ronja
|
Jane Goodal sem si najbolj želela v živo videt in sem imela to srečo, da sem imela priložnost; sem bila pa malo razočarana, ker je predavanje praktično enako kot knjiga, sem upala na kaj novega. Jani Kovačič je bil fajn odštekan učitelj (no, saj je še), Zvone Šeruga je iskren, zelo raznolik in se človek včasih ne more odločit, a je fajn, al bi bil jezen nanj, ampak na koncu se mi zdi, da je fajn. Alenka Arko ma luškanega psa, ki je tako miniaturen, da si ga je celo Ronja upala pobožat (jaz sem na morju brez špeglov, pa itak mi ni potegnilo, kdo je to, ker sem slaba za obraze, p še tvja nimamo in nisem niti opazila lastnice psa, smo pa navalle na cucka, ker meni so fajn mali psi, da se mala odvadi svojih zadržkov do štirinožcev - nimam pojma, kje jih je pobrala - nikoli nismo meli nobenih problemov s psmi, še meli smo psičko kar nekaj časa, ko je bila ona že na svetu - umrla je, ko je imela Ronja cca 2 leti, noben od naju se ne boji psov; skratka, mislim, da se je gospa najprej ustaršila, da ji bomo na dopustu težili, ko je pa videla, da nas samo njen cucek zanima, je bila pa zelo prijazna:). Z Miho Žoržem sva delala skupaj (baje je zdaj na tv, verjetno ga torej kdo pozna), pa isto s "top-shop-voice", hehe. Faca, pa ful ma rad svojega otročička:). Ntoko mi je bil tudi fajn - fer, brihten (kar je bilo tam precej redka kombinacija, hehe). S slonom smo se enkrat nekaj hecali in je isti ko na odru - zafrkant. Adi Smolar mi je nekoč dal avtogram za bratca, potem je pa vztrajal, da mi ga da še Domicelj, čeprav sem jaz (pač še otrok - otroci povejo po pravici) rekla, da ne, ni treba, ker on nama pa ni všeč . Domicelj se je samo smejal in mi je vseeno uturil avtogram, nad katerim je bil čisto navdušen en prijatelj, precej kasneje, ko sem ga našla nekje v eni beležki in sem mu ga valjda dala. Tako da kakor je trapast, mu je treba priznat občutek za samoironijo - mami je pa vsakič v liftu povedal kak vic o sebi. (meni je najbolj všeč tisti o nebesih in peklu) Kitarist od nudov in njegova partnerka (mislim da od power dancers - morala bi vedet, samo vedno zamenjam te skupine) pa sta tudi čisto ok zasebno, glasbeno ne morem sodit, ker ne poslušam take vrste glasbe. Pač zasebno so vsi normalni ljudje, kaj pa čejo bit drugega. Zoprn in ohol je bil edino Jonas, pa še to je bil takrat še mlad pa neumen (no, mladost je relativna, meni se je zdel star, ampak bil je svojih 15 let mlajši) in je danes verjetno čisto drugačen. Najprej pride na motorju na cono, kjer se ne sme vozit, potem je ves pameten... Postregla ga je itak kolegica, ker si je to fuuuul želela, meni je bilo pa ravno ko kosovo polje, ker že takrat nismo meli tvja, hehe. In potem mu je dala ful veliko porcijo in je nekaj nergal, namesto da bi bil vesel. Meni ni bilo jasno, kaj bi na takem tipu videla, ampak sem bila vedno čudna. Pa itak se mi je zdelo ful star (kar je pri meni vedno pomenilo, da ne pride v poštev, mam rada enako stare ali majčekn mlajše;). Ne rabim očeta, tega že imam (upam, da še dolgo). Aja, pa tisti tip iz reklame za eno športno štacuno, igral tudi v Gremo mi po svoje - tak bolj debelušen. Ta je bil tudi bolj vzvišen in zoprn. Kot da bi ga morali vsi poznat in se mu klanjat. Ampak lahko da je mel takrat pač slabo poletje. Popolno nasprotje je bila pa Saša Einsidler, ki ni bila čisto nič vzvišena ali karkoli, kvečjemu obratno. Taka iskrena in prijazna, pa čist nič zafnana, kot je bila pred x leti na tv (zdaj je že dolgo nisem na tv videla, nisem glih na tekočem). Intimno sem se spoznavala samo z neznanimi (zaenkrat, hehe) fanti, itak smo bili vsi še mladi, pri 20ih večina ni glih slavna, od takrat naprej sva pa z lubijem... Sicer bi si pa bolj želela spoznat par mrtvih ljudi, recimo Einsteina, Teslo, od živih mogoče ustanovitelja googla - že samo, da bi mu rekla hvala:). Od Gordona bi se pa jaz rajši kuhat učila, to pa ja. Ful me zanima, kaj bi rekel o moji kuhinji, kaj bi bilo dobro popravit, kje ga serjem, itd... Pač, rada se učim. To bi se pa še od koga, čeprav za kuhanje bi si res njega izbrala.