Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 2.5.2011 10:16:48
|
|
|
|
mala06
|
andreja83 mogoče pa je še kanček upanja, da nama na krvnem kaj pokaže. Sam pri men po dveh totalnih minusih, ni več upanja. Ti pa boš šla lahko po zamrznjenčke, ki sta ti ostala. Držim pest, da še zate ni vse izgubljeno!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 2.5.2011 10:32:36
|
|
|
|
srečica17
|
športnica .....ne...res ni pravice na tem svetu.........upam, da uspe naslednjič......čimpreje mala in andreja.......še vedno držim pesti
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 2.5.2011 12:41:03
|
|
|
|
Cameleon
|
Aha vidim, da je nova tema. Evo, da se še jaz vpišem na seznamček. 2ICSI MB., špikam se z gonalom, jutri imam prvi UZ. Objem za vse, katerim ni uspelo Pesti za tiste, ki smo v postopku. Vsem nam pa želim in
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 2.5.2011 13:24:21
|
|
|
|
Buska
|
sportnica in mala06 pri meni pa danes lije , vceraj je bilo bolj malo - zato sem sklepala, da so kake hormonske motnje ... in sva se odlocila, da greva jutri kar do Resa, pove, kako in kaj, pa ce bo vse ok, jutri startamo 4xmenopur, ce bo pa rekel, da ni ok, bomo pa pocakali naslednjo
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 2.5.2011 20:30:11
|
|
|
|
mala06
|
Da še tuki mal pojamram. Popoldan sem dobila mal rjavega izcedka in me je tudi začel šraufat kot za ampak, zdaj je izcedek izginil. Ni pa to v moji navadi, ko se vlije se vlije tko kot je treba. Jutri vam bom uradno sporočila o končanju moje prve zgodbe s slabim koncem. Kaj čemo, bo naslednji boljši!!!!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 2.5.2011 21:19:49
|
|
|
|
andreja83
|
Mala držim pesti za te jutri, drži se mi, mogoč pa se še nama nasmehne sreča in ti jutr povedo da se je prijelo!!!! Za jutrišnji test
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 2.5.2011 22:00:55
|
|
|
|
Buska
|
Torek, 03.05. Tecnobica - Punkcija Buska - Prevzem zdravil latka - UZ Cameleon - UZ Sreda, 04.05. tisa116 - Prevzem zdravil Četrtek, 05.05. *** Petek, 06.05. *** OBJEMČKI T R E P E T A L K E (beri TESTI) mala06 greje test 3.5. AjdaJakob greje ali test 4.5. andreja83 greje test 5.5. sportnica greje test 6.5. ananaska78 greje ali test 8.5. mihika greje test 16.5. KANDIDATKE V POSTOPKU - mala06 (1. IVF, MB))
- AjdaJakob ()
- andreja83 (1. IVF, MB)
- sportnica (3. ICSI, MB)
- Latka (, MB)
- Tecnobica (, LJ)
- Buska (4. ICSI, PO, dr. Res)
- mihika ()
- ananaska78 ()
- tisa 116 (1. IVF, LJ)
- Cameleon (2. ICSI, MB)
KANDIDATKE ZA POSTOPEK - lucka 25 (?. IVF, PO, dr. Res)
- sportnica (4. ICSI, MB)
-
ime, Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet) NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 2.5.2011 23:12:35
|
|
|
|
tisa116
|
Mala.......držim pesti za jutri tisa
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 10:51:49
|
|
|
|
sabsa
|
Tudi jaz od včeraj grejem 1 zamrznjenčka. Držim pesti za vse, ki ste v pričakovanju +, da se ta tudi prikaže.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 10:57:52
|
|
|
|
*zabica*
|
Pozdravljene borke! Končno mi je uspelo priklicati sestro Tatjano in se dogovorit za postopek...to bo moj prvi IVF postopek (po 2 neuspesnih IUI) in sicer dolgi protokol, prevzem zdravil imam 12.05.2011. Me je pa neskončno strah postopka in vseh inekcij, sam sej vem, da bom zmogla :) Drzim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 11:05:09
|
|
|
|
tisa116
|
Saj bo šlo..... No, upam...ti povemjutri ko jih jaz prevzamem, ha ha Tudi jaz dolg postopek.. lp
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 11:06:09
|
|
|
|
*sanela*
|
Pozdravljene! Eko še ena ki čaka na prvi IVF postopek, danes sem imela drugi UZ, mam veliko foliklov ki so 10,11 endometrij 7, sploh nevem, če je to dobro al ne . Dobila še Menopura za dva dni x 3 ampule. V četrtek ponoven UZ, upam, da bodo folikli dovolj zrasli, da bom šla lahko na punkcijo! Kolk sploh morajo bit veliki folikli? Srečica 17 medve se pa poznave z mame, a ne?
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 12:57:43
|
|
|
|
tecnobica
|
Punkcija za mano. Samo eno celico smo našli. Na žalost. Upam, da pridem do ET, ki naj bi bil v nedeljo. So mi pa delali v živo, brez injekcij, ker sem imela samo dva folikla.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 13:10:51
|
|
|
|
*zabica*
|
Bo pa ta zmagovalna Tečnobica A na femari si pa dobro reagirala?
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 13:14:41
|
|
|
|
tecnobica
|
Na femari sem imel prvič enega, drugič pa tri, od tega enega vodilnega. Koliko je bilo pa celic not takrat pa ne vem. Zgleda da nič, če ni bilo rezultatov.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 13:16:32
|
|
|
|
mihika
|
tecnobica...dovolj je ena....in potem +++++ !pri meni je bilo tako pred šestimi leti...žal se je potem končalo s SS... ne vem, kakšni občutki me dajejo...5.dan po ET...ne vem,kot da bi hotla vsak čas prit menstruacija....drugače me je vedno pričelo matrat tam okrog 7.dne po ET...v tem postopku pa že kar drugi dan...nimam pojma kaj se dogaja...upam samo, da je tako prav....!pa naj že mine teh 14 dni...tri punkcije bi dala skoz na živo raje, kot da čakam teh pošastnih 14 dni..., samo da nam rata....! .....! pozitivne pa mormo bit...!
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 13:47:30
|
|
|
|
sabsa
|
Mihika držim pesti, da so znaki pravi za +. Kdaj si pa imela transfer? Jaz včeraj. Pa zaenkrat niti enega znaka. Nič. Me je kar groza.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 14:09:25
|
|
|
|
mausikaa
|
evo še ena za seznam: sreda 11.05. prevzem zdravil 3 ICSI MB držim pestke za vse trepetalke, Sabsa razmišljaj pozitivno, za znake takšne ali drugačne je pa itak še čist prezgodaj...
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 14:47:40
|
|
|
|
mihika
|
sabsa...imela sem ga 29.04....ja tudi tebi želim en velik +++++ sicer je že moj peti transfer...vendar moram povedat, da sem se po vsakem ET-ju počutla drugače...takrat, ko sem bila 1000%, da sem zanosla, ker sem imela vse znake, ni bilo nič...tokrat je počutje spet povsem drugačno...tudi sama sem zmedena, ne pomaga nič drugega kot čakat in ga dočakat........
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 14:52:48
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! Hvala vam za lepe želje in pestka ampak, moja zgodba se tuki konča s slabim koncem. Grem pa polna energije in pozitive v poletje in nato v nov postopek, ki bo uspešen!! Sem se kar tako odločla in želim imeti , ki bo rojen poleti, da se bom lahko sprehajala z njim Imam dober plan, a ne!!! Držim pesti za vse, ki trepetate in za vse, ki ste v postopku. VELIKO SREČE!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 15:39:37
|
|
|
|
Cameleon
|
Evo me z UZ-ja. Endometrij 3(imam še vedno ), sem pa bolj slabo valila, v enem 2 folikla 8in9, v drugem pa en 7, v petek imam spet UZ, upam, da se še kakšen najde in tile revčki zrastejo Mala06 žal mi je, držim pesti za naslednji postopek, naberi si moči čez poletje Tečnobica držim pesti, da bo ta pravi! sabsa navijam, da ostane pri tebi! Latka kako je bilo?
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 15:52:49
|
|
|
|
andreja83
|
Mala
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 17:05:54
|
|
|
|
latka
|
mala06 ! Cameleon, držim pesti, da do petka že fajn zrastejo! Pri meni so se komaj zdaj začeli prebujati:levo je vodilni 14 mm, pa še dva manjša 11, 10, pa še manjši, desno večji 12, pa še mislim da tudi nekje dva, po 10 mm in majši, endometrij je enak, to me najbolj skrbi, ker je debel, ne vem kako,saj sem pa 6 dni imela , 3 dni kar konkretno, ampak mi niso nič posebej to omenjali!Zaenkrat imam še danes 112,5 enot, jutri spet UZ, pa bomo videli za naprej!Sem razočarana!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 3.5.2011 17:22:06
|
|
|
|
curkica
|
Pozdravljene! Pa se še jaz malo oglasim, čeprav sem tako ŽALOSTNA, da je kr groza. Za tiste, ki ne veste, prejšnji mesec sem imela ET zamrznjenčka, pa ni ratalo. Danes sem v trgovini vidla eno tako luštkano malo bebiko... , pa še tako sladko se mi je nasmejala... skoraj sem se kar tam razjokala. U glavnem, tiste ki niste dočakale svojih , globoko sočustvujem z vami in vam pošiljam za naprej. Tiste ki še čakate na testke, veliko potrpljenja in ... ter enako ostalim v postopku. Če bo vse po sreči, se vam pridružim v maju. Sem pa danes celo dopoldne in potem še popoldne klicarila v Mb, da bi se dogovorila za naprej, pa je bil cel dan telefon zaseden. Kot da je nekdo nalašč snel slušalko... ne vem, če so imeli tako gužvo, al kaj... Že prejšnji četrtek je bla taka zmešnjava tam, da sem mislila, da bom kar živčni zlom dobila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
SLUŽBAnataly33Ali ste zaposleni?DA (
57%)
NE (
43%)
Število vseh glasov: 119Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!