ?
Marley and me, ?, ?user posted image , 1user posted image , 30.5., ?, ?, ?
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., ?, Domžale
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., 7.7. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.6., ?, 1.7., MB

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?

17.1.
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3 user posted image , ?, ?, ?, Bela Krajna

18.1.

19.1.

Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., ?, ?, LJ
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , 30.5., 15.6., ?, SG

20.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., ?, ?, MS
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Tržič

21.1.
22.1.
23.1.
2mama, 35, 2user posted image , 2user posted image , 7.6., ?, ?, CE
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., ?, ?, Vipavska dolina

24.1.
25.1.
26.1.

miami10, 27, ?user posted image , ?user posted image , 30.5, 5.7., ?, LJ
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, LJ

27.1.
28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?

29.1.
lepa79, 30,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, bela krajina

30.1.
30.1.
pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, ?, KP

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., ?, okolica LJ
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM
razgrajačka, ?, ?user posted image , ?user posted image , 22.6., ?, 4.7., LJ
anonimna, 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.6., ?, ?NM
user posted image  Najki, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, LJ user posted image
Noseča babi, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, 21.6., LJ

SKUPAJ NAS JE
: 37

NOSEČKE Z DVOJČKI: mopsy user posted image  user posted image  

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil Mistica -- 11.6.2011 11:52:32 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.6.2011 11:57:03   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: mefisto

Slabosti...uf... kaj pa vem en dan je huje, drugi dan je še kar vzdržno. Danes sem šla v lekarno in si kupila tifol. Do sedaj sem jedla elevit in razmišljam da mi je mogoče od tega še bolj slabo. Bomo videli. Aja pa G mi je rekla, da ga naj jem celo nosečnostuser posted image

Lep dan vsem!

mefisto- jaz sem prvi mesec, ko sva se začela truditi na user posted image pila Elevit, naslednja M je bila tako huda, da sem skoraj pristala na urgenci. Sicer ne morem reči, da je bil zagotovo kriv Elevit, a mogoče je bilo kaj na temu. Veliko punc ga slabo prenaša. Jaz sem v 6.t dala pregledat kri in ker imam dobre izvide, pijem samo Tifol, ker ima zgolj folno kislino. Ne bi rada pretiravala z dodajanjem preveč vitaminov, vsaj dokler mi paše jesti ogromno sadja in zelenjave. Bom pa sproti videla, kako se bo telo odzivalo.

Lep vikend vsem...

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.6.2011 12:41:06   
martythezebra
Živjo,

No zdj že tri dni jemljem buscopan in je s krči mal boljše. Sam vedno ko zakašljam al pa kihnem me na desni strani spodaj malo zašpika. Ampak pomoje je vse vredu :) Je prva nosečnost pa pomoje zato tolk kompliciram :D.
vijolica2 jaz imam NS pri Megličevi 5.7., je bila Strahova zasedena oz. ima takrat ravno dopust zato sem njo poklicala pa ti lahko potem zvečer povem kaj in kako bo ;)
Drugače pa je vse vredu, odštevam dneve do 29.6. ki pa se vlečeeeeeejo :D

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.6.2011 14:13:21   
Tadea
Lep pozdrav, jaz pa jemljem Elevit in mi čist odgovarjajo, sicer tudi jaz jem ogromno sadja, kaj drugega mi bol malo paše, pa vseeno vsebuje še železo, kalcij... Sicer pa čisto odvisno od prehrane. Glede špikanje med kihanjem in kašljanjem, tudi men se je to pojavilo od kar sem noseča, papravijo da je to čisto normalno. Mi pa pomaga če sedem ko kihnem, me nič ne zaboliuser posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.6.2011 14:13:33   
Janchek81
marthythezebra men je dala Buscona tud moja G v moji 1.user posted image  ko sem imela rjave izcedke in se je vse uštimalo .... nisem lih kej preveč spremljala, zakaj je tebi dala Buscopan?

Drugače pa vsem želim en lep vikend in uživajte v lepem vremenčku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
11.6.2011 14:54:43   
martythezebra
Janchek81 imela sem ta teden štri dni ful krče, pa sem jo poklicala in je rekla naj pridem takoj na pregled. Me je pregledala pa je rekla, da se je nekaj dogajalo da so zato možni krči in da so možne tudi krvavitve čez nekaj časa ni pa nujno. Tako, da sedaj pojem do konca buscopan potem naprej pa je rekla, da začnem magnezij jemat. Zraven pa jemljem elevit. No zdj že od četrtka zvečer jemljem buscopan pa je boljše. lp

Neposredna povezava do sporočila: 469
11.6.2011 21:51:06   
vijolica2
No le javi da zvem kako je bilo :)

Neposredna povezava do sporočila: 470
12.6.2011 7:41:14   
mamicaaa
Dobro jutro,
jaz sem že v službi pa mi tak ni... tamala in mož sta še tak sladko spala, ko sem šla od doma, jaz pa morem delatuser posted image
Upam, da čimprej mine.

mefisto, jaz mam ob 17.30- škoda verjetno se ne boma srečali.
Iz katerega dela Mb pa si, če ni skrivnost?

Jaz pa jemljem Fidivit mami, Elevit me zapira, Tifol mi je pa premalo, ker pojem ful malo sadja in zelenjave- mi ne paše, da tako dobim vsaj nekaj vitaminov v sebe.

No, lepo nedeljo vam želim.

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 471
12.6.2011 11:57:44   
mefisto
Dober dan!

mamicaa joj boga, nič ti ne zavidam. Ja to je najhujše, da doma še vsi sladko spijo ti pa moraš vstat. Jaz  pa morem jutri v službo po 14 dneh dopusta. Joj bo muka.
Mislim, da se res ne bova srečali na NS. Sem pa iz okolice MB iz Rač.
Kaj ti boš šla tudi na dvojni hormonski test?

Jaz sem včeraj prvič vzela Tifol namesto Elevita in ne vem, če se mi samo zdi ali je pomagalo, ampak meni je full manj slabo, skoraj nič.
Sadja in zelenjave pa pojem v velikih količinah, mi sedaj nenormalno paše tako, da me za vitamine sploh ne skrbi.

Lep dan!

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 472
12.6.2011 12:29:11   
presrecna*
mamicaaa: ti imas pa NS ocitno takoj za mano.... torej se vidiva. Verjetno nas naroca na pol ure.

Jaz drugac jemljem elevit, pa mi ni slabo. Ceprav bom najverjetneje po 3 mesecih prenehala, ker nimam  prevec rada tablet.

Punce, lep vikend vsem

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.6.2011 12:36:05   
mamicaaa
mefisto, nisem še se odločla če bom šla na DHT, mi je pa moja G rekla, da bi blo dobro, če bi šla, ker sem že pač tolko stara. Ti boš šla? Kaj to mi kar pri Pelkičevi nardijo ali je treba it kam drugam?
No, presrečna* pol se pa vidimo 1.7.

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu presrecna*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
12.6.2011 16:11:34   
trnuljčica
Tudi jaz sem iz Mb. Sem naročena pri Pelkičevi na NS, ampak v bolnici. DHT mi bodo naredili tam , ker je tako naročila. Tebi Mammica, bo razložila na pregledu za ns- vprašaj. Sam pomoje bo treba v bolnici dat.Mislim... Prvič sem bila toliko stara kot ti in sem tudi šla privat k njej na NS, ampak dht nisem rabila delati. Sedaj je bil določen s strani nje in moje gin. Je pa res, da me zaradi tistih zdravil, ki sem jih jemala čisto na začetku nosečnosti res skrbi. Mogoče tudi njih?

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.