Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tako sem jezna nase 18.4.2011 18:17:45
|
|
|
|
Arwenko
|
No, v Celju niti za cuker test nosečniški ne rabiš bit tešč, pa vem da ponekod zahtevajo, tu pa je rekla samo za ta dolgega moraš bit, za tega osnovnega pa ne, ješ normalno. Za malo in veliko krvno sliko tudi ne rabiš bit tešč, vsaj jaz nikoli nisem rabila bit, saj so me pošiljali direkt od zdravnika. Tudi za noben nosečniški odvzem nisem rabila in nikoli nisem bila tešča. Tudi recimo vse krvne preiskave pred HSG-jem, nič tešča, so mi celo naročili, da naj zjutraj še jem, za kosilo samo juho, pa pol naprej nič, zaradi posega samega, ko sem morala bit tešča naslednje jutro. Evo in od česa naj bo meni splošno znano, da moram bit tešča?
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna nase 18.4.2011 18:25:19
|
|
|
|
majčica1508
|
Vedno me je zdravstveno osebje opozorilo......za cuker test nisem rabila biti tešča ko sem pa ležala v P v 32 tednu nosečnosti so me opozorili,da moram biti tešča za UZ trebuha(jetra,vranica,ledvice) no in sem bila od 00-12h.....12h in sicer za 3 minute dela,k me je pregledal z UZ...jaz pa dehidrirana pa lačna no HB,da je bilo vse ok........... pri prvem porodu k so mi ga sprožili,sem morala biti tudi tešča
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna nase 18.4.2011 19:12:24
|
|
|
|
juhica
|
Pri nas je zdaj drug sistem za cukr test, in morš pridt tešč, vzamejo kri, če je pod 5,1 pa spiješ sladko vodo in daš kri še čez eno uro in še čez dve uri. Pri prvih dveh nisem morala biti tešča, sem popila vodo in samo enkrat (po eni uri) dala kri... Tako da očitno ni samo po sebi umnevno da prideš tešč, samo zato, ker boš dal kri...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?