Anonimen -> RE: kajenje v nosečnosti (9.5.2011 11:34:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen je katera na forumu, ki je noseča in kadilka? Koliko pokadite na dan? Sama sem kadilka in kar ne morem prenehat, kot tudi nisem mogla v prvi nosečnosti. Imam pa slabo vest ko ga prižgem. Je še kakšna taka? lp 1. mal poglej po forumu, ta tema je bila že tisočkrat prežvečena. 2. je res potrebno "izzivat" s takšno temo, ko je jasno, da se hitro lahko sprevrže v pravi chicken fight? 3. vsak ima pravico komentirat in se mi zdi mal nesramno od anonimne, da bo določala, kdo lahko oz. kdo ne piše, če ne misli nič slabega in misli dat samo kakšn nasvet(nisi admin!). 4. zakaj že ANONIMNOST? 5. upam, da ne boš trdila, da te napadam..... Opravičevala se ti ne bom, če sem postavila še enkrat tako vprašanje. To je tvoj problem, če ti pač to ne paše. Ne vem zakaj sploh odgovarjaš na take teme potem in se vključuješ v "chicken fighte". Zgleda skoraj tako, kot da bi ti iskala zdraho. Da se nekadilke vzdržite komentarjev, nisem napisala jaz. Anonimnost, mogoče ravno zaradi takih pripomb. Mislim, da ni napisano,... prosim za grajanje in obsojanje. Kaj pa lahko drugega trdim, po takem komentarju?
|
|
|
|