Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 7:27:25
|
|
|
|
ZARA
|
JUTRO!! Men vse ustreza...sploh solata :)-! Anitka,pr nas ni padalo nič,samo oblačno je blo,dans je pa čist jasno skoraj! Aja,kako hudiča si zapomneš vse,ki sodelujejo v debati!!????????
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 7:27:36
|
|
|
|
Udb
|
dAN! ME ful veseli, ko vidim, da ste v kakšni debati aktivne!! :bravo: Kako ste kaj? Pri nas je čudovito oblačno - lihkar se bo ulilo! :)- Mi gre že na živce tako vreme, čeprav si po drugi strani tudi ne želim +40°. Nikol nam ni prav :)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 9:31:26
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Uuuu, ste pridne punce za ćvek, kaj je to zaradi vremena al zato, ker ste že vse z dopusta? Tudi jaz običajno ne pišem v tale ZA NAS, preberem pa marsikaj. Pa saj to je splošna internet praksa, bere ful veliko ljudi, aktivno sodeluje pa precej manj. Ampak danes sem pa v akciji, sej se vam lahk pridružim, kaj? ;) Sem že par tem spodaj napisala, med nečakajoče, danes je 34. dan, pa še ni rdečega obiska, pa me je tolk strah, da pride z zakasnitvijo in bo pol preveliko razočaranje, če se že zdaj začnem veseliti... po test pa še nisem šla. Uh. :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 10:16:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Čuj, DD, pa res ne bi šla po test:zmeden2:. Koliko zamude je pa tole? Običajno ali ne?
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 10:19:50
|
|
|
|
emaa
|
Po test, da ne bomo živčne
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 10:51:00
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Hi hi, to mi je všeč pri vas punce, da ste enako nestrpne kot jaz. Po svoje to potem malo zmanjša mojo nestrpnost - hvala, da me razbremenite :)- Bom šla danes res v lekarno... in jutri sporočim... Ja, Jančika, enkrat se je že zgodilo, da je bila M na 35. dan, takrat je bilo vse skupaj bolj nezgravžno (koščki, grde bolečine) in sem sumila na SS. Tak da ... kak se že reče... pustimo se presenetiti? :metulj: ... bi blo pa res lepo darilo za najino 19. obmesečnico :)
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 12:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jst tud nism še nikol sem pisala. Pa bom danes začela, ker sem toooook vesela.:bravo: Sem po pomoti na forum NV napisala temo (sem jo hotla sem), kok sem vesela, ker bom lahko prišla spet do mojega ginekologa, ki žal ne dela več pri nas - je pa v Postojni. Sem mu vse razložila, kako spet ne rata :grrr: in mi je odpisal, da je vesel, da sem se oglasila, naj se kar prijavim in pridem na pregled :bravo::bravo::bravo: MA sem kar vsa iz sebe :ups:
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 12:33:15
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravljena tudi ti, Kristina! :rozica: Ti kar pogumno kaj napisi "za nas". Rabimo tudi izkusnje, ne samo teorije!!! :)
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 16:15:28
|
|
|
|
bambi
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sem takoj za srečanje, mi je vseeno kje, če bo v MB bom se pripeljalal sama, če pa bo v MS se pa prištulim Astrici ;););) Važi Astra?????? Itak v MS brez mene ne morete, ker se lahko še zgubite ;);););););) Kje pa je naša Koala?????? :zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
ZA NAS (266. nadaljevanje) 17.8.2005 18:48:57
|
|
|
|
biba77
|
Uaaa, SUPER!:bravo::bravo::bravo::bravo: No, zdaj pa lahko pocasi datum dolocimo. Pa ne predolgo cakat, da ne bom na koncu bambi in eno malo bambino vozila okoli!!! :)-:)-:)- No, le prijavite se zainteresirane! :rozica:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?