Maša26
|
Hoj, Anitka, res se preveč zanašamo nate. Vsem se zdi fletno brati nadaljevanja, kot da greš na obisk k vsaki od nas. Ampak brez NAS nas ni, a ne? :)- Torej, bomo bolj pridne. Sicer se jaz tudi najprej nisem ˝upala˝ oglašati na ZA NAS, češ, to je za tiste, ki se vse poznajo itd. No, sedaj teh problemov nimam več, ker sem že skoraj dve leti na RR in se mi zdi, da ŽE pašem zraven. Ja, vreme je res aprilsko, ali skoraj oktobersko. Meni tudi ne paše.. pogrešam tiste poletne dneve, ko je tak počasen tempo, zvečer se pa malo vročina poleže in paše kakšen prigrizek na balkonu.. Haha, kmalu bova gretje prižgala v stanovanju, na balkonu pa samo perilo obešam v puloverju in ta debelih štumfih. Se strinjam, da je po dopustu težko začeti. Sem v isti koži. Ampak, ja, bo že. Ne vem, kaj mi je, zadnje dni sem tako dobre volje. Ker sem na klomifenu, bi prej pričakovala kakšno depro, ampak je bolje tako :)-:)-. Sem si kar nekako vgradila v glavo, da pikica, ki je namenjena nama, že ve, kdaj mora priti in naju bo že našla. Enako mislim za vse vas oziroma nas. :rozica::rozica::rozica:
|