comika -> RE: kajenje v nosečnosti (10.5.2011 8:03:59)
|
sem se poskušala zadržati, pa bom vseeno napisala. sama sem bila strastna kadilka in sem resnično rada kadila. Skadila sem tudi po dve škatli na dan. Parkrat sem poskušala prenehati kaditi, pa nisem zdržala, saj nisem imela volje. Ko sem naredila test nosečnosti in mi je pokazal, da sem noseča, sem skadila cigaret in rekla, da je to moj zadnji. In je bil. Nasprotno mojim pričakovanjem :bilo je zelo enostavno. Nič nisem bila zaradi tega tečna ali karkoli, saj sem vedela zakaj sem nehala kaditi. Nisem želela, da bi se celo nosečnost spraševala, če bo zaradi tega kaj narobe, nisem želela, da bi se v prihodnosti spraševala, če sem kriva jaz, da ima alergijo, astmo,... Ne obsojam vas, saj vem, da je težko prenehat, ampak gre, če ne drugo zaradi otročka. Kaj pa če ne gre vse tako gladko kot pri predhodnicah, ki so imele težke otroke kljub kajenju ? Kaj pa če bo rojen prezgodaj ? Veste katero vprašanje je prvo, ki vam ga postavijo : ali kadite ? Ne vem, z zdravjem svojega otroka se jaz ne bi nikoli zavestno igrala. Pa bre zamere !
|
|
|
|