|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
12.6.2011 21:18:17   
andreja83
Zdravo,

ja aleda jst bom imela transfer zamrzjenčka ( od 1. ivf mi je sam eden ostal ), tk da ja upava nanjga!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 851
13.6.2011 7:22:54   
Aleda

user posted image

AKTUALNO

Torek, 14. 06.
*zabica* - ET

Sreda, 15. 06.
Latka - poskusni ET
Aleda - UZ
Tisa116 - ET

Petek, 17. 06.
Andreja83 - ET zamrznjenčka

OBJEMČKI 

user posted image user posted image
sportnica, mala06,  ananaska87
, *Sanela*,
mihika, Cameleon, Buska, Ninanana, ammra,
curkica, pupika83

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• Latka ( MB)
  • tisa 116 (1. IVF, LJ)
  • *zabica* (1. IVF, LJ)
  • mausikaa (3. ICSI, MB)
  • Aleda (2. ICSI, LJ)
  • frnikola982 (2. ICSI, ?)
  • spelca82 (1. IVF, LJ)
  • lisi (2. IVF, PO)
  • andreja83 (1. IVF, MB)
  • R.Kapka (2. IVF, LJ)

• user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• lucka 25 (user posted image , 3. IVF, PO, dr. Res) 
  • sportnica (4. ICSI, MB)
  • mala06 (2. IVF, MB)
  • womanpolice ( , 1. ICSI, MB, dr. Reljič, 15.9.2011 - posvet)
  • cukica ( , 3. IVF, 13.9.2011 - posvet) 
  • *Sanela* (2. IVF, 12.7.-  posvet)
  • Buska (5. ICSI, PO, dr. Reš)

user posted image user posted image user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ 

user posted image AjdaJakob user posted image user posted image (4.5.)
user posted image srečica17 user posted image (28.4.)
user posted image sabsa user posted image (17.5.)
user posted image tecnobica user posted image (23.5)
user posted image Smejka 11 user posted image user posted image (26.5)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da ne bo kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 852
13.6.2011 12:17:06   
*zabica*
Punce, eno vprašanje za tiste iz GK Ljubljana: ali te kaj prej obvestijo koliko celic se je oplodilo ali to izveš šele na transferju? Kaj pa v primeru, da se ni nič oplodilo, ti sporočijo?
Jaz sem pomoje dobila rahlo hiperco...včeraj so bile bolečine skoraj nevzdržno, da ne omenjam bolečin ob lulanju in kakanju user posted image , trebuh pa tak, kot bi bila v 5 mesecu...heheh
Danes se je stanje hvala bogu malo umirilo user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam da bo jutri in dobim v varstvo svoje pikice user posted image user posted image user posted image
Tisa, kako si ti?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.6.2011 13:35:50   
Aleda
Žabica nič ti ne sporočijo, ne koliko se jih je oplodilo, niti če se sploh nobena ne!
Jaz v prejšnjem postopku sem bla prepričana, da ti sporočijo če se nobena ne oplodi, pa grem veselo po petih dneh na transfer, tam na GK nisem šla nič do sester ( sem mislila da ni potrebno, da je tako kot pri punkciji), sem se šla preoblečt in čakat za transfer. No pa pridem na vrsto, grem noter in se že skoraj slečem pa vležem na mizo pa niso imel mojega kartona tam, nakar so ugotovil da se nobena celica ni oplodila (sem imela samo dve). Me je tako šokiralo, sam zarad tega, ker sem bla prepričana, da bi me poklicali če se ne bi oplodila nobena. Sem pa imela en tak smotan občutek da nekaj ni lih vredu, no pa se je izkazalo da je to to.
Vso srečo Žabica jutri na ET-ju, upam da so se vse oplodile.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.6.2011 13:57:08   
*zabica*
Hvala Aleda za odgovor.....Jest mam pa take mešane občutke in res že komaj čakam da je transfer za mano user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 855
13.6.2011 14:44:26   
tisa116
Ojla Zabica
Pri meni podobno stanje kot pri tebi...sama punkcija ni bila pra nič boleča....popoldne na dan punkcije kr pestro...lulanje in sedenje pokonci je bilo hudo bolece,v soboto in nedeljo pa sem jaz mislila da bo že vse o.k in da sem zvečer utrujena in da imam občutek kot da imam kamen v trebuhu zaradi tega, ker sem imela stalno obiske za RD ob moji 40....pa ljudje tega ne vedo (ker nisva nikomur povedala) in se ne spokajo domov.....
Danes sem pa tudi jaz hudo boga,brez tablet zaenkrat, ampak praktično skozi v ležečem stanju, me vse tišči in reže navzdol....
Žabi tebi so se vsa oplodila, jutri po svojauser posted image user posted image , danes pa počivajva, počakajva da prideta najina možička domov in se samo crklajva.....Vse bo o.k....tako morava raznišljat
lp

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.6.2011 15:24:14   
*zabica*
@Tisa, vem kako se počutiš user posted image user posted image user posted image , naj ti  za spodbudo povem, da  je danes že bistveno bolje...Ti samo pridno počivaj, če bo prehudo  pa le vzemi tabletko, dokler še lahko user posted image user posted image
Pa seveda vse najboljše za RD (z zamudo ampak iz srca) user posted image user posted image
Si me pa prov pomirila ( in odgnala une črne misli ki se vsake toliko pritihotapijo), ko si napisala da so se vsi oplodili user posted image Hvala ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.6.2011 15:26:18   
tisa116
Itak, da so se......upajva skupaj......junij je najin...no ja valjda.....pa še ok katere!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.6.2011 18:08:54   
spelca82
Evo, js imam spet uz v sredo, mam pa sedaj še centroid zraven. Pa pridno rastemo user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.6.2011 19:14:55   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

Punce, eno vprašanje za tiste iz GK Ljubljana: ali te kaj prej obvestijo koliko celic se je oplodilo ali to izveš šele na transferju? Kaj pa v primeru, da se ni nič oplodilo, ti sporočijo?
Jaz sem pomoje dobila rahlo hiperco...včeraj so bile bolečine skoraj nevzdržno, da ne omenjam bolečin ob lulanju in kakanju user posted image , trebuh pa tak, kot bi bila v 5 mesecu...heheh
Danes se je stanje hvala bogu malo umirilo user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam da bo jutri in dobim v varstvo svoje pikice user posted image user posted image user posted image
Tisa, kako si ti?

Žabica, držim pesti za jutri.
Meni so, glede na eno samo celico, dali telefonsko številko in geslo, da sem poklicala drugi dan. In ker je ratalo, so mi tudi rekli, naj pridem prec 3. dan po njega.

Glede hiperce pa... če te bo še bolelo, čimprej na urgenco, ne čakat. Lahko je zelo hudo.
Aja pa še to... baje da hiperca ful pomaga pri vgnezditvi. Tko da... ni kaj... user posted image te čaka čez 14 dni.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.6.2011 20:35:48   
Aleda
Žabica upam, da te nisem zamorila s tistim mojim odgovorom. Stiskam pesti za jutri zeeelooouser posted image
Ja Tisa in Žabica upam, da bo junij tudi mojuser posted image ... pa vse najboljše tudi od mene Tisa.

Tečnobica, no potem bi lahko tudi v primeru da sta samo dva poklicala tja. Bom vedla za drugič, če bo še kdaj tako, upam da ne bouser posted image  
In kaj ti naredijo na urgenci, če maš hiperco?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.6.2011 20:38:20   
Aleda

user posted image

AKTUALNO

Torek, 14. 06.
*zabica* - ET

Sreda, 15. 06.
Latka - poskusni ET
Aleda - UZ
Tisa116 - ET
Spelca82 - UZ

Petek, 17. 06.

OBJEMČKI 

, *Sanela*,
curkica, pupika83

user posted image

• Latka ( MB)
  • tisa 116 (1. IVF, LJ)
  • *zabica* (1. IVF, LJ)
  • mausikaa (3. ICSI, MB)
  • Aleda (2. ICSI, LJ)
  • spelca82 (1. IVF, LJ)
  • lisi (2. IVF, PO)
  • andreja83 (1. IVF, MB)
  • R.Kapka (2. IVF, LJ)

• mala06 (2. IVF, MB)

Znaki hiperstimulacije:
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Naročanje na GK:

NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ 

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da ne bo kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.6.2011 22:12:10   
Anonimen
Punce se opravičujem, če vam blatim temo; tudi ker sem anonimna, vendar iz osebnih razlogov, bi bila rada prikrita zaenkrat...
No pa naj vam na hitro povem svojo zgodbo in vas prosim za kak odgovor...
Na dojenčku z dragim delava že od l.2007, po opravljeni laparo in histero (pregrada), sem l.2009 zanosila v drugem krogu s klomifenom. Žal neuspešno...bila je popolna mola, zato sem morala na abrazijo, ter eno leto počakat s ponovno zanositvijo. No letos marca sem spet zanosila s pomočjo klomifena in sicer v prvem krogu, in hja, spet neuspešno, nosečnost se ni razvijala, spet abrazija. No sedaj sem spet na klomifenu, to je zdaj prvi krog in upam, da bo uspešen. Bi pa se rada prijavila tudi na umetno oploditev, vendar ne vem, kaj potrebujem za recimo samoplačniško??Ali moram poslati napotnico, recimo k dr. Rešu?Kakšne preglede moram še narediti prej ko grem v sam postopek...mož je dal spermo, je super. Vse ostalo pri meni je ok, razen nerednih m. Hvaležna bom za vsak vaš odgovor, ker jst sem res že čisto obupana...Vam pa želim vso srečo na tem svetu, da vam prav vsem uspe zanositi in donositi, saj razumem in vem, kako se počutite!Srečno

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
14.6.2011 6:40:11   
*zabica*
Aleda, nič me nisi zamorila, prav da si mi povedala...bom šla kr do sester najprej user posted image
Če se ti v trebušni votlini nabira voda, ti jo spunktirajo in mislim da dobiš kakšno infuzijo......Drugače pa počitek in veliko tekočine....
Moje stanje je že bistveno boljše, je pa res, da sem včeraj cel dan preležala....obseg trebuha je manjši za 5 cm user posted image user posted image user posted image , tudi bolečino so minimalne user posted image user posted image
Hvala vam punce za vpodbudo in pozitivo, zlate ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 864
14.6.2011 7:19:42   
limonca*
Anonimna, zakaj pa samoplačniško? Pripada ti 6 postpkov. Ti se lepo naroči pri dr. Rešu ali na GK, potem greš tja z napotnico in se dogovoriš za naprej. 

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
14.6.2011 10:10:09   
Anonimen
Sej bi se naročila najprej na napotnico, vendar če je zelooo dolga čakalna vrsta, bi šla samoplačniško...pa hvala za tvoj odgovor, bom že ta teden poklicala, da vidim kaj in kako.Srečno

(odgovor članu limonca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
14.6.2011 10:12:00   
limonca*
Čakalnih dob praktično ni več. Mogoče mesec ali dva in to je to. Razlika je le, da pri Rešu ne rabiš dodatnih preiskav, na GK pa hočejo še kakšno laparoskopijo, spermiogram, pregled hormonov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
14.6.2011 13:27:57   
*zabica*
Hvala za spodbudo punce, se je obrestovalo user posted image user posted image user posted image
Oplodile so se vse 3 celice, vstavili so mi eno blastocisto, ki je po besedah profesor Tomažiča zmagovaln, in eno morulco.....zamrznjenčkov ni, ker je bila tretja celica žal preslaba....
Že ko so mi sestre povedala, da bo transfer, sem bila nadvse vesela user posted image user posted image user posted image in zdaj res en vidim razloga, da nebi ratalo tudi meni user posted image user posted image user posted image
Test: 29.06.2011

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
14.6.2011 13:32:40   
latka
zabicauser posted image user posted image user posted image user posted image !29.6. pa en velik +!!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 869
14.6.2011 13:38:00   
tisa116
Zabicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, sem ti rekla da BO!Imaš zmagovalčke!

Drži pesti še zame jutri......

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
14.6.2011 15:45:01   
*zabica*
Veš da bom držala pesti zate, sem tvoja najbolzvesta navijačica user posted image user posted image user posted image
Punce, a je bila katera zaprta po utrogestanu? Bi mogle zravn tabletk še donat dobit...heheh

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 871
14.6.2011 17:37:39   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

Hvala za spodbudo punce, se je obrestovalo user posted image user posted image user posted image
Oplodile so se vse 3 celice, vstavili so mi eno blastocisto, ki je po besedah profesor Tomažiča zmagovaln, in eno morulco.....zamrznjenčkov ni, ker je bila tretja celica žal preslaba....
Že ko so mi sestre povedala, da bo transfer, sem bila nadvse vesela user posted image user posted image user posted image in zdaj res en vidim razloga, da nebi ratalo tudi meni user posted image user posted image user posted image
Test: 29.06.2011

Žabica, super! user posted image user posted image user posted image
In test bo pozitiven že zato, ker imam jaz tisti dan rojstni dan. user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
14.6.2011 17:45:44   
*zabica*
To je tud moj dragi reku, namreč da bo test poz. ker je 9 v datumu pa seveda zato ker ima Tečnobica RD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 873
14.6.2011 20:45:08   
Aleda
Žabica juuuheeejuser posted image user posted image user posted image , čez 14 dni pa user posted image user posted image . Res super da so se vse oplodile, sm se prov spomnila nate dopoldneuser posted image

Jaz mam pa jutr UZ, upam da bojo novice kaj vzpodbudne.  Glede hiperce me zanima, a če  se pojavi, se šele po punkciji?

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
14.6.2011 20:52:19   
Aleda

user posted image

AKTUALNO

Sreda, 15. 06.
Latka - poskusni ET
Aleda - UZ
Tisa116 - ET
Spelca82 - UZ

Petek, 17. 06.

OBJEMČKI 

, *Sanela*,
curkica, pupika83

user posted image

*Žabica* user posted image user posted image   29. 06.

• Latka ( MB)
  • tisa 116 (1. IVF, LJ)
  • *zabica* (1. IVF, LJ)
  • mausikaa (3. ICSI, MB)
  • Aleda (2. ICSI, LJ)
  • spelca82 (1. IVF, LJ)
  • lisi (2. IVF, PO)
  • andreja83 (1. IVF, MB)
  • R.Kapka (2. IVF, LJ)

• mala06 (2. IVF, MB)

Znaki hiperstimulacije:
Naročanje na GK:

NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ 

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.